O_ם

Witchcrafts

New member
O_ם

"ערב טוב, אני פונה אליכם בשם פורום "המומינים" בתפוז -- כבר פעמיים בפרק זמן מועט שהופסקו שידורי "המומינים". מהי הסיבה לכך? האם אין לכם את זכויות השידור או שמא מדובר בגורם אחר? כמו כן, עצומה המבקשת להחזיר את התוכנית ולשדר את כולה תואיל בנדון או שלא נותר לעשות דבר ועלינו לקבל את "רוע הגזֵרה"? אודה לתשובה כנה, יסמין."
"ליסמין שלום רב! הסיבה פשוטה-הסתיימה הקרנת העונה. רכשנו עונות חדשות ולוקח זמן לתרגמן ולהכינם לשידור. בינתיים אנו משדרים שוב את העונות הקודמות ומייד לאחר מכן את העונות החדשות . בברכה מרים *****"
לא הצלחתי להבין את התגובה שלה, הרי יתר הפרקים כבר עם דיבוב. זו רק אני או שהיא התבלבלה? |הצילו|

לדעתי...

נסיון התחמקות לא אלגנטי במיוחד. נסי לשלוח לך מייל שאומר שבעבר שודרו הפרקים עם דיבוב.

B o N u s

New member
התשובה ברורה

הבכורה לא שולטת במומינים. היא לא יודעת עליהם כלום ומפרסמת עליהם עלילות שווא. אולי זאת היא שהמציאה את הטרגדיה על סנופקין? לשחוט אותה. מה, לא?

r0ei

New member
הגעת לאחת שאין לה מושג מהחיים שלה!!

או שיהא נסתה "למרוח" אותך או שבאמת אין לה מושג... ואני מהמר אל 2 כי אם היה לה מושג היא היתה אומרת את התירוץ הישן והטוב: "אנחנו נבדוק את זה"!

Witchcrafts

New member
עדכון:

"צר לי, לא הבנתי. 104 פרקי "המומינים" שודרו בעבר הלא רחוק. בפעם האחרונה שהעלתם את התוכנית לשידור, קטעתם את שידוריה בפרק מספר 52. כך גם בנוגע לפעם שלפני כן. הסיבה ששלחתי את המייל היא על מנת לברר מה הגורם לכך (זכויות שידור?) והאם יש טעם בפתיחת עצומה. תודה בשנית וסליחה על ההטרדה, יסמין."
"ליסמין שלום רב! כותבי התכנית הם שחצו את פרק הסיום לשני חלקים את ההמשך הם כתבו רק לעונה החדשה. כפי שכתבתי אליך-עוד מעט נסיים את הכנת העונות החדשות (תרגום-הבאה לשידור )ואז המשך הפרק והעונה יתחילו בברכה מרים *****"
שוב לא הצלחתי להבין את התגובה שלה.

porky169

New member
זה ידוע שהפוסטמות האלה../images/Emo134.gif

מהחינוכית הן סתם בטלניות! אני מכיר מישהו שרצה בסך הכל לקנות מהם איזו סדרה ואיזה תסבוכת הוא עבר בגלל שהן כל כך בטלניות! לעומת זאת ערוץ 1 הם די בסדר למרות כל מה שחושבים עליהם... הם ענו לי כמעט על כל השאלות

r0ei

New member
הבעיה בערוץ אחד לדעתי שאין להם מה

לשדר הכול חייב לעבור איזה רף שמונע מהם לשדר משהן רציני... חוץ מזה הכול נראה שם קצת מכוער יש ועקום.... זהוי דעתי...

r0ei

New member
מה הכתובת של החינוכית?

באו ננסה להפציץ אותם במכתבים להעלת התוכנית ברצף אם הם יראו שיש איזה שהו גל מכתבים אולך ומצטבר אולי זה יעזור... יעבוד? ובנתים חד
שמח!!!

ע ל ו מ ה

New member
../images/Emo122.gif

כל-כך מעצבן כשאנשים לא יודעים על מה הם מדברים... וגם לא מקשיבים. מזכיר לי שבצעירותי (לא נרשמתי במפקד החודשי כי גילי עולה על של רובכם פי שלושה ויותר...) שידרו בחופש הגדול שידורים חוזרים של "מנהרת הזמן". בכל שנה שידרו בשבוע האחרון את הפרק שנקרא "הפרק האחרון" או "השלב האחרון". מי שדחף את הקלטת לוידאו (או הגלגל למכונה או מה שלא יהיה) לא טרח אף פעם לראות את הפרק ולהבין שלא מדובר בפרק האחרון של הסדרה. כך סיימו כל עונה בפרק הזה, שלא היה האחרון. ואת הפרק האחרון האמיתי, לא זכיתי אף פעם לראות בשידורים החוזרים. בשבוע הבא אני בחופשה, אולי גם אני אכתוב להם מכתב... (יש לי את כל הפרקים על קלטות - מאז שהקלטתי לפני 6 שנים לבן ה-10 שלי. אבל כבר אין לי וידאו...).

Witchcrafts

New member
זה כל כך עצוב. O_ם

את לא היחידה ששמה לב לעניין, למה אף אחד לא טרח ליידע אותם? אגב, יש לי וידאו. את מוזמנת להעביר לי את האוסף הנדיר הזה שלך.
וואו, אני לא חושבת שהייתי מצליחה להקליט כל פרק ופרק. הו, יש לך גם את הסרט? אני מקווה שיום יבוא ויצליחו להעביר את התכנים מהוידאו למחשב או אל DVD. אולי יש כבר בעצם אופציה כזו שאני לא מודעת אליה. $-: ולא פייר! אז מה אם את יותר גדולה מאיתנו. תעני לפחות על חלק מההתפקדות, או משהו. טוב, נו, כרצונך, אני לא יכולה להכריח, אלא רק לאיים.

r0ei

New member
שלחתי מכתב וקיבלתי תגובה סבירה

אני יחסוך לכם את כול המכתב המיגע מסקנות המכתב: אין להם עוד זכויות לשדר את העונה השניה{רק עד פרק 52}

Witchcrafts

New member
מה זה פה,

איך קיבלת תשובה נורמלית, בניגוד אליי? O_ם וחבל שלא שאלת אם עצומה בעניין תגרום להם לקנות (או איך שזה לא הולך) זכויות. או שכן ציינת את זה? ם-;

למעלה