Oh my...

Silver Fox

New member
Oh my...../images/Emo82.gif

תהייה קטנה שעלתה בי בעקבות ספר 11 - אם הם רכשו גופים שימושיים כמו קוף, למה אנחנו לא רואים את זה בספרים הבאים? (תקנו אותי אם אני טועה, קראתי רק עד ספר 18 וגם אז חסרים לי ספרים 3 ו-12. איפה לעזאזל משיגים ספר כל כך פשוט כמו 3?!) ואפילו ג'ייק השתנה ליגואר - למה הוא לא משתמש בזה? למה הוא תמיד בגוף הטיגריס?

wte

New member
אני לא בטוחה אם אני זוכרת נכון אבל

לא אמרו בספר 11 שה-DNA שהם רכשו לא תקף, שזה כאילו לא היה. או שאולי זה מתבלבל לי עם משהו אחר...

כן יש משהו כזה...

האפקט של השני קרני דרקון שהתנגשו זה בזה גרמו לאנימורפס ולויסר לעוף כמה שעות אחורה בזמן אז יצא שםה התפצלו, יש שני חבורות אנימורפס ושני ויסרים... מה שקרה פשוט שהאנימורפס שרכשו את החיות ביער הגשם מתו... ובעצם בגללז ה הם לא יכולינם להשתמש בחיות האלה...

Nagini Potter

New member
ההסבר שלך יותר טוב משלי ^^../images/Emo176.gif

חוץ מזה שזה שתי חבורות, לא שני
לי זה לא יקרה Nagini Potter

Nagini Potter

New member
איזה מב"ר? ../images/Emo176.gif

מפגרים בעלי רצון או מלכים בעלי רכוש?
היי, חשבתי שרק לביצפר שלנו יש מב"ר! איפה אתה לומד?? דרך אגב - מה הקשר למב"ר עכשיו באמצע הערב? לי זה לא יקרה Nagini Potter

Nagini Potter

New member
כן, את צודקת ../images/Emo176.gif

הרי כל הפואנטה היא שג'ייק חזר בחזרה לעבר איכשהו, וככה הוא מנע מהכל לקרות וכולם ניצלו. מה שאומר, שבשביל כו-לם חוץ מג'ייק (כולל גם את הבאד גאייז, אני מניחה) - כל ספר 11 מעולם לא קרה, מה שאומר שהם בכלל לא רכשו את הקופים והיגוארים, וגם לא ג'ייק - כי הוא כאילו מעולם לא הגיע ליערות הגשם, הוא ביטל את זה. אם לא הבנת מילה ממה שאמרתי לא נורא, קשה להסביר דברים שקשורים למסע בזמן.... זה מסובך נורא.... אבל באמת מפריע לי שהם משתמשים כל פעם באותן חיות לאותן מטרות - במיוחד חיות הקרב שלהם. הרי אם הם משתמשים כל פעם באותה חיה, היירקים יידעו כבר איך לזהות אותם ואיך לנצח אותם, ויוכלו להתכונן מראש למה שהם ייצטרכו להתמודד איתו... הם צריכים כל פעם להחליף כדי שהיירקים אף פעם לא יהיו מוכנים, ולא להשתמש רק בחיות שנלחמות בשיניים וציפורניים, אלא גם דברים קטנים וארסיים, ונחשי חנק (נכון שהם לא מהירים, אבל אם באים לטקסון בהפתעה, אנקונדה יכולה להיות יעילה), ובואשים (הבואש היה כל כך יעיל כשהם השתמשו בו, למה הם לא משתמשים בו עוד פעם?), ועוד כל מיני דברים מתוחכמים ויצירתיים כאלה, לא חייבים כל הזמן רק לשסף גרונות וכאלה... דברים מזיקים זה אחד הדברים היחידים שלא חסר על כדור הארץ... לי זה לא יקרה Nagini Potter

Silver Fox

New member
צודקת...../images/Emo82.gif

ואם כבר מדברים על חיות קרב - למה תמיד בהרכב של גורילה, דוב גריזלי וטיגריס? בנוגע לקאסי, היא מגוונת לפעמים - היא לא תמיד היתה בגוף של זאב. (נכון?) יהיה נחמד אם הם יחליפו לחיות קרב יותר מגניבות, כמו ברדלס למשל... ולמה ג'ייק לא משתמש בגוף הקרנף שלו? כשלא צריך לעלות במדרגות הוא יעיל הרבה יותר מטיגריס. אקס, הוא משתנה תמיד לנחש עכסן - כשהוא לא בגוף האנדליטי שלו. עוד משהו ייאמר לזכותו

Nagini Potter

New member
קאסי כמעט תמיד זאב, אני חושבת..

חוץ ממתי שיש איזה חיה מיוחדת לספר הספיציפי...... וזכור לי רק איזה פעמיים שלוש שאקס השתנה לנחש, הוא בדרך כלל נשאר עצמו... וג'ייק כן משתנה מדי פעם לקרנף, אבל הוא עדיין משתמש בעיקר במיצייי!! ^^ לי זה לא יקרה Nagini Potter

Silver Fox

New member
רק בספר הספציפי,../images/Emo82.gif

הם משתנים לחיה חדשה ואחר כך מזניחים אותה - אלא אם כן היא שימושית במקרים הבאים...

למעלה