-OFF-.לא קשור.

ZVI Z

New member
-OFF-.לא קשור.

חזרתי לא מזמן מ-3 שעות של איסוף פקקים(דציבלים)עם חבר. התוצאה-223 פקקים בידנו. מאתיים עשרים ושלוש.3 שעות ברוטו.נטו בערך שעתיים.

ואני אומר...

דיי לשדידת מכולות להחזרת בקבוקים משומשים. לאן נגיע?

ZVI Z

New member
גל!לא יפה!זה לא מה שעשיתי!!!

רק כ-20 פקקים הגיעו ממכולות. כל השאר זה שיטות אחרות,שונות,מגוונות,מפאדחות,מצחיקות,מבדרות ומעניקות הרבה מאוד ניסיון חיים.

אני רוצה לשאול שאלה...

ואיפה החיים שלנו(שלך?!) איזה חוסר חיים ללכת ולאסוף פקקים..איי איי לאן נגיע אני שואלת.... לא מזלזלת חלילה (רק מגיבה להודעה שלך...חחח) אבל עוד הודעה קטנה-אני לא זקוקה יותר לעוד פקקים! תודה שלום ולהתראות (איזו מילה זאת להיתראות...נכון?!)

ZVI Z

New member
כולכם טיפשים

את ונועה וכל מי שזה לא יהיה. אנחנו הולכים מחר בעזרת ה',אללה,ישו והשטן הדרום פקיסטני לזכות ב-3 פלאפונים ששווי כל 1 מהם הוא קרוב ל-2000 ש"ח.אם זה כלום אז או קיי. אולי גם אחרי זה ישאר לנו לאיזה גיטרה או משהו אבל זה כבר יצטרך להתחלק איכשהו. ונועה זה הכי לא חוסר חיים שיש!את יודעת שפגשנו אנשים ממש מעניינים? עם איש 1 היה לנו ויכוח על עברי לידר לכמעט שעה! והכרנו כמה אנשים ממש נחמדים,אז זהו שה שה שה.

אתה תמיד עושה את זה|!

בסדר,כולנו טיפשיחם. אוך איך אני שונאת שאומרים את זה-"כולם טיפשים.." ררררררררר

ZVI Z

New member
גע גע גע

1.לא תמיד.למשל עכשיו אני לא עושה את זה ואני מתחייב שאם תבדקי את כל הודעותיי FROM DAY 1.את תראי שב-97.5 אחוז(לפחות)מהמקרים אני לא עושה את זה. 2.את ירדת עליי,זכותי הבסיסית להגיב באותו המטבע. 3.לא נורא.את לא טיפשה,את בלונדינית(זה בצחוק כפול 300)

למעלה