OFF סדנת מוגעות לפריון

גם למבי

New member
אני חושבת שכן משום

שהזיהוי נעשה ע"פ חום הגוף והפרשות אבל עדיף שתשאלי ישירות את רונה בראון: [email protected] ואם את מעוניינת בסדנא - שלחי לי מסר! דנה

גם למבי

New member
OFF סדנת מוגעות לפריון

הי אסתר ולכולן! שלום בנות, השתתפתי בעבר בפורום ואני מניקה כבר 4 שנים רצוף - את בן הארבע שלי הנקתי עד לא מזמן (הנקות שהפכו להיות מאוד קצרות ומועטות) ובחצי שנה האחרונה חזרתי להניק full time.
אני מארגנת סדנא, בהדרכת רונה בראון מ"דיאדה", ללימוד מעגל הפריון שלנו. הסדנא מלמדת אותנו לזהות את תקופות הפריון לשם מניעת / כניסה ל הריון. המשמעות לאלו שלא מעוניינות להכנס להיון כרגע היא שלא נצטרך בהווה או בעתיד להשתמש באמצעי מניעה - כלומר, לחיות בדרך בריאה ונטולת הורמונים והתערבויות בגוף. כך גם לא נפגע בפוריות שלנו בעתיד. אני השתמשתי בגלולות בין שני ההריונות שלי (גלולות שניתן לקחת בהנקה) ומאוד הצטערתי על כך. הסדנא מיועדת לבנות הגרות באיזור שלי - נס ציונה, רחובות, ראשון והמושבים בסביבה. צריך לפחות 6 בנות - כרגע אנחנו 3 ועלות הסדנא - 700 ש"ח. יקר - אבל גלולות כל חודש עולות יותר וחוצמזה - זה בריאות אני מצרפת מאמרון של רונה. אשמח אם המעוניינות יודיעו לי כאן ע"מ שאוכל ליצור אתכן קשר. תודה ובהצלחה לכולכן!!! דנה

למעלה