ohhhhhh my god!!!!

סילביא

New member
ohhhhhh my god!!!!

אני בגן עדן!!!!!! אח אח אח ,לפעמים נחמד לשכוח קצת מבראיין-ג´סטין ולהסתכל על הבונבון הזה (לא שחס וחלילה הפסקתי לחשוב שג´סטין הוא היצור היפה ביותר עלי אדמות.. אבל תסתכלו על אמט... מ-ד-ה-י-ם!)

סילביא

New member
אני קוראת לאנושות

לצאת בקמפיין .. נקרא לכותבי התכנית לתת לו יותר סקס !!! אני רוצה לראות אותו עושה סקס (ערוווםםם) לפחות כמו שאני צריכה לסבול את התחת המגעיל של מייקי... אולי יארגנו איזה רומן בין ג´סטין לבינו?.....זה יהיה גן עדן טוב טוב.. סתם הצעה.. לא להרוג אותי

lolly1

New member
יעלי

כמה שאני מתה עלייך...לא להגזים!!!!!! ג´סטין רק עם בריאן!

maayan15

New member
כןןןן!!!!!!!!

בעצם- פעמיים כן ופעם אחת לא! כן!- יותר סצינות סקס לאמט כן!- אמט וג´סטין ביחד!... שבלונדי יירד מבריאן שלי (ולא לבריאן שלי). לא!- התחת של מייקל לא מגעיל!

סילביא

New member
זאת הייתה סתם הצעה

אני בעד בראיין וג´סטין לעולמים...(מעיין- לא להתעצבן) אבל סתם תודו שזה יכול להיות מעניין אמט וג´סטין הם כאלךה ממייים. הם יקראו אחד לשני "קושקוש"...טוב, או קיי.. אני כבר רואה שזה רעיון רע. בעיניין התחת של מייקי:הוא בין המכוערים שנראו בסדרה ...הוא גם מחובר לטיפוס המעצבן ביותר בסדרה ...ככה שזה מתאים טוב, שיהיה בהצלחה בביח ספר! תלמדו ותשכילו.....

סילביא

New member
מלך?

הוא מגדיר את עצמו כqueen ואני בעד המלך הבלתי מעורר הוא ג´סטין במקום השני,queen אמט והנסיך.....בראיין

maayan15

New member
אתן שפויות??????????

אל תבינו אותי לא נכון... אני מתה על אמט... ואני מוכנה לקבל שהוא המלכה.... אם אתם מתעקשים... (למרות שלדעתי הוא מתחרה עם מלאני ולידה...) אבל המלך הבלתי מעורער והיחידי-בריאן!!!!!!!!!!!!!!!.... תכניסו את זה לראש...

lolly1

New member
שפויה מאוד!

בריאן קיני הוא המלך הבלתי מעורער!!!!!!!!!!!!!

בריאן לא יכול להיות נסיך!!!!

בריאן נועד להיות המלך הבלתי מעורער.... ג´סטין הוא הנסיך המתוק.... אמט הוא מלכה ומייקל...מייקל...משרת?

סילביא .. אני כל כך נעלבתי!!

מעיין חזרה וככה שוכחים אותי??? ככה???? בלי שום.. מכשפה לא להתעצבן?? נעלבתי בגדול!!!!! :(( אגב... אמט אכן מד-ה-י-ם!! אני מאז ומתמיד אומרת את זה!! הוא אצלי מקום 2 ביחד אם מייקי!!.. והוא נראה כל כך טובבבבבבבבב.. ביחוד בתמונות פה!!

למעלה