|off|

J a M i T i

New member
../images/Emo42.gifסבב מנשמע?

(טוב, אז יומיים לא הייתי בתנועה ואני מתגעגעת><)

עכשיו בפורום טארות../images/Emo57.gif

אריק אייל עובד סוציאלי, מומחה לאסטרולוגיה וקלפי טארוט, מרצה בכיר ומחבר רב המכר "טארוט-מסע לתוך חייך" מתארח היום בין השעות 10:00 ל-12:00 בפורום טארות. אתם מוזמנים להעלות את שאלותיכם בפורום.

שידורינו היום בתפוז ../images/Emo124.gif

הערב ב-20:00 מגיעים להתארח live ב- blogtv קאתי ואלון, הזוג הלוהט של הוילה של פרוייקט Y2. עדיין אפשר להשאיר להם שאלות.
ב-21:00 תוכלו לפגוש את אפרת כהן ויניב לוי, כוכבי "מיכאלה", שבאים לענות לשאלות. צפייה נעימה

cowgirl Ms

New member
המממממ../images/Emo80.gif

לראות "אבודות והוזות" עם חברה שלך זה רע. מאוד, מאוד רע. ;;-;; או, ו(!)לא התכוננתי למבחן בתולדות האומנות שיש לי מחר. מוווווווווווווווות~

MikeY fReAk

New member
מעולם לא היה יותר טוב..../images/Emo79.gif

חוץ מה- 2.8 4.10 באמת, ממש מעולה

cowgirl Ms

New member
|off|../images/Emo43.gif../images/Emo168.gif../images/Emo184.gif../images/Emo187.gif

המפ. מה שלומכם ?

daveScorpions

New member
אני אנצל את הoff כדי להתנצל שאני לא

נמצא פה הרבה בזמן האחרון אני קורא אבל אין לי חשק להגיב כל כך סתם מבואס תחת... אבל אני איתכם אתם פשוט לא רואים אותי...

cowgirl Ms

New member
לא נורא מאמי ../images/Emo24.gif../images/Emo80.gif

אתה עדיין הגבר האהוב ביותר בפורום

1קאזא

New member
חומר למחשבה...! 18.11 ב"בארבי"!!!!!

"VIVA LA REVOLUTION". יום חמישי,18.11.04 23:00 ב"בארבי" ת"א. קרנבל קונטרה לתרבות הצריכה. הפוסי של לוסי+ SOON IN HERE!!! בשיתוף עם: ארגון "לתת". "WAY" הפקות. "אנונימוס". "PEACH MUSIC" "THE ALTERNATIVE" http://www.hydepark.co.il/hydepark/topic.asp?topic_id=1178772 וזה כל מה שאתם צריכים לדעת...................

tomet1

New member
דרושים מתופף ובסיסט להקמת להקת רוק.

יש חומר מקורי, ודרושים מתופף ובסיסט, מי שבעניין שייצור איתי קשר בהאי סי קיו 226509572 הסגנון בעיקרון זה רוק ישראלי. מקווה לשמוע מימכם.

daveScorpions

New member
מה? זה לכל החיים?! O_O

למה זאת שאלה טובה... מאז שהייתי קטן חלמתי לעשות קעקוע... אבל ממש קטן ובשבילי הקעקוע הזה מסמל משהו.. ולא נועד ללא יודע התלהבות (למרות שכרגע אני משביץ טיפה) או משהו כזה
כך שלמה זאת שאלה טובה אבל להתחרט על זה אני לא התחרט

למעלה