*OFF

marioForever

New member
*OFF

שאלה לא קשורה פשוט מעניין אותי
נגיד יש מישהי בעבדוה שהיתה מתייחסת אליכים נוראי,
אבל באמת נוראי,
ואם הייתם מתחילים להגיד לה על זה משהו היא היתה אומרת לכם אוי תשתוק כבר...
לא רק זה
היא היתה עובדת ממש בכסא לידכם
אבל שוב,
אין לה חוץ מזה שום קשר אליכים, אתם מתכנטים בכלל והיא איזה פקידה \ עוזרת מנ"כל \ אף אחד לא באמת יודע מה היא עושה

איך הייתם מתמודדים עם זה ?

sani48

New member
ה מריו

מה מצב?
קצת שקט בפורום בזמן האחרון אה?חח,לגבי מה ששאלתה,קודם כל לפי מה שאתה מתאר היא רק איזה פקידה או משהו בסגנון,ולא בוס של אותו בחור/בחורה,אז איזה בדיוק יחס נוראי היא נותנת?ולמה שמישהו יתן לה את האופציה הזו בכלל?ברור שצריך להשתיק אותה,אחת ולתמיד,אם התפקידים שלהם שונים לגמרי,והם לא מוכרחים לדבר אחד עם השני,אז שיראו אחד את השני בתור אויר,ככה אני הייתי רואה אותה לפחות,דרך אגב לגם לשום בוס לא הייתי נותן להיתיחס אלי בצורה כזו,אבל אם בכלל מדובר על סתם איזה קרצייה שאין לה שום קשר אלי,אז בכלל היה חבל לה על הזמן
,אתה לא זה שהיא מציקה לו נכון?כי אם כן,תביא לי את הפרטים שלה ואני ידבר איתה

Sunshine Smiles

New member
תופסת אותה לשיחה צפופה מה שנקרא.

לא בקטע של איומים או כוחניות,
בקטע של - רדי לי מהגב ,
את ההתנהגות המגעילה שלך תשמרי לאנשים הבודדים בחיים שלך שמעונינים לסבול אותך. אני לא אחת מהם , ביי!

חוץ מזה אם אפשר לשאול, מה בדיוק היא עושה שאת מגדירה את זה "נוראי" ?

בעום אידאלי, הייתי עונה לה מגעיל גם

יחס גורר יחס. בעולם שבו אני ביישנית מדי בשביל זה הייתי מתבאסת עליה רצח ואז גם על מקום העבודה ואז על החיים...

אנשים מתייחסים אלייך כמו שאתה מרשה

אם אתה מרשה לה להתייחס לא יפה היא תעשה זאת.
אם תסביר לה שבפעם הבאה שהיא תחזור על ההתנהגות זה יכאב לה (לא פיזית) ואכן בפעם הבאה ברגע שתתחיל תחזיר לה באותה צורה כנראה שהיא תבין שלא שווה לה.
אם אתה מתכנת והיא בתחום אחר, למה בכלל לשוחח איתה?
היא לא נחמדה לך, צור מרחק ממנה, אל תתייחס, אל תענה ותראה לשבזמן שהיא לדוגמא מדברת איתך אתה עובד, או מדבר בטלפון.
היא עושה את זה כדי לחזק את הבטחון שלה.
אם לא תעזור לה בכך, היא תחפש מישהו אחר שיעזור לה.
נועז

אם לדבר איתה לא עוזר - מעבירה את זה הלאה

למי שמעליי.
אין סיבה שאבוא לעבודה ואתענה בגלל טפשות של אחרים.

marioForever

New member
הקטע

שהעברתי את זה לראש צוות שלי
והוא אמר לי שאני צריך לא להתייחס,
ולהיות בן אדם יותר קליל, ולא לקחת ללב הכל,
הבעיה היא שאני לא ממש יודע איך לא לקחת ללב...
כאילו אני תמיד יכול לפנות למנכ"ל אבל זה יפגע בי יותר מאשר בכל אחד אחר
כי המנכ"ל נראה לי תופס אותי כבן אדם לא הכי קל.
ומאוד אוהב את הפקידה שלו...

sani48

New member
מאתה יכול לתת דוגמא

מה היא עושה לך שזה מפריע לך כל כך?

marioForever

New member
ברור :)

בשבילך הכל,
אממ,
היה איזה יום אחד שהיא אמרה לי אל תתערב לי בשיחות שרצו פה לפנות משהו במשרד ואמרתי לה ל אלא, מה לפנות עכשיו ? אולי הראש צוות לא רוצה ? אז היא אמרה מה אמרה, תקפה כזה אמרה מה אתה אמיתי ? אל תתערב לי בשיחה שלי ! , ובמקום לענות לה כמובן שנעלבתי והלכתי למקום כי אני לא בחור שעונה...
וזה רק החמיר את המצב
שהיה קיים קודם
היא לא אומרת בוקר טוב אלי וגם לא מתייחסת אלי בבוקר אבל לכל בן אדם אחר שנכנס למשרד היא ישר כזה, הייייי בוקר טובבב מה נשמע ? מה שלומך איך היה אתמול ? וכו'...

כאלה דברים..

sani48

New member
אוקי,הבנתי (פחות או יותר)

חבל שאתה שומר דברים בלב ונעלב במקום לענות לה ישר ולעיניין(ממה אתה חושש בדיוק?),זה משהו שבעיני אתה חייב לשנות,לא רק איתה,אלה בכלל באופן כללי,ככה גם אנשים יעריכו אותך הרבה יותר ויחשבו 100 פעם לפני שהם יוצאים עליך,חוץ מזה היא נישמעת סתם בן אדם מרגיז,ואין לה טיפת הערכה אליך,אז מה אתה מרגיש מקופח שהיא לא מיתיחסת אליך בבוקר?מי צריך בכלל יחס מהמעפנה הזו?אמרתי לך כבר בהודעה הקודמת,אם היא לא מכבדת אותך,תראה אותה בתור אויר,ואם אין משהו הכרחי שקשור לעבודה על תגיד לה כלום,בקיצור,לסיכום ולעיניין-שים עליה איקס אחד גדול,ועל תתרגש ממנה בכלום

תפקיד המנהל שלך..

הוא לא לעשות לך ניתוח אופי ולומר לך איך אתה צריך להתנהג.
בשורה התחתונה הבחורה פוגמת באוירה והורסת לך את היום.
התפקיד שלו זה לדאוג שהאוירה תהיה טובה בפן המקצועי בין העובדים.
אם יש צורך, פשוט תאמר לה שלא תדבר איתך בכלל כי אתה מעדיף לא ליצור איתה שום תקשורת.

למעלה