o.k!

סילביא

New member
זה נושא חשוב

מאוד ואנחנו מנסים לארגןן איזה מחאה בשם כל הפורום אז הצעות התקבלו בברכה ... אם אנחנו לא נדרוש , לא נקבל כלום מהם

סילביא

New member
ככה :

אנחנו מנסים להתארגן כדי לשלוח מכתב זועם לערוץ 3 על זה שלא מזכירים אף פעם את הסדרה .כאילו שזה איזה סדרה למצורעים. אין פרומואים אין תמונות איו כלם וליתר יש אם את רוצה יותר פרטים בואי לצ´אט

faith2

New member
תשמעי....../images/Emo18.gif

אני חושבת כמוך בדיוק! בסדר אני לא אומרת פורמו בכל יום בשבוע כיוון שזאת לא ממש סידרה לילדים אבל אחריי הסידרה זאת ממש חוצפה שאין פורמו! ועוד שזאת אחת הסדרות היותר מועדפות בערוץ. אם שולחים אז כולם! אני בעד!

תקשבו... יש גם את...

כל הזמן האחרון יש את הפירסומים האלה ש"מי שרוצה להתלונן או להגיב או כל דבר בסיגנון שיתקשר..... אולי שווה לנסות את זה??... מה דעתכם?....

lolly1

New member
זה

לפגיעה אישית.. לא לתלונה על ערוץ עדיף או מייל או את הרעיון של המודעה. ומי שלא ענה/הגיב/שלח בבקשה תעזרו זה גם בשבילכם!

faith2

New member
טוב שלחתי../images/Emo13.gif באופן רשמי רשמתי!

כמו שהמורה ללשון לימדה אותי

faith2

New member
חחח.....

לא נסחפתי...הרי הבגרות מאחוריי אני צריכה קצת לשכוח

yael filan

New member
מקםיצה ומסבירה

הכי גאים עלולה לפגוע בילדים קטנים ואומללים (כי אנשים רואים סקס ועירוןם בתור דברים לא טובים) יש על זה חוקים, הם לא יכולים לשים את זה בשעות שלפני עשר או משהו כזה, והם לא יכולים לשים שלטי חוצות של זה

faith2

New member
ולכן המלצה קראי את מה שכתבתי!

זה בהודעה אם הסימן

netaK

New member
יש סיבה למה זה לא מופיע

לערוץ 3 יש קטע של הסדרות הטובות ביותר בעולם שזה רצועת הסדרות שמשורדת בימי השבוע ב 20:55-22:00 הכי גאים שיש לא נכלל ברצועת שידור זו ולכן אין את זה

סילביא

New member
חוץ מזה

שהם לא חייבים להראות בפרומו קטעים של סקס ...או פשוא לשים ת הפרומו מאוחר...אחרי 10

2שוש

New member
../images/Emo88.gifאבל ,אבל!

לקראת תחילת העונה היו ה-מון פרומואים שהמשיכו גם אחרי מספר פרקים, והם אפילו היו מאד סקסיים! אחת הסיבות (כפי שכבר צויין) שאין לה פירסום שוטף בערוץ היא מפני שזו תוכנית מחוץ לשעות הפריים-טיים. אי אפשר לתת לה יחס מיוחד דווקא בגלל שזו לא תכנית שמיועדת לכל המשפחה (בניגוד לתוכניות שזוכות ליותר פרסום בערוץ שכן מיועדות לכל המשפחה). פשוט פחות משתלם להם "לבזבז" זמן על פרסום סידרה שפונה לקהל יחסית מצומצם. אני חושבת שהם מניחים שמי שמעוניין בסידרה הזו כבר צופה בה ומודע לשעות בה היא משודרת.

למעלה