יש לי את הגירסה הזאת
ד דורה17 New member 17/6/07 #39 חחחחחחחחחחחח גם לי קרה משו כזה חחחחח לפני שהיה לי ת'דיסק.. הלכתי ברחוב ושמעתי ת'שיר באוזניות בווליום גבוה ובדיוק כשחציתי ת'כביש היה את החריקה חחחחח וממש נבהלתי חחח הייתי בטוחה מישו בא לדרוס אותי וממש קפצתי.. חחחח ואז צחקתי על עצמי חחחחח
חחחחחחחחחחחח גם לי קרה משו כזה חחחחח לפני שהיה לי ת'דיסק.. הלכתי ברחוב ושמעתי ת'שיר באוזניות בווליום גבוה ובדיוק כשחציתי ת'כביש היה את החריקה חחחחח וממש נבהלתי חחח הייתי בטוחה מישו בא לדרוס אותי וממש קפצתי.. חחחח ואז צחקתי על עצמי חחחחח
S shilgiah New member 17/6/07 #42 ../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifחחח גם לי זה קרה!! בדיוק ככה! וקורה לי עדיין כשאני שומעת את השיר הזה ליד כביש אני כולי נבהלת לרגע ואז מחייכת לעצמי..חחח
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifחחח גם לי זה קרה!! בדיוק ככה! וקורה לי עדיין כשאני שומעת את השיר הזה ליד כביש אני כולי נבהלת לרגע ואז מחייכת לעצמי..חחח
ד דורה17 New member 17/6/07 #50 חחחחחחחח גם לי! אני משתדלת להזכיר לעצמי שאמורה לבוא חריקה חחח שאני לא אבהל חחחח [זה לא תמיד עובד]
S shilgiah New member 17/6/07 #51 ../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifדי!! חח איזה מגניב!! גם אצלי זה ככה..!! אני מנסה להזכיר לעצמי שעכשיו תבוא חריקה וזה מהשיר ולא מבחוץ..חחח
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifדי!! חח איזה מגניב!! גם אצלי זה ככה..!! אני מנסה להזכיר לעצמי שעכשיו תבוא חריקה וזה מהשיר ולא מבחוץ..חחח
ס סינטטית New member 17/6/07 #52 חחחח ואי זה היה קורה למלא אנשים פעם ../images/Emo6.gif וכשיצא הדיסק היה לי ממש מוזר בלי החריקות, עכשיו יהיה לי מוזר לשמוע את זה עם. ואי, עשיתם לי חשק לשמוע גרסאות ישנות!
חחחח ואי זה היה קורה למלא אנשים פעם ../images/Emo6.gif וכשיצא הדיסק היה לי ממש מוזר בלי החריקות, עכשיו יהיה לי מוזר לשמוע את זה עם. ואי, עשיתם לי חשק לשמוע גרסאות ישנות!
י יוני יוני היחיד New member 17/6/07 #37 ערב טוב ושבוע טוב... חזרתי עכשיו משבת חתן של בן דוד שלי [היה לו בר מצווה] והיה כזאת שבת מעצבנת.. אוףףףף השבת הזאת גם כן עד שהיא יוצאת... וכמה רעששששששששששששששששששששש... יאללה חזרנו הביתה לשקט הפתח תקוואי [עלק] שבוע טוב כולם !!!
ערב טוב ושבוע טוב... חזרתי עכשיו משבת חתן של בן דוד שלי [היה לו בר מצווה] והיה כזאת שבת מעצבנת.. אוףףףף השבת הזאת גם כן עד שהיא יוצאת... וכמה רעששששששששששששששששששששש... יאללה חזרנו הביתה לשקט הפתח תקוואי [עלק] שבוע טוב כולם !!!
S shilgiah New member 17/6/07 #45 ../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifהיסטוריה זה לא כיף!!../images/Emo10.gif נמאס לי ללמוווווד
מ מיקי203 New member 17/6/07 #47 אנשים/tapuzforum/images/emo10.gif המחשב שלי נכנס לתיקון והתכנאי חולה אז זה יקח כמה ימים כרגע אין לי מחשב/tapuzforum/images/emo4.gif/tapuzforum/images/emo140.gif
אנשים/tapuzforum/images/emo10.gif המחשב שלי נכנס לתיקון והתכנאי חולה אז זה יקח כמה ימים כרגע אין לי מחשב/tapuzforum/images/emo4.gif/tapuzforum/images/emo140.gif