OGAE SONG CONTEST 2001

אהוד_

New member
OGAE SONG CONTEST 2001

היי, אתמול קיבלתי את הדיסקים של ה ogae song contest 2001 למי שלא יודע מה זה, זה תחרות שירים של המועדון חובבים, תחרות באמת נחמדה ותמיד יש לי כוח אליה כי היא העניקה לי שירים יפים (אני שופט בתחרות מ 1994!), אז...כל מועדון שולח שיר אהוב מאותו שנה וזה אותו קטע כמו אירוויזיון בעצם רק שהשירים הם שירים פופולארים...בואו נתחיל...! איטליה: שיר נחמד מאוד, הם שלחו את השיר שזכה שם בסאן רמו, קיבל ניקוד טוב ממני פינלנד: דבילי, ועוד יותר אני לא אוהב את השפה הפינית, היא לא מוסיקלית בכלל, נשמע כמו שיר אבבא טיפוסי ובפינית. רוסיה: שיר פופ בינוני, ובאמת שאי אפשר להגיד יותר, ניקוד בהתאם שוודיה: יש להם מוסיקה כלכך טובה שהם חייבים גם לשלוח סגנון אבבא גם לפה!, אבבא יש רק אחת!...תבינו...כמה שlisten to your heartbeat חמוד הוא עדיין לא ישתווה לאף שיר של אבבא, כנ"ל לגבי השיר השוודי בתחרות הזאת. צרפת: הם שלחו את להיט הקיץ "אני...לוליטה!", ודי בצדק שיר מקסים, כובש.. כבש גם אותי. בוסניה - הרצגובינה: לא ממש אהבתי, דואט משעמם לדעתי, ניקוד שלי בינוני. בלגיה: אה, אני אהבתי, להיט פוטנציאל!, לא רק בבלגיה והולנד, אני חושב שאם השיר יושמע ברדיו הוא יהפוך ללהיט, השיר הזה הוא כמו מסטיק שתמיד נשאר לו הטעם...טופ מארק! קרואטיה: סליחה, אבל איזו פרוצה קרואיטת שרה את השיר, יש לה קול כאילו מישהו עולה עליה, אם הבנתי וקשה להבין היא גם שרה בספרדית, ומילים של ילדה בכיתה ד2 בביה"ס ממלכתי. אירלנד: נו, טוף...הם שלחו את אניה, וקל לנחש מה הסגנון, שום דבר כבר לא אורגינלי פה, לא הבנתי את משמעות השיר. בריטניה: והבריטים שלחו את סטפס, מי שכתב את השיר הרס את השיר כי יש לו לחן חמוד בסגנון בריטני-אבבא, בעצם סטפס רגיל, ביננוני משהו. סלובניה: שלחו את נושה שלנו (אירוויזיון 2001), יש השנה כמה זמרים מהאירוויזיון השנה, מעניין, בכל אופן שיר דאנסי חמוד, יותר מתאים השיר הזה לאירוויזיון אגב. הולנד: מאוד פשוט, יפה, אבל פשוט מידי, השיר נקרא "איפה אתה?", וכבר שמעתי שירים יותר טובים בקטגוריה הזאת. פורטוגל: אין להם טעם בארץ הזו, אם חשבתם שהשיר שלהם באירוויזיון דפוק לחלוטין, חכו שתשמעו את השיר שהם שלחו את השיר הזה, עוד פעם צמד בנים אגב, הקאמבק של הבטלנים, בקרוב קרוב, נקודה על המאמץ, פורטוגל! ישראל:......שלחנו את להקת חיל חינוך - זה הזמן לאהבה, מפסטיבל הזמר, את תתלו אותי, אני בכלל הצעתי את דקלה עם אהבה, מוסיקה שקיבל יותר דוז פואה, אבל נשאר בבית עם המקום השלישי. ספרד: למי שאוהב מקצב לטיני, בסגנון ריקי מרטין, אז הוא יאהב את השיר, אני לא אוהב את המקצב הזה, אף פעם לא אהבתי, סורי ספרד, פור פוינטס! מלטה: "פאג"-ריזיו מהאירוויזיון השנה, מייצג את האי עם "הראי לי" שזה בדיוק Another summer crap..., סתם, ניסיון עלוב ליצור בריטני גברי, גברי!? גרמניה: מישל בעלת קול היתוש, גם היא כאן, עם בלדה נחמדה משהו, לא יותר אחרי שנתיים שגרמניה קיבלו ממני ניקוד הכי גבוה, השנה הם יקבלו קצת פחות, מה לעשות. אוסטריה: טוב, נכון שאני לא מת עליהם, במיוחד אחרי המשחק בשבוע שעבר, לא בגלל שהפסדנו אלא בגלל הגסות רוח שלהם לפני המשחק כלפינו, אבל, אני אוהב אותם באירוויזיון דה למז´ון, כאן הם שלחו שיר אתני מפגר ומשעמם ועוד בלי אף מילה, יאללה לכו תאכלו שטרודל או שניצל! יוגוסלביה: טוב, מקצב בלקני אמיתי, לא הקצב שהוא זה שבינוני אלא המילים... קפריסין: יופי!, בשעה טובה, האי המסכן קיבל ממני 1 ב1999, ועוד פעם נקודה על המאמץ ב 2000, השנה הם באמת התאמצו בשבילי, ושלחו שיר מאוד יפה, מאוד אישי ושקוסם לי, ניקוד הכי גבוה ממני, מזל טוב קפריסין! נורווגיה: שלחו שיר לאפי, דאנסי ועצבני קצת, לא טוב כמו השיר הפצצה שלהם שנה שעברה, אז הם יקבלו קצת פחות. טורקיה: אוי, איחס, מה זה השיר הזול הזה?, אני מקווה שהשנה הם ייפלו, סתם שיר מפגר. דנמרק: עוד שיר עם זמרים מהשנה, רולו וקינג, שאני לא ממש מחבב, יש להם קול מעצבן ושיר מעצבן עוד יותר, יאללה תסגרו ת´פארקן יוון: אוקי, שיר מאוד איכותי, מאוד יפה עם מלודיה קצבית, קלאבית, ניקוד בהתאם. זהו...התחרות השנה לא טובה כמו 1999 או 2000, ואני אחזור לשמוע את אווה דאלגרן, היא הכי הכי טובה!, מהתחרות השנה אני אשמע מידי פעם את קפריסין, בלגיה, יוון, וצרפת... תודה רבה, ושבת שלום

למעלה