oh my god... oh my god...

.m

New member
דן-דן

כמה דברים: 1. יופי שאבא שלך הסכים להתעניין, לבדוק, ובעיקר להפגש עם הורים אחרים. לאט לאט הוא יגלה שלא רק שהשד לא כ"כ נורא, אלא שאין בכלל שד... אחרי שהוא יפנים את זה דברים יהיו קלים יותר. מבטיחה. 2. למען שלום בית, וכדי שיראה שאתה משתדל "הבטחת לנסות". בסדר... תנסה. לא הבטחת להצליח...
3. שוב ושוב ושוב- המנטרה שלך בזמן הקרוב: "תן לזה זמן!"
mai (תיבת המסרים שלי תמיד פנויה
)

BlueCat

New member
כל הכבוד על השלווה הפנימית.

אני ממש התעצבנתי, וככה גם היו התגובות לי.

skeep

New member
פיתרון פשוט למצב פשוט

תמונת מצב: החלטת לשתף את אבא שלך בחייך האינטימיים. יצאת מהארון. אבא לא מאושר מהמצב. הבעיה: אבא שלך מציב לך בקשות קשות מאוד "שלא ניתן לסרב להן". המטרה: השלמתם עם היותך הומו וקבלת תמיכה בבית. ניתוח תוואי השטח: אבא שלך מרגיש שחקן בודד במערכה. הוא מנצל את עליונותו המשפחתית והכלכלית על מנת להשפיע עליך. העזר כנגדו מחוץ לתמונה והוא סוף סוף יכול לעשות בבית כאוות נפשו ללא התערבות אימהית. הטקטיקה: עליך לשתף במהירות את אמא שלך בעניין. עליה להיות מעודכנת (לאחר שתרגע) בעמדתו של אביך. יתכן כי בהתחלה הם ינסו להעמיד פנים של "חזית מאוחדת", אולם עד מהרה יתגלעו חילוקי הדעות וגישות שונות כלפי הדרך לניהול המשבר. כשזה יקרה עליך למהר ולקבוע עובדות בשטח. בהצלחה אח שלי (מותר לי להסתחבק איתך?). ד"ש בבית. סחבק.

דניש

אתה הרי יודע שמה שאבא מבקש ממך לעשות הוא משהו שלא תוכל למלא, וגם לא תעשה את זה (אני מקווה) מאחר ואתה אדם בוגר שכבר השלים עם עצמו,עם מה שהוא, אבא שלך עדיין חושב שזה סוף העולם, שהבן שלו זורק את החיים שלו והנה עוד רגע הוא מהלך ברחובות העיר בגרביוני רשת קרועים ומשדל אנשים ברמזורים בכניסה לעיר. זה העולם שלו, וקשה לשנות אנשים, הכל קרה כ"כ מהר ודברים כאלה לוקח לעכל הרבה זמן, במיוחד כשהוא מתמודד עם זה לבד, וישן ליד בת זוגתו בלילה ולא יכול לחלוק עימה משהו כ"כ גדול בשבילו (בשבילם) שהיא לא יודעת,הבקיאות שלו בנושא הזה רחוקה משלך שנות אור. הוא פשוט מבקש ממך לדחות את הקץ מבחינתו, לשים אותו על אש קטנה וכמובן לשמור עליך מדרך החיים הקלוקלת ש"בחרת" לך. סה"כ יש ביניכם תקשורת טובה, ודברים נעשים בדיבורים ודמעות, מה שעושה אותך בר מזל והוא פתוח לרעיונות מה שבכלל פתח גדול לתקווה. אתה יכול להגיד לו מה שהוא רוצה לשמוע ולחיות את החיים שלך בארון (ממש כמו קודם) ולהשיב את השלווה לחייו, אתה יכול להגיד לו שאתה מוכן להקריב מעצמך בשבילו כדי לתת לו זמן להתרגל אבל את החיים שלך אתה תחיה עם הסכמתו או בלעדיה וזה רק עניין של זמן, אתה יכול גם לנסות לשתף את אמא. החיים זה לא שחור ולבן, במיוחד עם משפחה וכ"כ הרבה רגשות ויש ה-מ-ו-ן דרכים, נקודת הפתיחה שלך היא מצויינת. לך אחרי הלב שלך, ותאזן בין האהבה שלך כלפיהם ובין האהבה שלך לעצמך ( דהיינו ללכת אחרי מה שאתה רוצה בצורה עוורת,לא תמיד דבר טוב ). שיהיה לך טוב.

למעלה