O M G, IT'S A SIKUM SHAVOOA!!!

g a l4

New member
באמת למה את ערה???

וואי אני לא מאמינה שהצלחתי לקום בשבע!(גאה בעצמי
) אני רגילה רק יום אחד להתחיל מוקדם ועכשיו הוסיפו עוד יום בגלל שמצאו לנו מורה (זמנית
) להיסטוריה

תמרוש5

New member
גמאני קמתי ב7!

ישנתי בערך שעה
. אב אני מתחילה ב8:40. שיט אני מאחרת לאוטובוס
ביי.

g a l4

New member
ביי../images/Emo6.gif

וואי שלא יחליפו לנו מורה להיסטוריה,שתיהיה זמנית לכל השנה
היא גם טובה וגם זה כיף לחזור הביתה ב-12

g a l4

New member
לא אשמתי שהמורה להיסטוריה ברחה../images/Emo7.gif

צריכים להשלים לנו איזה 30 שעות
והקטע שגם המורה הזמנית מלמדת אותנו 3 שעות ולא 4 ככה שישלימו לנו עוד שעות! ובקצב הזה.....לא ימצאו מורה אחרת ויהיו ימים מרוכזים וזה לא כייף
וואי המורה למתמטיקה לפני כמה זמן הכתיב לנו איזשהו משפט בגאומטריה ושעותתתת עד שהכתה הזאת כותבת אז כזה: "וואי מה המורה שלכם להיסטוריה עושה???" "אין לנו מורה
היא עזבה" "אני מבין אותה!"

יאמאאאןןןןןןן סכמ"ש!!!!!!11

שיר השבוע שלך? שמעתי הרבה...אולי הולידיי של גרין דיי!
סרט השבוע שלך? סרט אדיר על מלחמת העולם השניה, אבל אני לא זוכרת איך קוראים לו! תכנית/סדרת השבוע שלך? לא ראיתי השבוע כלום. גם לא חברים.
משפט השבוע שלך? יש לך אש? סתם אני שונאת ת'שאלה הזאת!!! אין לי משפטים חכמים. מה עשה לך את השבוע? כל השבועעעעעע..יום רביעי וחמישי במיוחד! וגם אממ יום שני היה סליבסטר? אז יום שני! מה הרס לך את השבוע? כלום. אממ חוץ מחוסר וודאות.=\ תמונה שעשתה לך את השבוע? למה את/ה מחכה בשבוע הבא? שיהיה שבוע נפלא כמו זה, אה ולתוצאות של פסיכולוגיה! פגשת את טלי השבוע? איך איפה למה כמה? בזהירות בבית כי היא ביקשה 3 פעמים שאלת השבוע: מה צריך להיות הרינגטון החדש של נעה? Can't Buy Me Love?? את 10 נעה!!!

אני עונה.. וזה עוד נחשב סופ"ש OMG!

שיר השבוע- hey jude-beatles. סרט השבוע- גריז.. כמה שאני אחרוש עליו לא ימאס לי ממנו. תוכנית השבוע- השרדות.. משפט השבוע- "את האקטוס ריאוס והמנס ריאה!!" מה עשה את השבוע- חברות.. מה הרס- הרבהההה.. רופא שיניים, גיליתי שיש לי עוד שבועיים מתכונת במשפטים וכ'ו וכ'ו. תמונת השבוע- של טלי. [היא הועלתה אין צורך להעלות שוב!] למה את מחכה שבוע הבא- לכל המבחנים שיפלו עליי.. פגשת את טלי- אולי דרך הטלוויזיה חחח.. אבל היא לא ראתה אותי חחחחחחחחחחחח.. הרינגטון- אחלון לנצח-קספר והארנבות!

meital d

New member
../images/Emo105.gif../images/Emo203.gifגם אני אענה../images/Emo3.gif

שיר השבוע שלך?
סרט השבוע שלך? שכחתי ת'שם שלו
תכנית/סדרת השבוע שלך? "טלנובלה בעמ"
משפט השבוע שלך?"תעבירי לי בבקשה ת'שמיכת ג'מה "
מה עשה לך את השבוע? יום הולדת לחברה
מה הרס לך את השבוע? החזירו לי ת'בווחן במתמטיקה
תמונה שעשתה לך את השבוע?אין לי כח, תגובה מהירה
למה את/ה מחכה בשבוע הבא? שום דבר מיוחד, :] פגשת את טלי השבוע? איך איפה למה כמה? ברוור !#

g a l4

New member
חחחח שימו לב בסיכומי שבוע

על ה"פגשת את טלי השבוע? איך איפה למה כמה?" כבר אף אחד(אחתP:) לא עונה רק לא
לכולם יש תשובות אחרות!

meital d

New member
../images/Emo105.gif../images/Emo203.gifחחח, ואללה XD

כי זה די ברור שלא, לא ?

g a l4

New member
לא ממש ברור...אבל כן../images/Emo6.gif

כבר אמרתי שיש לי פיצול?
איפה הימים שבסיכומי שבוע בשאלה הזאת היה כתוב כן מאיזשהו ניק לא מוכר שנעלם אחרי שעה?

למעלה