Off- יום הולדת הזוי

Off- יום הולדת הזוי

אתמול היינו מוזמנים ליום הולדת של שתי ילדות מהגן בג׳ימבורי
הזמינו לשעה 17:30. אנחנו הגענו טיפה לפני
עד 17:45 ילדות יום ההולדת לא נראו באזור ורוב הילדים כבר הגיעו.
ב 17:45 אחת מהילדות הגיעה ואמא שלה הייתה בהלם שכולם כבר מחכים להם. שלא לדבר על זה שלא פתחו את שולחן הכיבוד לשתיה או נשנוש עבור אלו שכבר היו- אני מבינה ולגיטימי.
עכשיו היא הזמינה את הילדים להיכנס והמפעיל אמר לה שלא בינתיים. טוב חזרו לשחק, הילדה השניה לא נראית באופק. הגיעו רק ב 18:00!!!
כמה הזוי?!
כולם כבר קצרי רוח.
ב 18:15 הזמינו את הילדים להפעלהבל רוקנו את שולחן הכיבוד כדי שיהיו מרוכזים בהפעלה. ככה שרק אחרי 19:00 חילקו בבת אחת גם נקניקיות, גם שתיה, גם חטיפים ועוגות. היו ילדים שהתחילו להקיא אחד אחרי השני... מזל שאת הפרטית שלי לימדתי שאוכלים במידה וגם מקשיבים לגוף.
בקיצור רק ב 19:45. יצאנו הביתה (במרחק 20 דקות נסיעה) לחבורת ילדים בני 4 באמצע השבוע.

אני מבינה שיש תנועה והכל, אבל תכבדו את האורחים שלכם וגם תלמדו את הילדים לכבד את האורחים. אם אני לקחתי את הפרטית שלי לפני הזמן כדי להספיק להתארגן גם הם יכלו.
אם א י הייתי המארחת הייתי מגיעה לפחות חצי שעה קודם כדי לוודא שהכל קשורה.ופה- אמנם הילדים נהנו, אבל זה יצא שניסו לדחוס הכל בבת אחת למרות הפיגור בזמנים

סליחה
פרקתי

הילדים באמת הקיאו אחד על השני

נקראת חרא חוויה
מבאס שאנשים מזלזלים ככה באורחים שלהם
זה כל כך מובן מאליו שהחוגגים צריכים לבוא מוקדם יותר
אנשים מוזרים

לגמרי הזוי וגם מכעיס ביותר אנחנו חגגנו השנה יום הולדת לצעיר (בן 5) - הזמנו למשחקייה בשעה חמש, ובשעה ארבע ועשרים כבר היינו שם בעצמנו. ערכנו את שולחן הממתקים, ארגנו את הכיבוד להורים ואת פינת הקפה, ואז חיכינו עוד חצי שעה עד שיתחילו לזרום הילדים. איזה חוסר נימוס מצד ההורים שהזמינו ליום ההולדת!! יחס מאוד מזלזל.

למעלה