October 28, 2003

cj20

New member
לסוכנת דסלר (../images/Emo58.gif)

את תהיי בעונה 3? עם או בלי טוני? ומה עוד את יודעת על העונה?

cj20

New member
boom../images/Emo58.gif ! מה יהיה איתך???

למה אתה קורא הודעות עם
?? לא למדנו היום כלום
סתתתם... אז שאני אדע אפשר לספר לך הכל או שאתה רוצה להיות מופתע בתחילת העונה... כי רובנו יודעים מה יהיה עם פאלמר למשל...

cj20

New member
../images/Emo58.gif קצת כן

הוא לא ממש תמך במה שטוני ומישל עשו אלא רק בסוף... הוא יותר מידי פוליטי... מעניין למה מחזירים את פאלמר, כמה אפשר לטחון את הדמות הזו???

cj20

New member
../images/Emo58.gifלא אמרתי שלא אבל...

הוא באמת נחמד אבל מה כבר יש לעשות איתו? זה כמו מה שהיה עם קים בעונה השנייה - העלילה שלה הייתה נורא מאולצת ומופרכת ובקושי קשורה לנושא... ואני לא שונאת את קים להיפך היא חמודה מאוד פשוט סתם מיחזרו את הדמות כי יודעים שהיא מביאה קהל ...

chappelle

New member
לא להשמיץ את שאפל!

הלו הלו תזהרו לדבר ככה על מר שאפל... אתם יכולים להגיד שקים מיותרת אפילו פאלמר אבל שאפל??? חכו חכו מה הוא מכין לנו לעונה השלישית...כולכם עוד תתנצלו על כל ההשמצות....

cj20

New member
../images/Emo4.gif אבל גם אתה שונא אותו...

טוב אני מבקשת סליחה... מה אתה מתכנן בדיוק לעונה 3

chappelle

New member
|ספוילראני מייעד את שאפל לגדולות...

אם מייסון התאבד עם הפצצה אז אני חושב ששאפל מינימום הולך להחליף את פאלמר. הוא עובד על שינוי תדמית.

LiveInACloud

New member
אתה בטוח ש.. ../images/Emo58.gif

שטוני לא שבר לו את הראש או משהו?
האמת שהיה קצת מוזר לראות אותם צוחקים בסוף העונה כשרק לפני שעה טוני התנפל עליו, הזריק לו סמי הרדמה והשאיר אותו נעול בחדר מסכן.

Crossface

New member
אני אהבתי../images/Emo58.gif

בסוף העונה שטוני מראה לשאפל מי הבוס חזק

LiveInACloud

New member
ואולי תסביר לי.. ../images/Emo58.gif

את הקטע האחרון שראו מ CTU, רואים את שאפל והחבר'ה שלו יוצאים ומישל מסתכלת על טוני מלמטה במבט מודאג. מה זה בדיוק אמור להגיד? וגם את הסצינה האחרונה של מישל וטוני לא ממש אהבתי. ("מישל! מה? נראה אותך מחר בבוקר.." מילא אם זה היה עם חיוך הייתי מבין אבל הרצינות שנכנסה פתאום בטוני קצת בלבלה אותי)

למעלה