Off-Topic

Elicoz18

New member
Off-Topic

החל יום ראשון, לשמחתי הרבה מאוד (וסוף סוף) אני מתחיל ללמוד לרשיון נהיגה
אתם לא מאמינים איזה מצב רוח יש לי

QsomeoneQ

New member
איזה כיף לך../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

מאזזזזזלללל טווווווףףףףף
היי - אתה לוקח איתי לסיבוב כשאתה מוציא רשיון, כן

ESU Boscorelli

New member
אלי

מותק פה אני יכול לקרוא לך צעיר... להקפיץ אותך אולי לשיעור נהיגה שלא תלך הרבה?

Elicoz18

New member
חמוד שלי

תודה על ההצעה, לכן גם אמרתי סוף סוף - כי הייתה בעיה תקציבית עד היום, אז הנה אני מתחיל רק עכשיו לצערי הרב בן 18 וחצי פלוס אוף למה הזכרת לי ביאסת אותי עכשיו

dottROMEO

New member
../images/Emo49.gif אלי

שמע אני לא מומחה בקשר לחוקים אבל אני הייתי ממליץ לך שתמהר אם אתה לא רוצה חצי שנה מלווה! כי הרבה אומרים שבינואר יתחיל החוק של חצי שנה מלווה במקום חודשיים שזה בעצמו המון זמן (מניסיון!), אז אם יש לך זמן תמהר ותסיים הכל עוד חודשיים, ואם בסוף זה לא נכון מה שאומרים אז קח את הזמן, תעבור טסט ראשון ושיהיה בסבבה. חחח ת'אמת אני מתגעגע לשיעורי נהיגה עם המורה הסתום שלי, הייתה תקופה מצחיקה....

ESU Boscorelli

New member
מורה נהיגה סתום?

לי דווקא היה אחד מגניב מה זה אהבתי אותו, הוא היה מצחיק ותמיד היינו צוחקים עליו... טוב בעצם כן, הוא היה סתום
אייי אני זוכר את הימים של הידני, להעביר הילוכים חלק ולדמיין שאתה בסרט מהיר ועצבני 3... כמה המורה שנא את זה

Elicoz18

New member
תודה תודה - שאלה לאלו שיש להם כבר

מה אתם מציעים, לגמור קודם על התאוריה ואז להתחיל ללמוד או להתחיל ללמוד כבר השבוע ולעשות את התאוריה אחרי מספר שיעורים?

ESU Boscorelli

New member
אליקו אחי

אני עשיתי את התאוריה בערך בשיעור ה 6 אבל ת'אמת איך שבא לך התאוריה זה לא דבר קשה, מספיק שהגעת לגיל 17 ואתה יודע כבר את כל הקטע של הנתיבים והתמרורים מזה שאתה רואה את אבא שלך נוהג, נראה לי יהיה אבל יותר נוח אחרי שתתחיל, ככה אני עשיתי

dottROMEO

New member
אני אישית עשיתי חודש לפני השיעורים

אבל באמת שזה לא ישנה ממש, תעשה מה שנוח לך לפי הזמנים ובאמת זה לא משהו מסובך, ורועי תקן אותי אם אני לא טועה אבל לא חייב גיל 17! אני בגיל 16 וחצי ניגשתי לתאוריה, בגיל 17 אפשר לגשת לטסט אבל לאלי זה לא רלוונטי הוויכוח הזה, הוא בגיל שכמעט יכול להיות מלווה לצעירים.. חחח לא משנה, שורה תחתונה אלי אני ממליץ תעשה כמו רועי, תעשה כמה שיעורים ותסיים עם זה, ואם תעשה לפני לא יקרה כלום

ESU Boscorelli

New member
לא התכוונתי לגיל של התאוריה

אלא לגיל שממנו אתה כבר לומד את כללי הנהיגה כחלק מידע אישי שאתה רואה איך ההורים נוהגים

Elicoz18

New member
תודה, זה מה שחשבתי

לעשות - משהו כמו בשיעור ה-6 או 7 אחרי שגם יש נסיון קטנטן למרות שחבר שלי אומר לי קודם לסיים את התאוריה .. לא יודע מה דעתי

ESU Boscorelli

New member
תתחיל ללמוד קודם

מקסימום תעשה תאוריה שניה ואם לא תצליח תפ]סיק את הלימודים קצת ותלמד אינטנסיבי

Elicoz18

New member
אין מצב שאני לא עובר תאוריה אחי

אני לא דפוק.. אם אני אפתח את הספר (עוד לא פתחתי) אני אצליח בנתיים בלי ללמוד באתר "ל" היו לי 5 טעיות מתוך 4 המותרות.. אז אני בדרך הנכונה

ESU Boscorelli

New member
אלי זה לא קשור דפוק או לא...

אתר "ל" לא ממש השתמתשי בו, רק פעם אחת לפני שהתחלתי ללמוד והייתה לי רק טעות אחת... אבל זה לא קשור, תאמין לי למדתי עם מישהי ביחד לתאוריה אני עברתי והיא נכשלה... זה לא קשור דפוק או לא... יש מקרים שהתשובות מאוד דומות וזה מבלבל, או בכלל החלק עם הפניות מאיזה נתיב לאיזה נתיב הוא ממש מבלבל

Elicoz18

New member
זהו הוצאתי טופס ירוק

יצאתי מכוער בתמונה, כמו תמיד - אני ממש פוטוגני ויום שלישי - 13:00 אחרי בית ספר שיעור ראשון

למעלה