OFF לכל מני

מורנא007

New member
DT

איל תשמע, כבר 20 שנה ומעלה הלהקה פועלת, מוציאה אלבומים ומוכרת לא מעט. הלהקה הושפעה מהרבה להקות שמקובל לשיך אותן ל-"אגדות רוק", ואפילו לפי ההגדרה המינימלית לאגדות רוק (שלא כוללת צפרדעים). באופן כללי, הם לקחו את הכיוון של Rush, (בפעם האחרונה שבדקתי מותר לכתוב על Rush בפורום) והקשיחו את הצד המטאלי (גם על להקות מטאל כמו בלאק סאבת ניתן לכתוב בפורום, יתירה מזאת שמעתי פעם שאחד מחברי הסטראבס היה חבר בלהקת מטאל)... ברור בהחלט שיש לא מעט אנשים שלא מתחברים למוסיקה שלהם, מצד שני יש לא מעט שמחבבים אותם.

giloni

New member
מורנא יקר

מותר לכתוב על הכל. אפילו על התיאטרון של החלום - בתנאי שכותבים על מוסיקה. הבחור (או בחורה) לא כתב על מוסיקה אלא ביקש שנחתום על עצומה. אני לא אוהב את הדברים האלה. כאן מדברים, לומדים, חווים, מתווכחים. לא משדרים טלגרמות של אות וחצי והולכים לבלי שוב. נכון שאני לא אוהב את הז'אנר של התיאטרון, אבל אני מקבל באהבה את כל מי שאוהב את המוסיקה שלהם ומוכן לשוחח איתו עליה ואפילו ללמוד דברים חדשים. ממשפט כמו "בואו לחתום על עצומה" אני לא לומד כלום. יקי

מורנא007

New member
יקי הבנתי את נושא הפרסומת והעצומה

ברור שאותו גולש לא ממש רוצה לעקוב אחרי ההודעה שלו, אחרת הוא היה מגיב. ההודעה שלי היתה תגובה לאיש המלנכולי שלא היה לו ברור למה יש אנשים שאוהבים לשמוע Dream Theater. אולי צריך להעלות סקירה (במקרה הצורך אפשר להעלות אותה ל-
) על אחד האלבומים הראשונים (כי עברו כבר כ- 20 שנה), כדי להסביר טוב יותר.

almogi

New member
מה הפריע לי...

נכון - הבחור מדבר על DT - להקה שהיא לא ה cup of tea של חלק ניכר מהמשתתפים כאן. אז מה ? אני רואה המון הודעות על רוק דרומי שהוא ממש לא ה cup of tea שלי וזה בסדר גמור. לדידי הבעיה היחידה עם ההודעה של הבחור היא שהלהקה שהוא מתיחס אליה לא מתאימה להגדרה הפורמלית של הפורום (שמדבר במpורש על להקות שהחלו לפעול בשנות השבעים והשישים). בוא נשאל כך: אם הוא היה מבקש סיוע להבאה של הסטונס לארץ, או של הסטרובס או של לו ריד - האם גם אז היה מקבל כזאת מקלחת צוננים ? ומדיע לכתוב שיש הרבה חברי פורום שהיו חותמים על עצומה שהלהקה לא תופיע כאן ? בעיני אמירה כזאת היא מתנשאת ולא רצינית. אתה לא אוהב את DT ? קדימה - תן כמה שורות למה אתה לא אוהב אותם, מה מפריע לך במוסיקה שלהם ומדוע לא תלך לראות את ההופעה. אם להתפס למה שיקי כתב למטה - אני לא רואה שום תוספת בהודעה שלו: הוא לא נתן בקורת וההודעה שלו קשורה למוסיקה בדיוק כמו של הבחור המקורי. אגב יקי - אם אתה חושב שהמדובר בטרול - אז תעיף את ההודעה שלו קיבינימט. אבל כנראה שלא (הרי העברת אותה ל OFF). אז בוא ניתן לבחור מינימום ריספקט. ואגב - אני מקווה שאני לא נופל לקטגוריה של 'אורחים לרגע בפורום'...

