OFF על OFFICE 2007.

bar666xp

New member
OFF על OFFICE 2007.

רק ראיתי כבר אני אומר איכס.............. מה זה הסרגל כלים לעיוורים הזה אמאלה... מי צריך את זה ביכלל אם היידים שלי מקלידות מסמך הרי הרבה יותר משתמש בקיצורי/שילובי מקשים... אם חשבתי להתקין את הדבר הזה בשולחני לאישה פעם אני היום עוד יותר נגד {ויש לי דיסק שוכב בתיק למקרה ויהיה צורך
}. אני יותר מתמיד שמח לעבוד עם OPEN-OFFICE. טוב נו אולי נתקין בהיזדמנות כדי לראות אם יש משהו משופר שם או הכל רק הרסו עוד יותר.

RoyBO

New member
אומרים שהוא לא רע דווקא

אני אתקין המחשב החדש שלי.

bar666xp

New member
חשבתי לשדרג לאישה בשולחני...

אחרי 2 דקות וחצי אני שואל את עצמי אם היא לא תרביץ לי אם אני מתקין לה דבר כזה. אבל זה מניסיון של 2 דקות לך תדע עד כמה הוא מוצלח או לא. אגב משהו יודע אם אפשר להתקין 2003 ו2007 ביחד או שרק אחד יעבוד? מה זה לא בא לי ליצור DUAL BOOT בישביל זה.

RoyBO

New member
לא ממליץ להתקין את שניהם יחד

יצא SP3 לאופיס 2003 תאמין לי אל תחליף בכל המחשבים בבית אצלי יש אופיס 03 אני מתקין במחשב החדש 07 אם זה לא יהיה נוח אני מוחק ושם 03

bar666xp

New member
אהא SP3 זה חדש לאופיס?

יצא כבר לפני חודש +- לא. אני כבר לא עוקב אחרי זה מפעיל עידקונים אוטומטיים ודי מה שיורד יורד.

Jan22

New member
אתה יכול לעבוד עם שניהם במקביל ,א-ב-ל

אתה כל פעם צריך להביא לWINDOWS להגדיר את הWORD שאתה מפעיל. בוא נאמר ועכשיו לחצת על 03 ,אז הוא ירשום משהו כמו configure ...etc . תסגור את זה ותפעיל את 07 ,הוא יעשה את זה שוב ויקנפג את 07 בתור הWORD העיקרי הפעם. בעיקרון הדבר שיכול אולי להפריע זה הקינפוג שלוקח בערך חצי דקה דקה.

Y. Welis

New member
כן, וזה מעצבן מאוד. מעבר לכך ה-2007 איטית פי

3 או 4 מ-2003, והאאוטלוק שלה בעייתי במיוחד, עד ש-MS המליצה להקטין את גודל קבצי הנתונים (ה-PST) שלו... לדעתי הרעיון של הפס מהפכני ומוצלח (גם אם מחייב הסתגלות), אבל הכובד של התוכנה לא מוצדק בכלל.

bar666xp

New member
אופס שכחתי לרשום...

מזל שהם מאפשרים מיזאור של "רצועת הכלים"... אחרת ביכלל איך עובדים עם זה?

LiranTheWizard

New member
אני דווקא חולק עליך כאן

אין את גרסת 2007 (וגם לא תהיה , לא באופן חוקי ולא באופן לא-חוקי) אבל כתבתי ב-Google בחלק שמתחפש תמונות את הביטויים word 2007 ואחרי זה excel 2007 וכו' עבור כל תוכנה. לדעתי הממשק יפה, אפילו יפה מאוד. הם הגדילו את הכפתורים והפכו אותם לתהיות תלויי-הקשר (context-sensitive). הרצועה די נוחה ואפילו בלי החבילה אני מתאר לעצמי שאני די "שוחה" בממשק החדש. גם ה-OneNote מאוד יפה. דע לך ש-Microsoft ממש משקיעים בגרפיקה - זה הם עושים מצויין. הסמלים החדשים של הויסטה (למשל של הכונן הקשיח, או הסמלים של המשחקים כמו סוליטר ממש מעוצבים יפה). אני מדבר מהתרשמות קצרה בתצוגות של Office Depot ו-BigBox. כמובן שיש את זה גם בלינוקס - זה נכון. אבל שמע - תמיד ידעתי ש-Microsoft אוהבת להשקיע בגרפיקה. לכן, המערכות שלה נראות כמו שהן נראות (ויזואלית - יפהפיות, פונציונליות - אנא חרבנה...). למרות זאת, אני כמוך - תומך ב-OpenOffice ומייחל ליום בו כולנו מחליף מסמכים בפורמט (או תסדיר אם תרצה) ODF. בלי DOC, בלי XLS ובטח בךי DOCX ו-OOXML. רק קוד פתוח ותקני שיהיה נגיש למשך שנים רבות. אני מקווה שכל התעשיה תצעד בכיוון הזה וזה יקל מאוד על חילוף ושמירת מידע בלי להיות תלוי בספק X (כאן זה Microsoft, במקרה אחר יהיה ספק אחר שתוכנותיו יקרות מאוד - ותאמין לי שיש לי על מי להוציא את הכסף חוץ מעל שדרוגים מיותרים). אולי הכי טוב בשביל Microsoft להפוך לסטודיו לעיצוב...

