OFF חם לסופ"ש

../images/Emo41.gifחח סתומות XD

רציתי להגיב לה להודעה שהיא רשמה אבל אמרתי לעצמי "בטח היא לא תראה"
חחח אז נצלשתי ורשמתי לה בכותרת "קסניה"

../images/Emo110.gifחחחחחחחחחחחחח מיכללללללללללל

זה נראה שאתם אחיוות אבא הביא לך 50 שקל חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

../images/Emo41.gifחחחח כןןן

הוא חש גם אבא שלייי XD אתמול בלילה היינו בצ'אט והיה משעמם אז אמרתי לה בואי ללובי והיא באה אז היו שם כל מיני אנשים בני 30 וזה אז איזה אחד עושה "אני יכולה להיות אבא שלכן" אז קסניה עושה לו "אבא תביא לי מחר 50 שקל" אז הוא עושה לה "לכי תעבדי" והיה מה זה מצחיקקקקק ספירר? בואי לצ'אט

../images/Emo110.gifחחחחחחחחח

הם סתם סתומים שםםםםםםם מפגריםםם אני לא אוהבת ליכנס לשם מה לי ולבני 30??חחחחחחחחחחחחח אולי אחריזה אין לי זמן עכשיווו חחחחחח

../images/Emo205.gifאושית [איך קוראים לך?../images/Emo6.gif]

יש שירשור שלם במיוחד בשביל זה:) ו.. דושית העלתה [הקליטה] את השידורר.. אני גם לא שמעתי אותו כי אינלי זמן
בכל מקרה ההודעה הזאת היתה מיותרתת פעם הבאה-לנצלש:):)

../images/Emo110.gifחחחח לירונוש............

אני תמיד פע מהצהרים חחחחח פשוט אני עושה שין למורן אני מעצבת לההה חח אז אני מגיבה לעט לעט חח אבל אנ יפע מאמי==]]] ולא עשיתי עבודה חחחחחחחחחחחחחחח גמאני געגעתי נשמתי

בנותת אהובוות

אני אשארר לנצחחחחחחחחחחחחחחחחח ואפפעםם לא ימאס לי מהבוזזז !!!!!! ספיר יפה שליייי כנסי לי לאייייסייי 343898030 דילביי אהובתייי גמאני י אוהבתת אותךךך!! ואגבב לירוןן קוראים לי לור-אן... לירוןןן כנסי לי לאייסי גם... ותגידוו מה ההפתעה שדיברו עליה אתמול!?! הלואיי זה מפגש מעריצים.... אוהבתתת אותכןן המוןןן ומחכהה לפגישהה הפעהה שאוכלל לראות בהה אתת דילבב גםם!!:) מואהההההה אוששיתת חמייייי היחיידהה שלכןןן!!! דילביייי חחחחחח חפשוט אושית חמיי.... חחחחחחחחחחח אושיתתת!!:)

../images/Emo110.gifאושית שליייייייי....

איזה כיףףףף שאת חזרתתת אוהבתותך מלא יפתי
מאמי כנסי עלי את לאיסי כי אני לא יכולה הוא לא טוב הוא מפגר חחחחח -251713457- כנסי נשמה...
דמושית=]=]=]...........

lililulu

New member
../images/Emo207.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

ת-פ-ו-ז-ב-ל!!!!!!!!!
זאת אמית הוא לא נותן לי להיכנס מהמשתמש השני (lililillulululu) אז עשיתי חדש!

../images/Emo41.gifאעאעא גילתי איך קוראים לךךךך :]]

אמיתתתתתתתתתתתתתתתת נהנהננה בננהה
אעאאעאע איזה שם יפההההההההההההההההה
למה לא רצית לגלות אותו?! :O

למעלה