melancholy man

New member
אורחים לרגע בפורום

הם אנשים שמשארים הודעה אחת (לפחות בארבע ומשהו שנות קיומו) שמקשר למקום אחר, בלי להשתתף בדיון ובלי להכנס אח"כ לראות מה קורה, בד"כ קוראים לאנשים כאלה באינטרנט טרולים או ספאמרים, חלים עליהם חוקים אחרים. אם פותח ההודעה היה כותב כמה מילים על DT אני דיי בטוח שהיה מגיב לתוכן מאחר והוא לא טרח אפילו לחשוף אותנו לדעתו על על ההרכב, או על מוסיקה בכלל, אני לא בטוח שנכון להגיב ברצינות למישהו שלא יחזור לכאן. שים לב אלמוגי, אף אחד לא כתב שום על הבחור עצמו ואיש לא התנהג אליו בחוסר ריספקט, אפילו שהוא לא כיבד את ככלי הפורום, שאומרים בפורום שהודעות כאלה שמים ב
או בלוח ההודעות של הפורם (לא בגלל שזה DT אלא בגלל שזו הצפה ופרסומת לאתר, בין אם מדובר ביוזמה מסחרית ובין אם לא). ועדיין, למרות שהוא לא מכבד את כללי המקום, עדיין נתנו מספיק רספט בשביל לא לכתוב שום דבר אישי אלא להתיחס לתוכן. אני מאוד אוהב את הסטונס, כבר אמרו כאן עליהם דברים הרבה יותר מזה שהיו מוכנים לחתום על עצומה שלא יבואו לארץ, כזה מגיע מאנשים שנמצאים כאן באופן קבוע, אין לי בעייה להתיחס לזה בחיוך, אבל אנשים שהפורום עבורם הוא לוח מודעות, לא ממש ראוים לריספט מצד מישהו. קצת עצוב לי כל הדיאלוג הזה למען האמת.

giloni

New member
אלמוגי היקר

אני מספיק זמן כאן כדי להכיר את הנפשות הפועלות. התשובה הצינית שלי להודעה הייתה בדיוק בגלל מה שהמלנכולי העלה: אני מזהה את סוג ההודעה, שאין לה שום משמעות מבחינת שום דבר ולכן אני מגיב כלפיה כפי שהגבתי. אני הלוא לא מת על 80 אחוז מהחומרים שמדברים עליהם בפורומי מוסיקה ברשת ובכל זאת אני לא אומר מילה וחצי מילה שיש בה כדי להעליב את הכותבים אם מדובר בדיון. כאן היתה סיטואציה שרק בה אני משתמש בטכניקות הללו. אם יצא עלי קצפך זה נובע משתי סיבות אפשריות: אחת שאינך מכיר אותי ואת תגובותי (הזעומות, יש לציין) והשנייה שאתה באמת אוהב את הלהקה הזו ונפגעת מכך שלא הבעתי כלפיה את ההערכה שאתה חושב שהיא ראוייה לה (ולראייה אפשר להביא את מספר הפעמים שבהם הזכרת להקה שאני מאד אוהב כמשקל נגד). בשני המקרים טעית. אני לא מגיב באופן כזה להודעות רגילות גם אם הן על דברים שאני אינני סובל. אני מגיב להודעות שאין בהן כלום. תנסה להחתים על עצומה להבאת הסטרובס לארץ מבלי לכתוב מילה ותקבל ממני את אותה תגובה (טוב- בלי הפגיעה באיכות הלהקה אבל עם המה שאתה מכנה משום מה "התנשאות"). עכשיו תכתוב כאן על מוסיקה ועל דברים טובים. יש לנו מספיק חרא בחיים גם בלי להביא אותו לכאן יקי

למעלה