bar666xp

New member
יפה כן לא הכוונה לא הייתה איכס במובן העיצוב..

זה הם באמת עושים שהכל יראה יפה יפה כמו ________. אבל זה מחשב ותקן אותי אם אני טועה אבל מחשב הדבר הראשון זה פונקיליות לא? אגב סתם לידע כללי בסופו של יום 90% מהשימוש באופיס זה WORD ודוא"ל במקרה של MS... כל השאר 10%... כשמדובר במגזר העיסקי בפרט... טוב נו הגזמתי יש גם שימוש באקסס ובאקסל אז שיהיה יחס של 80/20. בשורה התחתונה עבדתי על זה +- 5 דקות... וכבר ראיתי יותר סיבות למה לא מאשר למה כן. עד שהעולם יתאפס ויגיד דיי לא רוצה MS יש עוד כמה שנים טובות... אהא האיכס היה במובן של מה אני צריך לחצנים בגודל כזה? גם ככה מי זוכר ביכלל מה כל לחצן? אפשר שכולם יראו אותו הדבר גם כך בסוף מחקים לתגית שיהיה כתוב מה זה חחח. או שמשתמשים בקיצורי המקשים כמו CTRL+S יש עוד משהו שלוחץ בלחצן ו/או פותח תפריט FILE-->SAVE?! במקרה קיצוני מקסימום שבמקסימום משתמשים בFILE-->SAVE AS.

Y. Welis

New member
OneNote לדעתי מאוד שימושית, ומומלצת לבעלי

ניידים בפרט - יצרניות הטאבלט פי סי. מציעות אותה בד"כ מותקנת יחד עם מערכת ההפעלה, כי התוכנה הזו מותאמת במיוחד לעט המגע, והתוכנה אינטואטיבית בצורה נהדרת. לדעתי זו בכלל תוכנה מרתקת, כי היא מאפשרת לעבוד על מסמכים לא מתוך תיקיות (שצריך תמיד לזכור היכן הן ומי בתוך מה), אלא מתוך דפים ו'תיקיות' של דפים מתוכה, שניתן לכתוב בהם בכל מקום, ולהוסיף כיתוב עם עט מגע. ניתן להכניס לשם קבצים, תמונות ועמודי אינטרנט, וכמובן לינקים. זה הרבה יותר מתאים לחשיבה בסמלים, ולתצורות 'מפות חשיבה' (לכן MindManager מותאמת בעיקר אליה, ומהווה מעין הרחבה שלה). עוד מהפיכה יחודית לה - אין כפתור save. הכל נשמר אוטומאטית, כל הזמן. גאוני, לא? איך לא חשבו על זה בשאר יישומי אופיס.. באשר לגרפיקה של ויסטה - לטעמי צורת התיקיות היתה מכוערת להפליא, והצבעים (כחול כהה לא נעים) לא מוצלחים, ומושפעים קשות (או מחקים, אם נאמר את האמת) מ-OSX. לא הבנתי למעשה מה הטעם בצורות האלה עד שראיתי את המקור שב-מאק. יש בה משהו קר ומלאכותי מדי (כמו קירות שיש) והרבה פחות נעים ממערכות הפעלה מתחרות.

