oh well

kit k@t

New member
oh well

since the person i always bug is not here i guess ill tell u... <<btw, oren, why did u stop writing me?>> k, im sceard of ppl. i really am. today, a guy asked if i wanna go with him to the beach or something one day, i froze for a sec, mambeld "ummm, ok", and run off... its wierd, i am really sceard of ppl.. oh well. kat

קאט...

מממ... אולי זה בגלל שהתרגלת להיות מרוחקת מאנשים? באמת שאין לך ממה לפחד ואולי הוא נדלק עלייך? חבל שלא אמרת, אוקיי מתי? והייתם יוצאים...
לא נורא... הוא בטוח יציע שוב... ואל תפחדי, או תתביישי מאנשים... וזה נורמלי זה לא מוזר.... מקווה שלא איכפת לך שעניתי לך...

kit k@t

New member
ok, thats the thing...

--and i am shearing way too much now...-- im sceard from the fact that he does like me... i am sceard of any situation where i am alone with any other guy, unless its a good friend i trust. i get so sceard of ppl, i think thats why im always friends with guys that have girlfriends, i just feel safe that i wont be in any intimate situations... kat

אין אין... פליז תכתבי בעברית

פעם הבאה... כשכתבת:shearing את בטח התכוונת ל-sharing כי לא נראה לי שגילחת או גזמת משהו יותר מידי...
ולמה את לא מעוניינת במצב אינטימי עם מישהו? אין לך ממה לפחד או לחשוש, אני מציעה לך להרים את המורל לעצמך, לקבל קצת ביטחון ולהתחיל עם כל השווים בלי לדפוק חשבון! וחוץ מזה, מי אמר שאם את תצאי איתו לים יתפתח משהו מעבר לידידות? את יכולה לצאת איתו ולראות איך הוא והכל ואם הוא חמוד... אני אומרת: go for it girl! אבל אם את רואה שאת לא מוכנה לזה פשוט תגידי לו שאת בקטע של ידידות כי את עדיין לא מוכנה למשהו רציני או שתמציאי שיש לך מישהו...
ואם הוא סתם מגעיל כזה שמחפש חירמונים ומיזמוזים אז תזרקי אותו לכל הרוחות! אני בטוחה שתסתדרי... וזה בסדר תמיד את יכולה לשתף אותנו... (או אותי לפחות...
) מקווה שאת עדיין פה... בה ביי

kit k@t

New member
ביטחון?

מה זה? איפה קונים? כמה עולה? אני חושבת שאני פשוט אתחמק ממנו עד שהוא ישכח... איך זה בתור רעיון? im off to sleep... קאט

"anytime you need a friend"../images/Emo79.gif

אייסיקיו- 165714754 דברי איתי באייסי, וויל יו? זזתי לראות טלוויזיה... יש תוכניות מצחיקות...

אפשר לשאול שאלה?

למה את לא כותבת בעברית? אני שונאת לקרוא באנגלית בלאט... נ.ב *בלחש* יש לך טיפה שגיאות... *עדיין בלחש*: sceard=scared mambeld=mumbled wierd=weird *ועכשיו אני חוזרת לקול נורמלי* וזהו... יום טוב, בה ביי
ואל תשאלו אותי למה אני ערה בשעה כזו. (אתם גם ככה לא תשאלו אז חפיף חיחיחי)

kit k@t

New member
i dont like the hebrew keybord

and i dont care i cant spell.. if i will ever have a normal computer with a windows that is not older than my brother, i will write in hebrew.. and btw, i hate reading in english too, but writing in english helps me deal with the fact that i will have to write in english for ever... most of the mistakes i have are just cause i type really fast, and miss some letters sometimes... kat

חחחחחחחח.....

fair enough! *זה היה דווקא כדי לגרום לך לקרוא באנגלית* חחח.... לא סתם... אוקיי את מוזמנת להגיב לי למעלה... ו...ייייייייישששששששששששששששששששששששש את פה!!!!!!!!! אני לא לבד!!!!!!! בחופש, התבלבלו לי שעות השינה ואני לא מצליחה להירדם... השעה עשרה לשבע אצלנו (בריטניה)

למעלה