|OFF| טוב, הכל טוב !

AlmogiToMars

New member
|OFF| טוב, הכל טוב ! ../images/Emo6.gif

חחחח :) פתחתי אוף להנאתכם, ואם כבר אוף . .אז.. החלטתי שגם לי יהיה מאומץ כזה חמוד >< והנה הוא D:
חחח כמה לא מקורי ;) יום טוב

AlmogiToMars

New member
והנה שוב זה קרה ...

הנה תיקון אחרוןן ..
למה אף אחד לא אמר לי שאוף זה ככה- | א-ט | (בלי רווח ) רק אני הסתומה שמאמינה שזה באנגלית

its only ma

New member
עאעאא בהצלחה!

באיחור מטורף!אבל אל תאשימי, איחלתי לך כבר...>< אבל את תצליחי, אם את מדברת על מה שאני חושבת שאת מדברת...אם לא, יצאתי סתומה ...XD

../images/Emo9.gif תאחלו לי בהצלחה יקיריי

מחר הבגרות שלי באומנות מעשית!!!!! 4 שנים של עבודה קשה, שנה של קריעת תחת ושבועיים של עבודה סיזיפית מגיעים לסיומם ב10 דקות של בחינה אע! אני כל כך מתרגשת! ואם זה באמת מעניין מישהו מכם, אתם מוזמנים לבוא.. התערוכה פתוחה מה12.5- 29.5 משעה 8:00-20:00 ובימי שישי עד 14:00 בבית ספר תלמה ילין רחוב בורוכוב 5א' בגבעתיים. ויש אירוע נעילה מיוחד ב29.5 יום ה' בשעה 19:30. אם מישהו מכם באמת מתכוון לבוא, תרימו לי טלפון, אני אשמח עם תבואו

AlmogiToMars

New member
../images/Emo168.gifבהצלחהה!!! ../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif

לא נראה לי אני יבוא ,,, אבל הכי חשוב.. שיהיה לך בהצלחה!! ותהני - זה גם חשוב D:

בהצלחה!! ../images/Emo176.gif../images/Emo175.gif

זה רק נראה לי, או שמעולם לא ראיתי אף עבודה שלך? O: זה יהיה נחמד אם תעלי לפה כמה דברים שעשית

AlmogiToMars

New member
../images/Emo168.gifשמעי..

זה כמה מהדברים היפים ביותר שראיתיי ..! את תותחית [=

וואו, הציורים מדהימים, אחד אחד! ../images/Emo176.gif../images/Emo175.gif

אהבתי, כל כך גדול! איך לא פירסמת את זה אף פעם?! [או שכן ולא ראיתי?] ובDA יש דברים פשוט יפהפים! 3333> [ממש ממש ממש אהבתי את וילה, והציורים של טומו, והציור של הסינית
, והכל, פשוט הכל!] [תגידי, ציירת שם את אסתי גיזנבורג או שזה סתם דומה לה?
] שורה תחתונה- את מוכשרת. מאוד!

תודה ../images/Emo9.gif

אני לא כל כך אוהבת את הציור של וילה, אני חושבת שאני יכולה לעשות טובים יותר. אבל הציורים האלה , זה דיי מבוסס על תמנוות של אסתי, היא פשוט נורא התאימה למה שרציתי

STEMINEM

New member
חחחחח איזה יופייי

באמת את מציירת יפה =]] את אסתי בכלל... הכי דומה בארץ.. ואת כולם.. כל הכבוד ! ST XD

למעלה