oh my god!! oh my god!! עוד יומיים יש בנות גילמור!! חיכיתי כל השבוע!!!!
C cha ching New member 9/8/02 #1 oh my god!! oh my god!! עוד יומיים יש בנות גילמור!! חיכיתי כל השבוע!!!!
א אאווין הרוהירית New member 9/8/02 #2 לללאאאאאאא!!!!!!!! ../images/Emo10.gif אני נוסעת לאילת ביום ראשון!!!!!!!!!!!!! יש כבלים בטלוויזיה של אילת.????? שמישהו יגיד לי שיש בנות גילמור באילת!!!!!! מישהו היה במלון דן ביום ראשון???
לללאאאאאאא!!!!!!!! ../images/Emo10.gif אני נוסעת לאילת ביום ראשון!!!!!!!!!!!!! יש כבלים בטלוויזיה של אילת.????? שמישהו יגיד לי שיש בנות גילמור באילת!!!!!! מישהו היה במלון דן ביום ראשון???
L like daa New member 9/8/02 #3 אממ... אם זה עוזר... הייתי פעם במלון רויאל ביץ´ או מלכת שבא (אני לא זוכרת איזה מהם) והיה ערוץ 3... עוזר?...
אממ... אם זה עוזר... הייתי פעם במלון רויאל ביץ´ או מלכת שבא (אני לא זוכרת איזה מהם) והיה ערוץ 3... עוזר?...
פ פינקילושה New member 9/8/02 #5 גמני נוסעת.. אבל אצלי בווידיאו יש מש´ו כזה שאפשר לתכנת אותו שיקליט באיזה תאריך שעה וערוץ שרוצים.....
L like daa New member 10/8/02 #8 מה, אין את זה בכל וידאו../images/Emo35.gif לי יש בכל חמשת הוידיואיים שיש לנו בית יש את זה... מה, אין לכולם את זה ...
מה, אין את זה בכל וידאו../images/Emo35.gif לי יש בכל חמשת הוידיואיים שיש לנו בית יש את זה... מה, אין לכולם את זה ...
מ מ כ ו ש פ ת New member 10/8/02 #9 חמישה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif אחד לכל טלוויזיה../images/Emo35.gif