Oh Scheiße!

Cמן רשום

New member
Oh Scheiße!

רק התרגלתי לאוניה ואני צריך לשדרג???
http://www.autobild.de/artikel/bmw-7er-iaa-2015-motoren-preise-und-marktstart-5482573.html

נאמר כמובן ב

el condor

New member
גם שם זאת לא מכונית עממית

אולי יותר נגישה מאשר בארץ אבל גם שם לא המכונית של הממוצעת. או ככה נראה לי.

Cמן רשום

New member
הרבה יותר נגישה

ואחרי 3-4 שנים אתה קונה אותה במחיר של קורולה משומשת בארץ. מה שכן, האחזקה שלה יקרה והביטוח

Cמן רשום

New member
מרצדס לא מרגשת אותי

אבא שלי היה נוהג במרצדס E class. הוא אהב את תחושת הטנק.

Cמן רשום

New member
מכיר את כל הדורות, הייתי מקבל אותן כל הזמן מהשכרה

ה C Class בכלל לא מיוחד. תמיד כשהיו מציעים לי בדלפק הייתי מבקש משהו אחר. זה מה שהיו שוכרים לי מהעבודה. כשהייתי שוכר לבד הייתי שוכר קטגוריה יותר גבוהה ולרוב מקבל E Class. היא נוחה מאד ואפשר לעבור בה את היבשת הלוך חזור בלי להרגיש. גם מהירה מאד אפילו עם המנועים הקטנים שנותנים בחברות ההשכרה. אבל עדיין לא משהו שמדבר אלי.

האמת שכשקניתי חיפשתי A8 כי אני בונה על הרבה טיולים לאתרי סקי בחורף ויש לה מערכת ההנעה הכי מתאימה לזה. אבל מצאתי את הבימר המשומשמשת דרך העבודה והיתה עסקה טובה כך שקניתי. הבן שלי לפחות מאד מאד מרוצה. גם אני לא סובל.

Cמן רשום

New member
מכיר את כל הדורות, הייתי מקבל אותן כל הזמן מהשכרה

ה C Class בכלל לא מיוחד. תמיד כשהיו מציעים לי בדלפק הייתי מבקש משהו אחר. זה מה שהיו שוכרים לי מהעבודה. כשהייתי שוכר לבד הייתי שוכר קטגוריה יותר גבוהה ולרוב מקבל E Class. היא נוחה מאד ואפשר לעבור בה את היבשת הלוך חזור בלי להרגיש. גם מהירה מאד אפילו עם המנועים הקטנים שנותנים בחברות ההשכרה. אבל עדיין לא משהו שמדבר אלי.

האמת שכשקניתי חיפשתי A8 כי אני בונה על הרבה טיולים לאתרי סקי בחורף ויש לה מערכת ההנעה הכי מתאימה לזה. אבל מצאתי את הבימר המשומשמשת דרך העבודה והיתה עסקה טובה כך שקניתי. הבן שלי לפחות מאד מאד מרוצה. גם אני לא סובל.

el condor

New member
אז אפשר לשאול אתכם (אספרסו2 וCמן רשום) כמה יעלה רכב בגרמניה?

לא משהו מפואר, משהו "להתחלה", מקביל למאזדה 3 בת שנתיים שלוש?

Cמן רשום

New member
מציע שאספרסו2 יענה. אני חדש מדי פה.

הסדר גודל בסביבות 10,000 יורו. או שתכתוב בגוגל preis + הדגם המבוקש (preis זה מחיר). יביא לך מודעות.

כדאי לבדוק גם עלויות אחזקה. הטיפולים יקרים והביטוח עוד יותר אם אין לך ותק. אני משלם ביטוח על ב.מ.וו סדרה 7 מודל 2011 הרבה יותר ממה ששילמתי בארץ על ג'יפ גרנד צ'ירוקי שעולה יותר מכפול (בארץ).

el condor

New member
הוא לא ענה. אולי בכל זאת?

לא חייב להיות על היורו. קנה מידה.

למעלה