סתם פוץץץ
ה הבחורה לאדם מכורה New member 14/9/06 #19 לא מה אני ידבר אליו בכלל מה לי../images/Emo39.gif ולו? כזה עברתי ליידו אמרתי "למסור לו ד"ש מספיר או לא למסור?" אמרתי "לאאאאאאאאאאאאאא שיילך יתקע עגבניה בפה" חחחחחחחחח
לא מה אני ידבר אליו בכלל מה לי../images/Emo39.gif ולו? כזה עברתי ליידו אמרתי "למסור לו ד"ש מספיר או לא למסור?" אמרתי "לאאאאאאאאאאאאאא שיילך יתקע עגבניה בפה" חחחחחחחחח
ס ספירLOVEגיימבויז1 New member 14/9/06 #26 אז .... שירה פעם הבאה תגידו לו טוב??? בקשה ממך תגידי לו פעם הבאה..... תגידי לו מספיר שהיתה איתך במלון ושהיא מצטערת שהיא לא מדברת איתך כי האיסי שלה לא טוב בסדר תעשי לי טטובה הזאת מאמי
אז .... שירה פעם הבאה תגידו לו טוב??? בקשה ממך תגידי לו פעם הבאה..... תגידי לו מספיר שהיתה איתך במלון ושהיא מצטערת שהיא לא מדברת איתך כי האיסי שלה לא טוב בסדר תעשי לי טטובה הזאת מאמי
ס ספירוש7 New member 14/9/06 #16 ../images/Emo41.gifחחח.. אני כשכואב לי הגרון לוקח לי לפחות שבוע עד שאני מבריאה! חחח... לך יש מזל!
ע ערני החיימשלי New member 14/9/06 #31 כי ככה אווווףףףף ../images/Emo10.gif העולם מגעיללל כולםםם צבועיםםם, שקרניםםםם עולם מכוערררר נמאססססססס :\
כי ככה אווווףףףף ../images/Emo10.gif העולם מגעיללל כולםםם צבועיםםם, שקרניםםםם עולם מכוערררר נמאססססססס :\
ס ספירוש7 New member 14/9/06 #34 ../images/Emo41.gifמה גורם לך לחשוב ככה עכשיו? החיים יפים מאמי!! תהני מהם!!
א אדם יוסף החיים שלי New member 14/9/06 #35 ../images/Emo45.gif ושחכת להוסיף מגעילים, אגואיסטים, מלקקים אחד לשני ת'תחתת אוכליייייםםםםםםם בבבבתתתתתתחחחחחחתתתתתת אווףףףףףףףף קורייןןןןן אני חייבת לבר איתךךךךך =[[
../images/Emo45.gif ושחכת להוסיף מגעילים, אגואיסטים, מלקקים אחד לשני ת'תחתת אוכליייייםםםםםםם בבבבתתתתתתחחחחחחתתתתתת אווףףףףףףףף קורייןןןןן אני חייבת לבר איתךךךךך =[[
ע ערני החיימשלי New member 15/9/06 #40 גמני איתךךךךך ../images/Emo10.gif אווווווףףףףףףףף אבלל היוםםם דיברתי איתווו [[: דברי איתי יש לי הרבה מה לספר לךךך ומה קרה לך? :\ גם הבנים? ט'חח כוס אמא שלהםםם
גמני איתךךךךך ../images/Emo10.gif אווווווףףףףףףףף אבלל היוםםם דיברתי איתווו [[: דברי איתי יש לי הרבה מה לספר לךךך ומה קרה לך? :\ גם הבנים? ט'חח כוס אמא שלהםםם
ה הבחורה לאדם מכורה New member 14/9/06 #36 אין מה לעשוווות:| ../images/Emo39.gif ככה אלוהים בראא את הדוחייים האלו..:|
ל ליאורוש בעמ New member 14/9/06 #37 ......./images/Emo15.gif אם החיים מפנים לכם ת'גב..תיגעו להם בתחת =) חעחע סתם.. יהיה טוב