דעתי בכל עניין יגונו של יו לאחרונה.
אני בהחלט מסכימה איתך נעמה שהפפראצי הזה הוא בלתי נסבל, אך אין דבר כזה פרסום רע, מטריד אולי כן. הייתי מעדיפה שלא לראות את התמונות האלה שיו מדוכא עם הסירה הקטנה שלו, אבל בכל זאת ראיתי את זה. (אני לא מאשימה את מי ששלח אותם) לדעתי, עם 150,000$ שהוא מקבל לפרק, הוא יכול להרשות לעצמו לנסוע/לטוס למשפחתו לכמה ימים, אבל הבעיה היא שהנסיעה נמשכת איזה יום יומיים. לכן זו בעיה בשבילו. הוא שונא להיות אבא נעדר, אך המשפחה שלו לא יכולה לעזוב את הכל, את כל מה שבנו שם מאז היוולדם, לכן זה יהיה קשה במיוחד לאישה והילדים לעבור לקליפורניה. אבל אני לא מסוגלת לומר שהוא "מסכן" (למרות שכוף זה לא הכל בחיים). כאשר בהתחלה קיבל את התפקיד הוא ידע בדיוק למה הוא נכנס, הוא פשוט לא חשב שתיהיה הצלחה כזו גדולה לסדרה. הוא צריך להחליט, נארה לי שכבר החליט, מהו סדר העדיפויות שלו, להנות מסיפוק ההצלחה, א לחוות את הזיכרונות עם משפחתו האהובה. כמובן שבעסק הזה חייב לוותר על משהו על מנת להצליח, בכל דבר. יש אנשים שיוכלים לשלב את הדברים יחד, אבל בכל זאת, זה משפיע. לדעתי, אחרי הסדרה, כשתסתיים, בוודאי ובוודאי שליו תיהיה עבודה בבריטיניה, לא רק כי הוא כבר ידוע בבריטניה כשחקן משובח, ועוד לאחר ההצלחה והפרסום הזה, כמובן שיהיה לו מה לעשות. עד כמה שאני מעריכה את הבנאדם הזה, עד כמה שהוא אחד השחרנים הבלתי רגילים שזכיתי לגלות, אני לא מסוגלת לרחם עליו, זוהי העלבה אל יו. אני באמת סומכת עליו שהוא יבחר לעשות מה שמתאים לו, לכן, אני לא דואגת לו כל כך בעניין הזה. למרות שלא הייתי רוצה שההצלחה הזו תערער את היחסים עם אישתו וילדיו. משבאמת מדאיג אותי, זה שהוא נרקולפטי. שהוא נרדם סתם ככה. והוא נוהג, וזה בהחלט מסוכן מאוד... >< מישהו שמע על זה? יו סיפר את זה באחד מהראיונות אצל ג'יי לנו. מי יודע, אולי כל משרצה לעשות זה להשכיר את הסירה הקטנה ולהרגע מהלחץ מהצילומים. אולי הוא מדוכא מסיבה אחרת לגמריי, אולי הכל מעורב יחד. אי אפשר לדעת לחלוטין מה בנאדם מרגיש, במיוחד מפני שמעולם לא באמת הכרנו אותו. אך בהחלו אולי השמש מפריעה לו, אבל זו לא הסיבה לדיכאון. אולי לא דיכאון, אבל יו אמר בעצמו, שאינו אדם שמח. >< דיי, זה קצת הוריד לי את המצב רוח... אני כזו פטאתית...