ObjectDataSource מישהו השתמש?

מתכNET

New member
ObjectDataSource מישהו השתמש?

יש לי אובייקט קורס שמכיל רשימה של קורסים מקדימים אני רוצה להציג טופס עם פרטי הקורס ורשימת הקורסים המקדימים בעזרת ObjectDataSource תודה.

pintyo

New member
דוגמא לעבודה עם gridView

עבודה מול gridview מאוד פשוטה, ראה בלינק המצורף: http://www.webswapp.com/codesamples/viewsource.aspx?file=~/codesamples/aspnet20/dependentlists/gridview.aspx אם אתה רוצה למלא פקדים שונים במידע מה objectDataSource אז אני ממליץ לוותר עליו, היתרון הגדול שלו הוא בעבודה מול האובייקטים המוכנים לכך, אחרת תצטרך ליזום את הבקשות שלו אל ה BL ואז לגשת אל המידע שהוא מחזיר, בזמנו ניסיתי להתעסק עם זה, אך יותר פשוט לפנות אל ה BL ולקבל אובייקט מלא וממנו למלא את הפקדים השונים (אשמח לשמוע אם אני טועה בעניין ויש דרך פשוטה ויעילה לעבוד מולו)

מתכNET

New member
איך היית עושה את הדבר הבא:

אני צריך להקים טופס שיאפשר הכנסת נתונים על קורס באוניברסיטה כגון שם הקורס נקודות זכות ו הכי חשוב קורסים מקדימים יש לי אובייקט COURSE שמכיל רשימה של COURSE לאובייקט COURSE יש פונקציה ADDPrerequisite שמקבל כמובן COURSE או COURSE ID הטופס יהיה מורכב מהדברים הבאים: -פרטי הקורס -רשימה של CHECKBOX שאיתה הוא יבחר את ה קורסים המקדימים של הקורס. כרגע זה מה שאני חושב לעשות בהנחה שיש לי BLL עם פונקציה UPDATECOURSE המקבלת COURSE זה לתפוס את ה UPDATING EVENT של ObjectDataSource להוסיף את הקורסים שנבחרו ל COURSE הנוכחי מכאן ה BLL כבר יודע מה לעשות

למעלה