Oh Pleaseeeeeeee

Usher182

New member
Oh Pleaseeeeeeee

טלנובלות? לא מצאתם נושא יותר משעמם לדבר עליו? לאן זה יביא אתכם בחיים? אני נגיד - תלמיד פיזקלית מחשבים, הולך להיות משהו, מבלי לצפות בזבל הזה - שאנשים עושים ממנו כסף.. הרי אם אני אשאל מי זה נדב כולם ידעו לענות פה....אז אנשים תתעוררו ותריחו את המציאות.... Viva ל Unviva אמיר אשר

$ מעיין $

New member
מי זה נדב ???!?

"תלמיד-פיזקלית מחשבים...??" (אשליות כפרה אשליות!!) שלומי נשמה, תעשה טובה.... תמחוק את 2 ההודעות האלו.... יש פה עוד אידיוט שרוצה צ-ו-מ-י(!!!) ואמירו´ש חמודי אצלנו טלנובלות זה לא הכל בחיים, זה א-ח-ד ההנאות שיש לנו בחיים... (יש בעיות???? תפנים!!!!!) לפעמים אני מזההה מתקשה להבין את האנשים "פה".... אני לא מבינה.... מה מפריע להם שאנחנו רואים טלנובלות או אחרת???? מה כואב להם???? בחיית שיתעסקו בעניינים שלהם..... אני משתגעת מזה....

שלומי

New member
לא נורא שההודעה תישאר

אולי אמיר יקלוט משהו כאן בפורום ,לפחות את השמות של הסדרות והמשתתפים.

Usher182

New member
יאללה יאללה בלי פוזות

תסכימי איתי שטלנובלות זה שטויות...ולכי ללמוד משהו בחיים שלך - ואני לאי ורד עלייך או משהו, פשוט זה לא נראה לי מספיק חשוב להשקיע בזה אימר אשר - קרית אונו

$ מעיין $

New member
איזה פוזות ואיזה נעליים!

תמיד יש איזה בן שפעם בחודש חייב לבוא ולזרוק איזה מילה על זה שהנשים רואות טלנובלות וזה שאין לנו חיים ובלה בלה בלה..... (הפעם כניראה שזה אתה)... אז בוא אני אגיד לך את זה כך.... אנחנו נהנות לראות טלנובלות כפי שהגברים נהנים לראות כדורגל.... מישהו בא ואמר לכם שאין לכם חיים??? מישהו ביקר אותכם??? (*לא*) אז מה לעזאזל אתה רוצה מהחיים שלנו??? טלנובלות זה חלק קטן/קמצוץ מהחיים שלנו... שאנחנו נהנים/נהנות לראות בזמן הפנוי שלנו.... ומה הקשר בכלל בזה שאני צריכה ללמוד משהו בחיים שלי??!? כניראה מי שצריך ללמוד פה זה אתה... אז תפסיק להתפלסף פה על זה שטלנובלות זה שטויות ולא יודעת מה עוד כי אתה סתם מבזבז אנרגיות.....ומאמץ לשווא.

שלומי

New member
מעיין ,אני רוצה לתקן אותך

גם גברים רואים טלנובלות.אני אחד מהם. חבר טוב שלי הוא דרום אמריקאי,לא מפסיד אפילו פרק של בטי ושל אלופים!!! מה תגידי?

$ מעיין $

New member
שלומי.....

דבר ראשון זה היה צורת ביטוי.... וכן אני יודעת שגם גברים רואים טלנובלות אבל מעטים מאוד... כך שלרוב זה נשים... פשוט הייתי בשוונג ואם תשים לב... בהמשך רשמתי: "שיש אנשים שנהנים/נהנות לראות טלנובלות" כך שזה מכסה את העניין... בכל אופן זה גם מאוד נחמד לשמוע שיש גברים שגם רואים....

יש בעיות?!

וממה אתה מתלהב בכלל? גם אני לומדת בכיתה פיסיקלית מחשבים so??? ותאמין לי שאני פי 10 יותר חכמה ממך ולמה? כי אני רואה טלנובלות ואתה לא!!!
הנה לך!

למעלה