O M G, IT'S A SIKUM SHAVOOA!!!

O M G, IT'S A SIKUM SHAVOOA!!!

שיר השבוע שלך?
סרט השבוע שלך?
תכנית/סדרת השבוע שלך?
משפט השבוע שלך?
מה עשה לך את השבוע?
מה הרס לך את השבוע?
תמונה שעשתה לך את השבוע?
למה את/ה מחכה בשבוע הבא?
פגשת את טלי השבוע? איך איפה למה כמה?
שאלת השבוע: מה צריך להיות הרינגטון החדש של נעה

daniel ben ari

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifנעהההההההההה כפרעליך!@!

שיר השבוע שלך? ביער- המכשפות סרט השבוע שלך? קיל ביל! אני הולכת לשכנע את החברים שלי לראות היום!
תכנית/סדרת השבוע שלך? חברים? משפט השבוע שלך? "יש ביום שישי מבחן באנגלית ולא התחלתי ללמוד!~" אההההההההההההההה עבר המבחן!!! מה עשה לך את השבוע? אמממ 99 בבוחן במתמטיקה?סתם.. לא יודעת. שיעור ספורט והמורה לספרות נשמע עלוב מדי? פשוט יום חמישי זה כזה שולט!!!!! מה הרס לך את השבוע? ביאוס קל שנבע ממשהו קל ו.. לא חשוב. תמונה שעשתה לך את השבוע? התמונת ספר מחזור שלנו
הצטלמנו כולנו קופצים באויר בים! תמונה אדירה! כולנו יצאנו מכוערים. אבל ככה נזכור את עצמינו - מכוערים אך מגניבים
למה את/ה מחכה בשבוע הבא? לעבור את הפרזנטציה המגעילה של יום ראשון, שילך טוב בראיון למכינת מיצר, לעבור בשלום את המבחן באמנות ואולי להתאמן קצת לגיבוש לוחמות שיש לי עוד שבוע ויומיים כי יש לי אפס כושר
פגשת את טלי השבוע? איך איפה למה כמה? ^-^ שאלת השבוע: מה צריך להיות הרינגטון החדש של נעה? הדף לא עולה לי ממש
אבל שיהיה משהו של המכשפות? למה? כי אני מושפעת מכשפות גאה!
וכך גם הסיומות של השירים של נעם רותם
תודי שזה העסיק גם אותך ולא רק אני מושפעת

g a l4

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

שיר השבוע שלך?לא אומרת כלום-מטרופולין סרט השבוע שלך?אמ...אמ...אמ...אין
תכנית/סדרת השבוע שלך?פייי איזה שבוע מוזר
גם תוכניסת אין? משפט השבוע שלך?אין אז אני הופכת את זה לסקופ(חוצפנית שכמותי
) טוב
הביאו את החוב לשוהם!!!!!!!!!!!! מה עשה לך את השבוע?כלמיני דברים
מה הרס לך את השבוע?כלמיני דברים תמונה שעשתה לך את השבוע?
למה את/ה מחכה בשבוע הבא?
פגשת את טלי השבוע? איך איפה למה כמה?לענות ברצינות?
שאלת השבוע: מה צריך להיות הרינגטון החדש של נעה?חוצפה!את מנצלת אותנו???לא עונה

אני לא מנצלת, אני נואשת לעזרה!../images/Emo7.gif

מצאתי רינגטון חדש למשפחה... שלומי שבן
אבל עכשיו צריך אחד כללי

g a l4

New member
אה,אז מצטערת../images/Emo7.gif

ואין לי כל כך איך לעזור כי הרמקולים בחרם(זה נורא לא לשמוע מוזיקה במחשב!!!)

