Oh... my... god!!!!!!!

SaberTooth

New member
Oh... my... god!!!!!!!

איזה פרק גאוני! איזה פרק מושלם!!! רק התסיטאים של אנדרו יכולים לכתוב כזו... כזו... כזו גאונות טלוויזיונית!! אין מילים בפי... אני... אני... אני לא יכול לדבר... כל המילים נעתקו מפי... הפרק המושלם הזה... הוא... הוא לגמרי נותן אלף ואחת משמעויות חדשות לבערך כל פרק בסידרה!! וביחוד ל-101!!! אם התסריטאים הגאונים לא תכננו את זה מראש, אני צנצנת (ואני לא צנצנת). הפרק הזה... הוא... הוא... הוא נותן פירוש חדש למושג "גאונות" ומגדיר מחדש את גבולות השלמות! חפשו במילון את הערך גאונות, תמצאו "אנדרו 310". הפרק הזה... הפרק הגאוני והמושלם הזה... הוא... הוא... הוא... הוא מוכיח כמה תאוריות על טראנס והוא... הוא... הוא מפריח כמה תאוריות אחרות. והוא מעלה כל כך הרבה סימני שאלה!! או... טראנס היא גאון!! טראנס היא שלמות!! טראנס היא... היא... היא... היא מעבר לאלוהות!! אני לא יכול לדבר... אין לי מילים... אני... אני... ג'הרדיס לא האחד!! טראנס... שלמות... גאונות... אלוהות...!!! מכונת הטאסרק... 212... 310... לא... אף אחד... לא... לא.. איזו גאונות!!! כל כך היה שווה לחכות לו. כל כך היה שווה להוריד אותו איזה 30 פעם. כל כך היה שווה להתאכזב כל פעם מחדש. כל כך היה שווה להתייאש ולראות אותו ב-AXN. כל כך היה שווה... כל כך... זה... זה... זה... זה פשוט פרק אלוהי!!! ו... ו... ועכשיו... כשאני חושב על זה... היו כל כך הרבה רמיזות אליו! שיו! איזה פרק גאוני!! ג'הרדיס!!!!!! טראנס!!!!!!!! שלמות... גאונות... אלוהות... 310... אם עד עכשיו אנדרו הייתה רק הסידרה האהובה עלי, עכשיו היא הסידרה היחידה בשבילי! הפרק הזה.. הוא... הוא כל כך עולה על כל דבר שמכושפות אי פעם עשו, וגם מה שראיתי מבאפי. באפי... באפי... באפי עמוקה בערך כמו הכדור הפורח בערוץ הילדים ליד אנדרו!!!! שלמות!!! גאונות!!! א-ל-ו-ה-ו-ת!!!! אני... אני... אני... אני... אני לא יכול לדבר... לא... אין לי מילים... ולא אכפת לי ש-106 הוא פרדוקס!! לא!! לא אכפת לי!! למה???? כי אנדרו זו שלמות... זו גאונות... לא... אין שוב דבר שעולה על אנדרו... לא... אנדרו!!!
וטראנס!! וג'הרדיס!!! והרפרררררר!!! ובקה!! ורמיייייי!!! ואפילו... גאד... אפילו דילן וטיר... דילן וטיר!!! א-ל-ו-ה-ו-ת!!! כן כן... תגידו מה שתרצו על אנדרו... היא מושלמת!! היא גאונית!!! היא אלוהית!!! והיא עולה על כל סידרה אחרת בכל... בכל... בכל היקום!!! שלוש-עשר!!! גאונות!!! שלמות!!! אני.. אני... אני שוב לא יכול לדבר... שלמות... גאונות... אלוהות!!! הלכתי... הלכתי... הלכתי להעריץ את אנדרו ללא גבולות... שלמות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

HuGo Hell

New member
זה כן. ../images/Emo1.gif

"שקל בלון, דולר קונדום" אוקי, אז זה מתחרז במובן כלשהו

SaberTooth

New member
"דילן, אני גאה בך...

וגם אתה צריך להיות..." *מתפגר* במשך שלוש עונות חשבנו שג'הרדיס אמר את המשפט הזה על ערש דווי כי דילן הביס ניצ'יאני, מה שנחשב לבלתי אפשרי בידי קלוג' (כינוי גנאי ניצ'יאני, אומר שאתה לא ניצ'יאני ולכן אתה נחות) בעיני ג'הרדיס, אבל לאאאאאא, ג'הרדיס אמר את זה כי דילן... דילן... דילן הוא... הוא האחד... שטראנס (או הממונים עליה) בחרו בו... איזו שורה גאונית!!! כבר מ-101... הם ידעו! הבניזונות ידעו!! איזה חבורה של תסריטאים גאונים!!! |עפר לרגלי התסריטאים של אנדרו|

למעלה