...Oh,I believe in yesterday

giba70

New member
טוב, זה כבר מוגזם... ../images/Emo8.gif

איך עוד לא הזכירו את RAM
לא מכיר את כל האלבומים של מקרטני, אבל לדעתי הוא יותר טוב מ-Band On The Run אז כנראה שהוא הכי טוב. אם אתם לא מכירים מספיק טוב אני איאלץ לכתוב עליו איזו סקירה קצרה, כאילו DA

Tomer 123

New member
ברור

נתתי כמה דוגמאות, שהם הלהיטים הגדולים של ווינגס, ואני מסכים לגבי שאר השירים שהזכרת (מה שאני מכיר מתוכם). ואני מסכים לגמרי לגבי הרף הגבוה שהציג מקרטני אחרי הביטלס. אי אפשר לצפות ממנו להגיע לשיאים של הלהקה באלבומי הסולו, כנ"ל לגבי ג'ון. היצירה של כל אחד מהם הוקצנה באלבומי הסולו. ג'ון לכיוון המטורף והאוונגרד ופול לכיוון הפופ המתקתק. והאלבום הכי טוב של ווינגס בעיני הוא דווקא Band on the Run. אפילו ג'ון אהב אותו.

SickAgain

New member
אני אלך על Ram כנראה :)

למרות שיש הרבה ממה לבחור...זה פשוט מושלם מהרגע האחרון עד הסוף. ממ גם band on the run הוא כזה. קשה...

SickAgain

New member
אה..אם התכוונת רק לwings..

אז זה כבר משהו אחר... :) wild life ו erd rose speedway גם מצויינים :)

אין סיכוי!

yesterday הוא בין השירים הכי טובים של מקרטני/הביטלס! יציאה מביכה???!!! למה קוראים יציאה לא מביכה?!

LadyG

New member
ועוד הערה קטנה

Ticket to Ride, לפחות לטעמי, שיר מעולה. וחוץ מזה ה"ביקרות" (שונאת את המילה הזאת) מממש ממש נחמדה.

yoavsc

New member
גם לדעתי הוא אדיר

הריף גיטרה שם, הפסיכדלי קצת, פשוט אדיר. ויסטרדיי באמת נמאס עלי, אני כבר שלוש שנים בערך לא מסוגל לשמוע אותו.

SickAgain

New member
לפי דעתי -"help" זאת יצירת מופת

רק מהבחינה שלא שמעתי הרבה אלבומים שיש בהם יותר כיף ושמחת חיים. כל ההרמוניות המדהימות ב.. you're gonna lose that girl, yes you're gonna lose that girl open up your eyses now, tell me what you see, it is not surprise now,, what you see it's me... ועוד ועוד... פשוט, סוג האלבומים שלעולם לא נמאס מהם ואפשר לשמוע בלי סוף ולבסוף, מה יותר נכון מ.. you make me dizzy muss lizzy, the way you rock n roll.. :)

גדי שבת

New member
נגיד זאת כך

קשה לי לומר שאני לא אוהב את Yesterday. אבל נדיר יהיה למצוא אותי שם את האלבום help רק כדי לשמוע את השיר הזה. בכל אופן, ב- Help נמצאים שני שירים משמעותיים ביותר. הראשון הוא Yesterday - שיר בעל השפעה עצומה על עולם הרוק, בעיקר בתפיסת הרוק כמוזיקה בעלת ערך אומנותי. השני הוא Ticket to ride. כאן הנגינה והקצב המיוחדים הופכים את השיר הזה לכל כך טוב. ובפעם הבאה שתשמעו מישהו אומר מילה רעה על רינגו, שלפו את השיר הזה ונפנפו אותו כדוגמא ליכולת של רינגו כמתופף טוב, גם אם לא וירטואוז.

למעלה