oh my god NO!!!!

soulbird

New member
oh my god NO!!!!../images/Emo2.gif

זה התגובה שלי שקמתי בבוקר וראיתי את עצמי וכחול אבל הבנתי שכאן זה הנוהל מן מנהג כזה. מה לעשות שיש ליבעיה עם בולטות לא אוהבת להתבלט. אתמול היה לי שיעור נהדר הצ´י גונג הרגשתי כלכך מלאה אנרגיות רציתי לחלוק את הידע שלי עם מי שירצה לשמוע. טוב אפסיק לברבר בוקר קסום ויום נהדר לכולנו

soulbird

New member
../images/Emo142.gif../images/Emo42.gif בוקר אור

עכשיו להודעה אופטימית

soulbird

New member
רק על עצמי לספר ידעתי

טוב . אני שונאת להבלט . אני שאני בהרצאות תמיד יושבת באיזו פינה quiet as a mouse . משתדלת לא להראות . ואם כבר קוראים לי אני רק מחכה שהאדמה תבלע אותי ומהר

soulbird

New member
יש את הפתגם

לא הבישן למד ואין הקפדן מלמד איפה אתם נמצאים בסקלה? איפה אתם מוצאים את הבלנס?
עובר עלכם

deep ocean

New member
לשאלתך

אני אישית לא ביישנית כל כך..אבל זה תלוי בסיטואציה כמובן.

deep ocean

New member
בוקר טוב ../images/Emo42.gif

את בכלל לא מברברת, וממש כיף ומעניין לקרוא אותך!!!

soulbird

New member
שיעור פילוסופיה

סינית מספר 1 אתמול היה לי שיעור צ´י גונג הסדר של השיעור הולך ככה בדרך כלל # מתחילים בחימום # עוברים לתרגילי צ´י גונג אחרי תרגילי הצ´גונג עושים כמה דקות של הרפייה (זה ממש בקמצרה) אחרי התרגילי ההרפייה יש כמה דקות של "תובנה פנימית\ פילוסופיה או מה שלא תקראו לזה. אני שאלתי שאלה בתרגילי ההפרייה המדריכה תמיד אומרת לנו לחוש את המקום בו אנו מרגישים כאב מתח או אי נוחות אבל לא לעשות איתו כלום. פשוט להיות שם אני שאלתי הרי כאב גורם לנו להרגיש לא נוח . אדם נמצא בדיסוננס אז היא היסבירה ....

soulbird

New member
כתבתי הודעה ממש יפה וארוכה

אבל היא נעלמה לי באביס משולש ברמודה של הסייבר רפואה סינית מול רפואה מודרנית \ מערבית רפואה מודרנית אומרת : כואב לך לך לרופא הוא ירפא אותך . אתה נשאר פסיבי. תן לי את היד ואל תפריע לי בתוך כל התהליך שחכנו איך להיות מחוברים ראש וגוף. רופא הסיני אומר ככה " אני לא יכול לעשות את התהליך הריפאי בשבילך. אני יכול ללמד אותך ללות אותך בתהליך חזרה על גוף ונפש. ולכן תרגיש את המתח\כאב תהיה שם אל טשפוט אותו תתחבר אליו ומתוך החיבור הזה בין גוף לנפש הגוף ילמד איך לרפאות את עצמו. (ההודעה הקודמת הייתה יותר יפה לטעמי)

deep ocean

New member
הכל יפה. הכל בסדר.

תודה על ההרחבה לגבי השיעור. זה מאד מסקרן!! בקשר לזה שההודעה נבלעה, תמיד תעשי CTRL A (זה מסמן את הכל) ואחר כך CTRL C (זה מעתיק את הכל) , ואז אם משהו קורה להודעה (יש סיכוי שזה יקרה), אז את פשוט לוחצת קליק ימני ובוחרת את PASTE והכל בסדר

soulbird

New member
אני מתה על פניני חכמה שיש

בפילוסופיה הסינית וגם בפילוסופיה ה taoism

למעלה