O Quarto נראה נחמד חדש
3 3 שרונית New member 10/2/07 #2 התחלתי עכשיו...נראה נחמד יש לי, 2 דפים, מחשב, 2 אבנים, צהובה וכחולה, סט של מבחנות, סכין ומפתח.......
3 3 שרונית New member 10/2/07 #8 יצרתי כימקל...מסיר חלודה אבל לא מצליחה להשתמש בו... חסרה לי האבן הירוקה...
I ilanama1 New member 10/2/07 #13 את הכימיקל יש לשים להגדיל את החלון בצד שמאל למעלה ללחוץ עם העכבר לא לשחרר אבל לסמן את הכימיקל ואז תקבלי נוסחה
את הכימיקל יש לשים להגדיל את החלון בצד שמאל למעלה ללחוץ עם העכבר לא לשחרר אבל לסמן את הכימיקל ואז תקבלי נוסחה
3 3 שרונית New member 10/2/07 #24 פשוט תקליקי על כימיקל ועל מה שאת רוצה להשתמש בו...תגדילי ותשתמשי בכימיקל המתאים
I ilanama1 New member 10/2/07 #28 קודם את מסמנת את הכוסית עם החומר vapor מגדילה את המבחנות ועושה קליקים כמידת הצורך לפי הנוסחה
R rinatt1 New member 10/2/07 #5 הי אילנה.. משחקת?? אני תקועה עם: אבן אדומה, כחולה וירוקה מלוכלכת. עם ניר עם חורים ובקבוקים כימיקליים בצבעים. איך ממשיכים??
הי אילנה.. משחקת?? אני תקועה עם: אבן אדומה, כחולה וירוקה מלוכלכת. עם ניר עם חורים ובקבוקים כימיקליים בצבעים. איך ממשיכים??
I ilanama1 New member 10/2/07 #9 את הנייר המחובר שימי על התמונה עם המספרים וקבלי קוד למחשב שם יש לך דף עם הוראות איך להרכיב חומרים מסוימים
את הנייר המחובר שימי על התמונה עם המספרים וקבלי קוד למחשב שם יש לך דף עם הוראות איך להרכיב חומרים מסוימים
I ilanama1 New member 10/2/07 #14 תרשמי את המידע את צריכה להרכיב עוד 2 כימיקלים ושם יש לך הוראות מדויקות איך לעשות זאת כדי לנקות את האבן הירוקה את צריכה אסיד
תרשמי את המידע את צריכה להרכיב עוד 2 כימיקלים ושם יש לך הוראות מדויקות איך לעשות זאת כדי לנקות את האבן הירוקה את צריכה אסיד
3 3 שרונית New member 10/2/07 #10 לא זוכרת איפה לקחתי סכין תבדקי מתחת למיטה, או מתחת לארונית... עם הסכין פותחים את המגירה בלי הידית....
לא זוכרת איפה לקחתי סכין תבדקי מתחת למיטה, או מתחת לארונית... עם הסכין פותחים את המגירה בלי הידית....
I ilanama1 New member 10/2/07 #12 הסכין נמצאת מתחת לכרית ועם הסכין את פותחת את המלבן התחתון בשידה ומקבלת מפתח האבן הירוקה על התמונה