oh well

justnoa

New member
תודה על ההמלצה

אבל כמו שאמרתי קודם.... אני לא מכורה לאיפור יש רק שני דברים שאני אוהבת ואני לא הולכת איתם המון כי אין לי כוח לסדר את זה והכל וגם לרוב סתם לא בא לי

Gaily Trinity

New member
ok backpack../images/Emo110.gif

Sketchbook Pencil Box Six different black markers A book (Giovanni’s room) Gum Wallet Coffee Bean Napkins Unfinished friendship bracelet Lighter (I don’t smoke) Keys First aid kit (from Camp) Chap Stick

Odish16

New member
המממ..(?)

-מסטיקים -פלאפון -כסף -כרטיס ויזה (חחח סתם, הכרטיס של האוטובוס נראה ככה) אז כרטיס אוטובוס -הרבה קבלות של מה שאני צריכה לחזיר לספריה(דיסקים) -דיסקים להחזרה -ארנק זהו נראה לי..

kpln

New member
וואו!../images/Emo12.gif

אני המום! טוב קודם כל שלחתי לך הודעה אז אם בא לך להתייחס את יכולה פשוט להחזיר אחת. דבר שני - יש תיק של העבודה, שבטח משעמם. ויש תיק של הקרטה המממ שניהם? מוגזם.... טוב - בתיק של הקרטה יש לי
סט וחצי של מגיני ידיים ורגליים (מה? אסור למצוא ולאמץ דברים?
)
כפפות אגרוף
מגני אשכים
שני מגני שיניים
כמה גלילים של טייפ שמשמש בתור פלסטר זמני או פשוט כדי להחזיק עור או צפורניים אחרי שהם נשברות/נקרע
טייטס לשים מתחת לחליפה
חליפה - מכנסיים וחלק עליון למרות שלא השתמשתי בחלק העליון כבר מתחילת החופש
איזה 3-4 חולצות T (אחרי אימון אני ככ
שבדכ עדיף להחליף כמה חולצות כדי שבסוף אני אהיה יבש)
זוג גרביים
זוג נעליים
כמה מטבעות
לפעמים גם בגד ים ומגבת כדי ללכת לבריכה אחרי האימון אני חושב שזהו אורן

MissUnKnown

New member
ok mine

*ארנק *עט *חוט לשרשרת שלי *כרטיס אוטובוס *עיפרון לעיניים *בקבוק מים *ספר *גומיה וסיכות

Lizusha

New member
Ok, i'm last

Hmmmm…. Ok, so my bag, the one I take to work with me everyday, and everywhere else for that matter: Keys Hair Clip Makeup: pencil, shadows, 34534534 lipsticks and lip glosses. Not that I use it very often- just in case
Mini perfume Emery boards (pzira) Glulot neged heraion, don’t have condoms… I’m out, so I need something to protect my self
Wallet, full of bullshit, and about 47 cents Book: the brethren/john grisham- in case I get really bored here, at work Use ‘Cher’ concert tickets if u actually took the time to read this....thank you... i dont know , why u did that, but hey....tnx

למעלה