OFF לסופ"ש

../images/Emo110.gifחחח מורנעעעעעעעע.....

חחח סורי נשמההה לא היה לי זמן והפון לא היה טעון סורי כפררעעע לא הלכתיייי היום לבית ספר עשיתי בדיקה מזה מעצבנת בבית חולים
את יודעת כבר=\.. אוףףף כנסי לאיסיי אני ידבר איתך שםםם אוףףף וגם ביום ראשון הבאאאא לא הזה יש לי בדיקה ברמב"ם דבריתי באיסי מאממי
.....

../images/Emo110.gifXDDDDDD חחח

היום לא היתי בביה"ס ולא היתי עד 2 בפורום כי היתי בבדיקה מחורבנת חחחחחחחחחחחחחח בבית חוליםם=\...

../images/Emo187.gifספירע...

חפיף.... מה הלכת היום לבית חולים לעשות תבדיקה הסתומה הזאת
??? עאעעא ספירע אבל היה לך על זה פיצוי!!!!===>שיחה עם אדם כפרעליוווו ספירע אני ידבר איתך מחר כחי את הפון לבית ספר... לב יוווו

../images/Emo205.gifחחחח.. ננשמתתי../images/Emo25.gif

לכמה זמן את באילת?!
אני מקווה שתהני:) ו.. מה זה "איי מקס"
ו... בקשה אחרונה.. אולי קטנה אולי גדולה..: תכתבי פה יותר:( מה זה? חצופה קטנהה את חסרה פהP: חחחח.. כפרשליי תהני ותספרי חוויותP: אוהבת

../images/Emo118.gifחח אני פפה בווקר ;]

ואיי מקס זה סרט כזה וצופים בו במשקפי תלת מיימד..והמסך עננקקקקקק ומזה נהנתיי שממה ואאי חבל לכן על הזזזזזזזזזזזזמן :]

יאא סיתווש כנסיי..

תהני לךךךך .. אני שמחה שאת נהנת שם... ובאמת למה את לא רושמת פה הרבה?את חסרה לי מאד מאד
תשתדלי לרשום יותר בפורום.. אוהבת אותך מריה סנדלר.

../images/Emo187.gifביחושית כנסי...

הם כן היו חחח ב-9 הם עלו לשידור!!! וואי הם איזה שעתיים שם כפרעליהםם!!! דיברתי עם אדם בזכות פלורין כפרעלייה!!! פלורין?! את הכול בשביליייי I LOVE YOU
תודה על הכול!!!

../images/Emo205.gif../images/Emo207.gif

"מי אתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתהההההההההההההההההה" ???????????????????????????????????????????????????.

למעלה