OH FUCK

deep ocean

New member
OH FUCK

"מסע הבישול של איינסלי"-מישהו מכיר את התוכנית הנהדרת הזאת בערוץ 8? הבחור המדליק (כושי) שמבשל ומשלב עם זה טיולים בכל העולם. אני כל כך רוצה להצטרף אליו...נראה לכם שיקבלו אותי? חהחחה הוא עושה לי תיאבון היסטרי כל הזמן עם התוכנית שלו ומשגע איך שהוא כל הזמן אומר מכין דברים ואומר-קלי קלות, ממש לא בעיה (אולי לך זאת לא בעיה, כי אתה יודע לבשל! וקונים לך דג טרי, ואורגנו קצוץ טרי, למה לא?) והוא כל כך מתענג על האוכל אני ממש אוהבת את זה רואים שאני כל כך נהנה אני גם כזאת אני אוכלת ונהנית מהאוכל ועושה קולות והוא ממש מזכיר לי את עצמי.... אחרי שאני רואה אותו אני מבינה למה אנשים אמרו לי שהם אוהבים לראות אותי אוכלת. הוא פשוט נהנה מכל ביס! בקיצור אני עכשיו רעבה ורוצה לאכול איזה דג עססי עם רוטב..יאמיייי אני מתה על דגים!!!!!! עד פה, ממיכל הרעבה שהולכת לישון תיכף :) ותוהה לאן נעלמו כולם כי אף אחד כמעט לא כתב פה היום בטח משלימים שעות שינה אחרי המפגש :)))

deep ocean

New member
טעות כתיב, התכוונתי לכתוב

רואים שהוא כל כך נהנה לא רואים שאני כל כך נהנה!!

גיל גיל

New member
ואני חשבתי שהתכוונת לכתוב

"שחור עור" או "אפרו-אמריקאי" או "מועצם פיגמנטלית" או משהו כזה... את לא יודעת ש"כושי" זה לא פוליטיקלי קורקט?

deep ocean

New member
כנראה שאני לא כזאת פוליטקלי

קורקט :))) אבל אין פה "אפרו אמריקאים" בישראל, ככה שזה בסדר....

deep ocean

New member
והסיפור המובטח מהים ../images/Emo42.gif

התמתחות קטנה, והופ הסתובבה היא על בטנה. השמש ליטפה את גופה בקלילות. חמימות נעימה התשפטה בגופה כשנזכרה בליל אתמול. והגלים כמו שומעים ומקשיבים ויודעים את כל מה שהיה...רועשים וגועשים.... היא פגשה בו בפסטיבל רוחני שנערך אתמול. רגע השיא בפסטיבל היה חיבוק גדול של משתתפי המקום. הפנתה מבט לראות מי עומד לצידה וראתה אותו- שזוף, עינים ירוקות בורקות עם מבט עמוק ונעים, גוף חלק וסקסי, וחיוך שגורם לשמש לחייך!. סיגל רצתה אותו, רצתה לגעת בו, ללטף, להתחבק, להיות איתו ולהרגיש. היא שמחה כשהוא ניגש אליה ושאל אותה אם היא רוצה לשבת לדבר בצד. (מה הוא שם לב שהסתכלתי עליו?!). סער וסיגל התיישבו על סלעים שהיו בשטח הפסטיבל...סער מדבר ומחייך אליה-אפילו לא יכלה לדמיין לבוש מדהים יותר לגבר-מכנסים לבנות 7/8 עם שרוך, גופייה לבנה מעוצבת, וקפקפי אצבע של OAKLEY. נכון, נשמע קצת שטחי, אבל לפני כשבוע היא ראתה מישהו בכתבה עם אותו לבוש שכל כך אהבה בדיוק...חהחה. התחילו לדבר יד נוגעת במקרה רגל בטעות לאט לאט התקרבו יותר לחשו אחד לשני התחיל ללקק את אוזנה והיא ליטפה את ידו והוא מתקרב יותר ולוחש לה דברי אהבה והיא...נפעמת . . . . . . המשך יבוא!!- אתם תמשיכו את הסיפור!!!

Mאיה

New member
וואוו, סיפורים אירוטיים כאן...

חההההה, מתה על הקו מחשבה שלך... תגידי זה סיפור או אמיתי?

deep ocean

New member
זה רק סיפור אבל.....

בן לימד אותי שחשוב להגשים את החלומות שלנו אז אני רוצה להגשים את החלום הזה! בואי נגיד ככה-לפסטיבל בראשית אני הולכת בספטמבר אם אני אפגוש שם את הדמות שתיארתי פה? אולי כן ואולי לא...חהחחה האמת שזה לא חלום סתם איזה פנטזיה שצצה לי בכמה שניות שחשבתי "מה אני הולכת לכתוב".

למעלה