You can't always get what you want

שיר השבוע שלך? הראל סקעת - אם הוא יילך. יואו, אני ממש מכורה
אבל גם Fuel של תמר אייזנמן
סרט השבוע שלך? שקר כלשהו
תכנית/סדרת השבוע שלך? CSI. גרמתי לחברה שגם אוהבת סדרות פשע לראות, ועכשיו היא לא סולחת לי על זה
היה יותר מידי דם בשבילה.
משפט השבוע שלך? "כאפות, אני מתה עלייך" "Where is Jeff[os]?"
מה עשה לך את השבוע? אבטשניקים קנדים!! חח סתם, למרות שהם היו חמודים. חברים וזה, לפעמים אני ממש אוהבת את הבסיס שלי.
מה הרס לך את השבוע? עשו לנו [חובשים] מבחן, וקיבלתי 76... וזה עוד היה הציון הכי גבוה. אבל זה היה מלא טעויות שלהם! וגם היו גדנ"עים מפונקים במיוחד [ארגנטינאים
] שגרמו לזה שלא ישנתי כל השבוע. אבל, לפחות זכיתי לדבר באנגלית!
תמונה שעשתה לך את השבוע?
למה את/ה מחכה בשבוע הבא? ערב בנות של המרפאה
פגשת את טלי השבוע? איך איפה למה כמה? לא, אבל מתי אטלס היה אצלנו שוב, והוא אחד החמודים. שאלתי את המפקדת שלי אם אפשר לאמץ אותו למרפאה.
שאלת השבוע: מה צריך להיות הרינגטון החדש של נעה
אם הייתי יודעת, הייתי שואלת???

g a l4

New member
ממש מצחיק אותי שענית על השאלה האחרונה../images/Emo6.gif

בהצלחה
את תמצאי בסוף

g a l4

New member
הווו../images/Emo47.gif

לא שמעתי אבל זה בטח צלצול מגניב

i was made to love magic.

שיר השבוע שלך? ניק דרייק כל שיר אפשרי סרט השבוע שלך?ראיתי את זה די מזמן אבל ראיתי שגאל כתבה אז נזכרתי... החוב. תכנית/סדרת השבוע שלך? טופ מודל. משפט השבוע שלך?"wow.. i'm in rachel green's room." -"ross' you've already been in my room." "why would i'd be in RACHEL GREEN's room????" -"it kind of freaks me out when you call me rachel green so STOP IT!" D: מה עשה לך את השבוע? יום שני ויום חמישי מה הרס לך את השבוע? כל מיני תמונה שעשתה לך את השבוע? למה את/ה מחכה בשבוע הבא?ליום חמישי פגשת את טלי השבוע? איך איפה למה כמה? חחחחח ביי שאלת השבוע: מה צריך להיות הרינגטון החדש של נעה? השיר החדש של בריטני!!!11111 סתם. אם תמצאי רינגטון תודיעי לי כי גם אני בחיפושים. קשה כמעט כמו למצוא דירה בתל אביב.

תמרוש5

New member
../images/Emo186.gif

שיר השבוע שלך? Batheny Joy Lenz-Let Me Fall סרט השבוע שלך?ספרות זולה
תכנית/סדרת השבוע שלך?מגרש ביתי ודוסון קריק. משפט השבוע שלך? Boundaries don't keep other people out, they fence you in. מה עשה לך את השבוע?רביעי חמישי. מה הרס לך את השבוע?הרכזת מגמה הזונה:\ תמונה שעשתה לך את השבוע? למה את/ה מחכה בשבוע הבא?יום חמישי. פגשת את טלי השבוע? איך איפה למה כמה?חעחע. שאלת השבוע: מה צריך להיות הרינגטון החדש של נעה? ביטלס נשמע טוב!

תמרוש5

New member
ספרות זולה שליטה!!../images/Emo47.gif

גאל,כ"כ חור בהשכלה!!! אה ודני אגב ראית את הסרט האחרון של טרנטינו? (חסין מוות), אני ממש התאכזבתי!

g a l4

New member
אני יודעת!../images/Emo7.gif

ואני ממש חייבת לראות את זה!

למעלה