אניייייייייי
L lililulu New member 25/1/07 #140 איזה זקנה את../images/Emo6.gif עאלק איש זקן בגוף של ילד! למה את מרגישה בת 70?! חחחחחחח
ר רווותמיי New member 25/1/07 #144 וואי,../images/Emo6.gif לא שמתי לב XD חח שמעתי את השיר , " גן החטאים " , של אביב גפן ובדיוק שהגבתי , אז הייתה את השורה הזאת XD חח יצא בלי כוונה .
וואי,../images/Emo6.gif לא שמתי לב XD חח שמעתי את השיר , " גן החטאים " , של אביב גפן ובדיוק שהגבתי , אז הייתה את השורה הזאת XD חח יצא בלי כוונה .
L lililulu New member 25/1/07 #148 כן בטחחחח........./images/Emo11.gif../images/Emo11.gif ט'חחחחחחחח בטח בטח בטעות! יש לך בעיה פסיכולוגית אני קוראת לזה הקדמת המאוחר מה שאומר שאת חושבת שאת זקנה כשאת עוד צעירה חחחחחחחחח אני מה זה טובה בלהמציא בעיות ולזיין את המוח בצורה חכמה!
כן בטחחחח........./images/Emo11.gif../images/Emo11.gif ט'חחחחחחחח בטח בטח בטעות! יש לך בעיה פסיכולוגית אני קוראת לזה הקדמת המאוחר מה שאומר שאת חושבת שאת זקנה כשאת עוד צעירה חחחחחחחחח אני מה זה טובה בלהמציא בעיות ולזיין את המוח בצורה חכמה!
ר רווותמיי New member 25/1/07 #153 .. "זה לא אותו דבר מלבד הגעגוע .. " סתמי XD הופה,לזיין . את מה את עוד מזיינת חוץ ממוחות של אנשים? XD
L lililulu New member 25/1/07 #156 "אז למה לבכות תמיד אפשר לנסות..." חחחחחחחחחחחח את הכלב שלי! אני מתה עליו צ'ולו חתיך שליייייייייייייייייייייייי
"אז למה לבכות תמיד אפשר לנסות..." חחחחחחחחחחחח את הכלב שלי! אני מתה עליו צ'ולו חתיך שליייייייייייייייייייייייי
L lililulu New member 25/1/07 #158 סתם לא אבל אני מסתפקת במישהו מדהים שבימים אלה בדיוק עושה אותי מאושרת גם בלי סקס
L lililulu New member 25/1/07 #170 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח להלהלה איזה כיף זה להיות מאוהב ויותר כיף זה כשמחזירים לך אהבה חיחי הילד שלי?! הכי חמוד שיש!
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח להלהלה איזה כיף זה להיות מאוהב ויותר כיף זה כשמחזירים לך אהבה חיחי הילד שלי?! הכי חמוד שיש!
ר רווותמיי New member 25/1/07 #162 " אז תנגבי ת'דמעות ... " שיר יפה [ - ; ייו , את מזיינת כלבים? וואאי & .............. XD
ס ספירLOVEגיימבויז6 New member 25/1/07 #181 ../images/Emo110.gifבעעע ישרוטה אחת חחחח באח יצא ממכם חצי גוףף בנאדם חצי גוף כלב חחחחחחחחחחחח