OAYO GOZAIMASU!! ^^

Snake Bandage

New member
עשיתי קליפ של נארוטו!

קוראים לו Parched Souls, ולמרות שהוא הקליפ הראשון שלי, אני חושבת שהוא לא רע בכלל. הוא על גאארה וקימימארו, ואתם יודעים כמה הם מגניבים. D= לינק מצורף. תהנו! ותגידו לי מה אתם חושבים!

IceMaster

New member
מגניב!

תאמת לא אהבתי את השיר כל כך אבל ממצה מאוד את הקרב סבבה גם על הפרוגרמה בסוף : מה שהקליפ הקודם שפורסם פה לא כלל... יש לי שם תגובה בנושא

Kawaii Me

New member
כמו שאומרים ../images/Emo29.gif

אין את אותו הפוקס פעמיים..או שלא אומרים את זה>_> בכל אופן קישור ישיר כי עד היום לא הבנתי מה קורה שם >_>

Snake Bandage

New member
אני לא יכולה לתת קישור ישיר...

פשוט תירשמי, ואז תכנסי לדף של הקליפ תרדי וב-Downloads תלחצי על Local. זה כתוב בירוק, אז מאוד קשה לפספס את זה.

kaji to mizu

New member
משום שכולנו כאן אוהבי אנימה...

חשבתי לי שאולי תתעניינו בAMV ששמתי להורדה אתמול. הוא של סוניק אבל הוא בכל זאת שולט! תכנסו לפורום מנגה ואנימה, יש שם לינק, תעשו העתק-הדבק לשורת הכתובת של הדפדפן ותהיי לכם הורדה ישירה. מקווה שתראו ועוד יותר מקווה שתהנו ממנו. ^^

kaji to mizu

New member
הנה הלינק...

לכאלו שאין להם כוח לצאת מהפורום. אז הנה: http://kero.animemusicvideos.org/pancake/dl/e3cf87f1f01f11b1221c30af462024a7-1112973918-395993-395993-68372/Sonic%20X%20-%20Synergia%20-%20Mamshichim%20Larutz.wmv

Kawaii Me

New member
ראיתי את הקליפ של נארוטו../images/Emo29.gif

צרבת אותו בדיסק עם כל השירים..אז ראינו..ממש מדליק אבל נדמה לי או ששמעתי עיברית ברקע? :S או שזה היה קליפ אחר >_> בכל אופן זה היה עם ההוקגאים ;; מגניב עכשיו תכין אחד לקאקאשי.

kaji to mizu

New member
הנה הAMV הראשון שלי על "נארוטו"

הנה הלינק להורדה ישירה, מקווה שתהנו: http://kero.animemusicvideos.org/pancake/dl/33243c6a84df41c1b307e1bec91c71d8-1113062036-395993-395993-68463/Naruto%20-%20Synergia%20-%20Hosheh.wmv הפעם הצלחתי ליצור לינק עבור כאלה שלא יודעים להשתמש בלינק למעלה, בבקשה: הורדת הקליפ "חושך"

kaji to mizu

New member
OAYO GOZAIMASU!! ^^

בוקר טוב לכולם! רק למקרה שלא שמתם לב(ולא שמתם...-_-'), שמתי פה לינק להורדה של הקליפ החדש שלי - הקליפ שעשיתי על "נארוטו". אז אם בא לכם לפתוח את הבוקר באיזה AMV טוב לחצו על הלינק ותורידו. אשמח לקבל ממכם תגובות במקרה שיש לכם מה להגיד. אז יום נעים לכולם והנה הלינק: הורדת הקליפ "חושך"

dsol

New member
אז ככה.....

דבר ראשון.... סינרגיה שולטים !!!~ חוץ מזה.... קליפ חמוד קצת חבל שהתייחסת בעיקר לפזמון ולא לבתים ואם כבר התייחסת וניסית להתאין מילים למה שקורה ואז אין מעבר חלק ויפה וזה דיי הרס וגם הקליפ מפוקסל מידי פעם

kaji to mizu

New member
תודה על הביקורת! זה מאוד חשוב לי!

בקשר לפיקסלים זאת היתה הבעיה בפרקים עצמם. בקשר להתאמה, באמת ניסיתי להתאים בין המילים למה שקורה בקליפ אבל חוץ מזה אני חושב שהצלחתי להתאים את מה שקורה בקליפ גם למוזיקה ובגלל זה לדעתי הקליפ יצא מגניב. בקשר לפזמון, זה יכול להיראות כאילו התייחסתי רק אליו אבל זה לא נכון, פשוט היו קטעים מפרקים של נארוטו שהתאימו ממש למילים ולכן הוא יצא עם יותר התאמה בין המילים לסצינות בקליפ, מאשר הבתים האחרים בקליפ. בכל מקרה אני חושב שחוץ מהפיקסלים ומאיזה חצי שניונת של כתוביות שלא הצלחתי להוריד, הקליפ יצא מצויין. תודה לך על הביקורת, זה תמיד טוב להביע את הדעה שלך ולשמוע את הדעות של אחרים. כל הכבוד לך! ^^

hamush

New member
חחחחח חמוד ביותר !!!! רק השיר הרס

בעעע לא אוהב את השירים מהסוג הזה אבל אהבתי את הסרטון מאוד!!! ממש חמוד

למעלה