Oasisong

new age woman

New member
Oasisong../images/Emo79.gif

לא יודעת אם היה כאן כזה דבר בעבר אבל חשבתי שיהיה נחמד לדעת. איזה שיר מבין כל שירי אואזיס עד כה גורם לכם להרגשה שזה השיר שלכם,מדבר אליכם בכל זמן ומקום ותוכלו לשמוע גם בעוד 20 שנים מהיום? מקווה לשת"פ... cheers

live foreverללא ספק

בעיני זה השיר אולי עם הכי הכבה עצמה שיש לאואזיס שהשפיע עלי באופן אישי שיר שליאם שר מתוך הנשמה ענק

sok777

New member
רעיון מגניב

אממממ ואיי.. קשה להחליט. לאואזיס יש כעיקרון הרבה שירים מעולים שאני ממש אוהב. ואני מתחבר לשירים לפי תקופות...... אבל אני חושב שיש כמה שבחיים לא הייתי מוותר עליהם. אני יכול לתת רשימה של 20 שירים בערך שהם השירים הכי טובים של אואזיס, חלקם מורכבים וחלקם להיטים (כמו וונדרוול שהוא שיר ענק, עצם מה שהוא עשה) אבל לגבי שאלתך: אני מניח שזה יהיה Slide Away. שיר ענק, שיר מפורסם ומאוד אהוב ובצדק. מילים מדהימות, שיר גדול. מאוד מדבר אלי. לגבי השירים הגדולים הייתי עונה משהו אחר אבל... סלייד אוואי פשוט מדהים.

new age woman

New member
עכשיו תורי../images/Emo210.gif

בחרתי בשיר לא הכי מוכר אבל הוא פשוט שבה את ליבי. "part of the queue" השיר מדבר על בדידות בעיר אפורה שבה כל הפרטים נראים כבר אותו הדבר. אנשים בודדים למרות שהעיר מלאה בהם אבל הבדידות כאן לא נמדדת בקרבה פיזית אלא פשוט בחלל הרגשי. הם יחד אבל לבד.. הדרך היחידה לשרוד היא פשוט להסתדר לבד כי הכל סביבך מתמוטט ומאכזב. זהו. זה השיר שלי. (קצת התפלספתי פה אבל מותר לי.. לא?)

itzik 101

New member
שאלה קשה

כמו שסער ציין השיר האהוב זה עניין של תקופות ומצבי רוח. יש פעמים שבהם אני יושב וLIVE FOREVER מעלה לי חיוך, פעם אחרת SUPERSONIC אבל נראה לי אני אבחר דווקא בSUNDAY MORNING CALL יש משהו בשיר הזה שמראה לי את אואזיס האמיתית, לא המופרעים שמתמסטלים והולכים מכות אלא פשוט הקול הנוגה של נואל שמגיע ללב בלחן מקסים וליריקה מרגשת

talraz2

New member
וואי קשהה..

החלטה קשהה.. אין ספק ש Don't Look Back In Anger Don't Go Away תמיד יעשו לי הרגשה טובה..וממש התחברתי אליהם.. אבל בסופו של דבר Stand By Me זה השיר שלי(=

SHIR04

New member
שאלה מאד קשה

אני מתחברת עכשיו ל Some might say אבל כל פעם זה משתנה, הרי זה לא משהו קבוע

יש יותר מדי אפשרויות

don't look back in anger stop crying your heart out sunday morning call אבל השיר שאני הכי מתחברת אליו הוא ללא ספק the masterplan.

melodynelson7

New member
לפי דעתי..

Cast No Shadow הוא אחר השירים האהובים עליי..במיוחד מבחינת ליריקס.. כמובן שיש המון שירים...כרגע זה הכי מרגש אותי כל שמעיה מחדש:) Don't Go Away גם.. טוב לא יודעת להחליט:)) אחלה פורום!!! להקה הכי טובה בעולם.

למעלה