oh joy אלבום חדש לנירוונה... פרטים בלינק המצורף:
K karl @epitaph New member 1/7/01 #4 אז ככה הסולן מת הלהקה התפרקה נשאר חומר לפני ההתאבדות וחברי הלהקה מוצאים את זה כדיסק חדש לפי מה שאני הבנתי הדיסק אמרו לצאת באוקטובר.
אז ככה הסולן מת הלהקה התפרקה נשאר חומר לפני ההתאבדות וחברי הלהקה מוצאים את זה כדיסק חדש לפי מה שאני הבנתי הדיסק אמרו לצאת באוקטובר.
B Bodom-child New member 1/7/01 #8 על איינז כבר שמעתי אבל לא על ג`ואי ורה בתור מחליף פוטנציאלי... בכל מקרה מטאליקה היא להקה שתמיד יהיה לה מקום בלב שלי לא משנה באיזה מצב ואני מקווה שהאלבום הקרוב שלהם יחזיר אותם לשורשיהם האמיתיים, טראש מטאל (OH YEA) אמיתי ולמי שמזלזל בתקוותי I DONT GIVE A SHIT.
על איינז כבר שמעתי אבל לא על ג`ואי ורה בתור מחליף פוטנציאלי... בכל מקרה מטאליקה היא להקה שתמיד יהיה לה מקום בלב שלי לא משנה באיזה מצב ואני מקווה שהאלבום הקרוב שלהם יחזיר אותם לשורשיהם האמיתיים, טראש מטאל (OH YEA) אמיתי ולמי שמזלזל בתקוותי I DONT GIVE A SHIT.
E ed547 New member 2/7/01 #9 קוראים לזה b- sides לאוספים כאלה כמו של נירוונה.. וגם אני מאוד מקווה שמטאליקה יחזרו לטראש הטוב והגדוש סולואים שלהם
קוראים לזה b- sides לאוספים כאלה כמו של נירוונה.. וגם אני מאוד מקווה שמטאליקה יחזרו לטראש הטוב והגדוש סולואים שלהם