OFF: אתה דפוק?

תתתתתתתתתתתמממממממממירררררררררררררררררררררררר

רררררררררררררררר היההה מקודםםםםםםםםםםםםםם שעההה וחצייי Wלמיייייייםםםם עלללל הדברררר האלוההההההההההייייייייייייי כפרעליההה ביונסהההההההההההההההההההה בערווץץץ E הNוששששששששלללללםםםם גאדדדדדדדדדדדדדדד כמהההה היאאא Wולטטטטטטטטטתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת אםםם לאאא ראיתתתת הפסדתתתתתתת הראווו כללל מההה שהיאאא עשתהה מאזז דטטנייזז וכמהההה היאאא המלכההההה הכיייי גדולההה Wללל הוליוווווווודדדדדדדדדד כפרעלייייייייייההההההההההההההההההההההההההה @@@@

tamir r

New member
מממממממממממממממממההה!?!?!??!?

דייייייייי ננווווווווווווווווווו הפסדתיייייייייייייייייייייייי!!!!!!!!!!

אתהה לאא מביןןןן בכללל מהההה הפסדדתתתת

תסתתתכלללל בWיTוווריםם חוZרררריםםם למההה בדוקקק יWימווו עווודדדדד פעעעםםםם מדההההההההההההייייייNNNNהההה

JoNy Boi

New member
אני ראיתי LOL

דסטניז הכי מושלמות בעולם .. קלי וביונסה זה שילוב מעולה.. אבל אמרתי כבר ביוסנה משעממת אותי לבד

tamir r

New member
שאד אפ../images/Emo69.gif

אנד דרייב דרייב דרייבב............ *קרדיט לשחר*

JoNy Boi

New member
רינג דה אלרם

רינג רינג!
שמעתי את השיר למרות שהוא "קצבי" נרדמתי בעמידה

שירררר מושששששששששלםםםם../images/Emo99.gif../images/Emo47.gif

איןןןןןןןןן עליהההההההההה לאאא הייתהההההההההההה ובחיייםםם לאאא תהיהההההההההההה כבררר נבדקתייי בשירררררררר להלהלהה ביוטיופפפווללל נייטמרררררררר דונטטט וונהה ויייקק אפפפ פרוםםם יווו XDD: א=-ל=י=ל=הההההההההההה שלייייייייייייייייייייייייי

tamir r

New member
אני חייב עזרה!

מישהו יכול להביא לי תמונה של זמרת אחת (ריהאנה, ביונסה, נלי פורטדו וכולי) עם עיניים עצומות? או שהיא יושנת או שבטעות צילמו אותה עם עיניים סגורות בבקשה בבקשה=]]]]

../images/Emo99.gif../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif

יש לאלווווווהיייתתת הזאתתת כללל תמונההה מכללל סוגגג שרקקק אפשררר לחלווווווווווםםםםםםםםםםםם

+++

אחתתתתתת התמוונוותתת הכייי מושלממממממממותתתת אייי פעםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם@@@ והקטעעע הזההה בקלייפפפ האלוהההההההההייייי שלההה זהההה הקטעעע שהיאאא היכיייייי יפיופההההה בקלללייפפפ EVVEERRRRRRRRRR שברההה תשיאייי יופ]ייי Wללל עצמההה כפרעליהההההההההההההההההה

קיצרררררררררר ישש עודד מילייווןןןן

ומכלללל סוגגג Wתרצהההההההה @@@ ביוטיפוולללל נייטמררררררררררררררררררר

למעלה