OFF חם לסופ"ש

כ"כ , אבל כ"כ .

השיר הכי מכוער שיש לו
. לא להרוג אותי . ><

../images/Emo41.gif מההההההההה? ../images/Emo46.gif את רוצה שאני

ידבר על השירים של נינטטטטטטטטטט?? ועל נינטטטטטט?? ביכללללל איכככככככככככככככככככ במילה אחת א-י-כ אבל עזבי אני לא רוצה להגיד עלייה דברים XD שלא תהרגי אותי
חחחח XDD ואביב גפןןןן עם הקול של הצפרדעע בעעעע :\\\\

כוסעמק .

ינעל היטלר .
כוס אמא של תפוז
. כתבתי לך כזאת חפירה על מה שאמרת , וזה לא שללללללח ! ינעל דודה שלו .
טוב מחדש . נינט איכ ? פ'ח , ט'ח , פ'ח . טוב נכון את צודקת , השירים מכוערים ובגלל זה הם תמיד בצמרת בכל המצעדים והתחרויות . ובכלל , הדיסק זוועה - ובגלל זה הוא מכר זהב תוך יום ! ומה קשור אביב גפפן , ? אני אוהבת אותו ? - ל א - , אני אוהבת ת'קול שלו ? - ל א - , אני אוהבת - ר ק - ת'שירים שלו
.

../images/Emo41.gifבקשר לזהב..

נינט לא מכרה לאנשים זהב תוך יום! זה לא הגיוני!!! אמרו שנינט מכרה לחנויות 20,000 עותקים לא לאנשים! זה היה רשום באיזו כתבה וזה לא שומעות ואני לא ממציאה!

אווקי .

את מאמינה לכל מה שכתוב בעיתון ,? אנשים כותבים את זה כי הם קנאים , שטוב ומצליח לאחרים רע להם ! :) לא כל מה שכתוב נכון .

../images/Emo110.gifיווווווו הנה עוד אחתתתתת

תפסיקו עם השירים האלההה עילגות מפגרות קרציותתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת מיכללל אני יעיף לך כאפה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

../images/Emo110.gifנכון חחחחחחחחחחחחחחחחח

מהיום נקרא לה שיר חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח דילבעעעע שלחי לי הודעה נשמהה צכה אותךךךךך=]]]]]]]]] אוהבתת

חחחח ../images/Emo6.gif .

סמאק דאט אאוט און דה פלור סמאק דאט גיב מי סום מור סמאק דאט טיל יו גט סור סמאק דאט אואואואואו . . . P; תיחנקו יא נבלות , אני אשיר כל עוד אני חייה
. חחחחחחחחחחח אני עושה על השיר הזה ריקוד
.

למעלה