Oasis's News

sok777

New member
Oasis's News

קצת חדשות מסוף נובמבר עד הלום:
נואל: ליאם הוא האייקון של שנות ה90 נואל שיבח את אחיו הצעיר ליאם. נואל אמר כשדיבר עם Zane Lowe בMTV: "אני מניח שאם חושבים על ה'ניינטיז', חושבים על ליאם. אני מניח שהוא האייקון הכי גדול של שנות ה90." פירגן. כשנשאל על השוואת להקות עכשוויות לאואזיס הוא ענה: "לקסביאן יש [פאקינג] צלילים מצויינים, ל-קינגס אוף ליאון יש גם כמה צלילים טובים [צלילים הכוונה לTUNES. סלנג כזה בקשר לשירים וכד'], ל-דה קוקס יש גם צלילים טובים. פרנץ פרדיננד, דה ליברטינס, בייבישמבס, אבל אני לא בטוח אם יש להקה אחת [שמגיע לאואזיס]. ב'ניינטיז' היה לך את אואזיס."
אין תוכניות להוציא סינגל של 'Lord Don't Slow Me Down' היו שמועות וניחושים שהלהקה תוציא סינגל שכתב נואל - 'Lord Don't Slow Me Down' - שנמצא בסרט המסע של הלהקה שהוא באותו שם, בשנה הקרובה. למרות זאת, כשהבינו שהסרט עומד לצאת כDVD [בשורה טובה מאוד לכולנו] דובר להקה אמר לNME: "אין כרגע תוכניות להוציא סינגל חדש עכשיו."
ראיון ענק ראיון ענק שמעריצים שאלו וכל חברי הלהקה ענו יהיה בשרשור חדש ממש בקרוב. ראיון ענק ומגניב. מצחיק ביותר [וגם נחמד לקרוא דברים שגם ואנדי אמרו]. בראיון הם מתייחסים להכל. לאלבום חדש אם יהיה, אחד לשני, להופעות, המראה שלהם וה-כ-ל. מומלץ!
מה דעתכם על הופעה ופגישה פרטית עם נואל בסלון שלכם? אז למעריץ מאושר אחד זה קרה. בן [בן 22
] זכה בתחרות ונואל בא אליו הביתה ונתן לו הופעה פרטית בסלון שלו. נואל ניגן את DLBIA, Half The World Away, TIOBI. בן אמר שזה היה פשוט לא מציאותי. "שיש לך את נואל מנגן ושר בסלון הפרטי שלך זה פשוט מדהים." "לפתוח את הדלת הראשית ולראות אותו עומד על מדרגת הדלת זה משהו שאני לעולם, לעולם לא אשכח. הוא אמר 'שלום', לחץ את ידי ונכנס פנימה כמו חבר." בנוסף אמר בן: "הוא חתם על כל אלבומי אואזיס שלי, על הגיטרה שלי ואפילו הביא לי את המפרט שהשתמש בו בשביל הנגינה." בנוסף נאמר כי נואל לקח קצת זמן ולימד את בן את הלהיט וונדרוול. בן זכה בתחרות לאחר שציין את 3 המתופפים של אואזיס אי-פעם. ממש קשה
כיף לו! אלו החדשות עד לעכשיו. צפו לראיון הענק שיעלה בדקות הקרובות.

למעלה