אורחים לרגע בפורום
הם אנשים שמשארים הודעה אחת (לפחות בארבע ומשהו שנות קיומו) שמקשר למקום אחר, בלי להשתתף בדיון ובלי להכנס אח"כ לראות מה קורה, בד"כ קוראים לאנשים כאלה באינטרנט טרולים או ספאמרים, חלים עליהם חוקים אחרים. אם פותח ההודעה היה כותב כמה מילים על DT אני דיי בטוח שהיה מגיב לתוכן מאחר והוא לא טרח אפילו לחשוף אותנו לדעתו על על ההרכב, או על מוסיקה בכלל, אני לא בטוח שנכון להגיב ברצינות למישהו שלא יחזור לכאן. שים לב אלמוגי, אף אחד לא כתב שום על הבחור עצמו ואיש לא התנהג אליו בחוסר ריספקט, אפילו שהוא לא כיבד את ככלי הפורום, שאומרים בפורום שהודעות כאלה שמים ב
או בלוח ההודעות של הפורם (לא בגלל שזה DT אלא בגלל שזו הצפה ופרסומת לאתר, בין אם מדובר ביוזמה מסחרית ובין אם לא). ועדיין, למרות שהוא לא מכבד את כללי המקום, עדיין נתנו מספיק רספט בשביל לא לכתוב שום דבר אישי אלא להתיחס לתוכן. אני מאוד אוהב את הסטונס, כבר אמרו כאן עליהם דברים הרבה יותר מזה שהיו מוכנים לחתום על עצומה שלא יבואו לארץ, כזה מגיע מאנשים שנמצאים כאן באופן קבוע, אין לי בעייה להתיחס לזה בחיוך, אבל אנשים שהפורום עבורם הוא לוח מודעות, לא ממש ראוים לריספט מצד מישהו. קצת עצוב לי כל הדיאלוג הזה למען האמת.