ש.פ.ד

New member
אני לא לגמרי מסכים

נכון, סרגל הכלים גדול ומפריע, אבל מצד שני הוא הרבה יותר נוח לשימוש, והתוכנה (Word לצורך העניין) הרבה יותר אינטואיטיבית, וניתן לעשות איתה בקלות הרבה דברים שקודם היית צריך "לדעת" איך עושים. אני התרגלתי לעבוד עם סרגל הכלים ממוזער, ואני מגדיל אותו רק כשצריך. אל רוב הפעולות הבסיסיות ניתן כעת לעשות בעזרת מקש ימיני. העניין הוא שבניגוד ל- 2003, צריך ללמוד להשתמש בתוכנה ובתכונות שלה מחדש. מעולה למשתמשים חדשים, קצת מעצבן עבור משתמשים שידעו מה הם עשו עם ה- 2003. יש כמה דברים (עיצוב מיוחד של רשימות ממוספרות למשל) שעדיין לא הבנתי איך עושים עם ה- 2007. דרך אגב, לא נתקלתי בבעיה, אבל הבנתי שב- SP3 של ה- 2003 יש כמה באגים די משמעותיים.

bar666xp

New member
לא יודע על באגים בSP3 של 2003..

בסופו של דבר אני עובד עם OPEN OFFICE חחח אם האישה לא תגיד מה עשית לי לאופיס אז כניראה שאין חחח או שלא בשימושים הסטנדרטיים של OFFICE אולי בתיכנות VB דרך אקסס אלה אם היא תתחיל שוב לעבוד על תוכנת התעודות זה גם זה אין לי מושג חחח אבל זה MS אני יגיד לך משהו... אני תמיד צוחק על האבטחה של MS... הם מכסים עם טלאי {פאץ} איזה "מפגע אבטחה חמור" לפני הפאץ לא ניתקלתי באנשים עם בעיה שהפאץ מדבר עליה... אחרי שהם פיצצו
פתאום יש 50 בעיות אם המחשב... אולי לאחת או 2 יש קשר ישיר לפאץ ואחת נגרמת ביגלל שהפאץ דפק להם ת'אנטי משהו שמותקן להם.. ופתאום אתה מגלה 20 חורי אבטחה שלא היו שניה לפני התקנת הפאץ... נו MS יש בין-אדם מטר 90... נותנים לו שמיכה 20ס"מ ומתעקשים שזה מתאים כמו כפפה ליד.

Jan22

New member
ניסיתי לבדוק כמה שיותר הבדלים בין 2003 ל2007

ובאמת ההבדלים הם מזעריים . ההבדל העיקרי הוא בתפאורה ובממשק המתמטי ,ששמו יותר דגש עבורו . כמו כן החליפו את סרגל הכלים (איפה שfile ,view ,help .....וכו') ,לומר שזה רע ? לא ,אבל כן צריך להתרגל לזה . בכל מקרה ,OFFICE 03 פחות או יותר ברמה של 07 ,פרט להבדלים מזעריים (!!!) בתמיכה באפליקציות נוספות.

bar666xp

New member
לא מאמין...

בסופו של דבר הם החליפו לגמרי את פורמט הקבצים לא? DOCX לWORD מה עוד OOEX זה הEXEL? יש אהא עזוב עוד כמה חודשים יחיבו אותם כניראה לשחרר את הפורמט כדי שלא יהיה מוגבל לשימוש בתוכנות MS בילבד... משהו כבר ימצא איך זה שוב עברה על חוק ההגבלים האמריקקי או משהו בסיגנון חחח. אני כניראה יהיה חייב ללמוד אותה בשלב זה או אחר כדי לעזור לעדר.... איזה כאב ראש לזכור אכשיו איזה 7מיליון ציורים של MS לכפתורים חסרי תועלת.... כי איך מישהו אמר/כתב לי... "יקחו לעדר את ההתחל" אוי ווי זמיר... גוולט.

Jan22

New member
הסרתי את זה והחזרתי את 2003

חיצונית ,ובאמת שכמעט רק חיצונית ,אתה יכול לראות הבדל בין 2 המערכות .פרט לתפאורה אין כמעט שום הבדל .

kobi 23

New member
כמו שנאמר

שום הבדל,למעט קוסמטיקה. בנוסף הגאונים מMS הורידו מס' אפליקציות בתוכנה. למשל מי שקונה את "חבילת הבסיס" לא מקבל את האופיס אאוטלוק וכו' זה פשוט לא יאומן איך הם עושים כ"כ הרבה כסף על שינויים כ"כ קטנים

למעלה