o.k!

lolly1

New member
o.k!

שמתם לב שבערוץ 3 לכל התכניות היו פרומואים במהלך העונה שמשודרת?.. והסדרה שלדעתי טובה יותר מכל האחרות לא מקבלת שנייה במהלך יום שידורים! אז..בואו כולם נפציץ את ערוץ 3 באימיילים (שוב) ונתלונן על העובדה שלהכי גאים שיש אין פרומואים! ועוד משהו..נכון השלטים בשדה תעופה שמראים עם : בנות גילמור, דוסון קריק חברים,אולי זאת אני, אי.אר, תהרוג אותי וזהו, גיא פינס, סמולוויל ועוד! אבל הכי גאים כנראה לא מספיק טובה לא בשביל שלט ולא בשביל פרומו!! אז מסכימים איתי?...אני הולכת עכשיו לשלוח אימייל!

רינת4

New member
גם אני...

רשמתי שאנחנו מקופחים,שמזלזלים בנו. אבל בטח התשובה תהיה שזה לא נכון...

lolly1

New member
אנשים!

כדי שנשפיע נצטרך לכתוב הרבה יותר מ-3 אנשים!!!!! אז כל מי שאוהב את הסדרה! יאללה לכתוב! כל מי שכתב שישים הודעה פה..: כתבתי.

Mikey Novotny

New member
רק הצעה - אולי יהיה אפשר...

לפרסם פה את כתובת האי-מייל של הסידרה שלחתם אליו את האי-מיילים...

סילביא

New member
גם

עשו עכשיו את הקליפ הזה בערוץ 3 עם השיר "ill be there" וכמובן לא רואים אפילו פרצופון ( שלא נדבר על תחת) קטן מהכי גאים, כאילו שהתוכנית לא קיימתץ בכלל. לדעתי זה כי הם לא רוצים לעורר בלאגן כי זאת סדרה "שנויה במחלוקת" בכל אופן תפרסמו כאן את הכתובת אי מייל שאליה שלחתם את המתכבים ובוא נראה לם מה זה!

CarolineKinney

New member
יוווווו זה כל כך נכון......

שיתביישו להם עשכייייייייייווווווווווו אני שולחת להם עוד אימייל נמאס לי מחסר היחד הזה שלהם כלפי הסדרה הזאת

CarolineKinney

New member
לא זה האימייל....תשלחי להם מכתב

נו את יודעת....... על הקיפוח שלהפ כלפי QAF

זה לא כל כך שייך, אבל...

את יודעת במקרה מי שר את השיר הזה? כי זה שיר ממש יפה ואני רוצה להוריד אותו. ולגבי מה שאמרת...זה כל כך נכון! אני רק לפני כמה ימים שמתי לב לזה! זאת ממש חוצפה! מראים את כווווווולם חוץ מהם! ועוד את מי מראים? את יצפאן! לא שיש לי משהו נגד יצפאן...אבל מה קשור יצפאן לשיר הזה?! יצפאן זאת רק דוגמא, יש שם עוד מלא שהיה אפשר להוציא אותם משם ולשים במקומם את בראיין וג´סטין עם אחת הנשיקות הכל כך יפות שלהם...אוווווו...או לפחות שישימו מישהו מהסידרה, מישהו! כל אחד! א ב ל...לאאאאאאאאאא! למה שהם ישימו מישהו מהסידרה הכי טובה בעולם? למה שהם יעשו מעשה טיפשי שכזה? וזה גם באמת מעצבן אותי שאין אותם על הלוחות האלה!

lolly1

New member
מראים

את יצפאן ונגמרה העונה!!!!!!!!!! אה והשיר..את מתכוונת ל ill be there for you?... solid harmony-ill be there for you

ayaliar

Well-known member
שלחתי

אבל לדעתי הגישה לא צריכה להיות כועסת אלא יותר עדינה ככה משיגים דברים בחיים אנשים

lolly1

New member
תודה!!!!

תמשיכו לשלוח מי שלא שלח..ולגבי מה שאמרו מעליי לפעמים אם כועסים מתייחסים אליך יותר ברצינות...כמובן אם מי שקורא את האימייל הוא בן דם מתחשב... לפי האימיילים ששלחו לכולנו כבר בקשר לשידורים החוזרים שהיו אותו נוסח... הוא נשמע מתחשב..נקווה לטוב..בינתיים..תמשיכו לשלוח..תודה על העזרה! lolly נ.ב לכל מי שלא שלח/ה נא לזכור שאם את זה
אתם רוצים לראות כל יום בשבוע (חי חי..) כדאי לשלוח מכתב רציני ומפורט.. thanx!

לא חשבתי על זה...

יש לי 2 תיבות דואר אז אני אשלח להם... והתומר הזה באמת עצלן... וחוצמזה,הוא אמר שאי אפשר לשדר אותה סדרה שהעונה החדשה משודרת או משהו בסגנון אבל...יש את דוסון קריק, חברים ותהרוג אותי וזהו שמשודרות ככה! וזה מעצבן... לולי תכתבי פה את המכתב שרשמת אני רוצה לראות מה כתבת...

lolly1

New member
טוב

אז דיברנו על זה כבר ונדבר על זה שוב.. כי כשאני רואה פרומואים ותמונות של כל הסדרות עולים לי הפיוזים.. כל חברי הפורום ננסח מודעה כלשהי לעיתון כתלונה.. רעיון של שרימפי..והוא יעזור r u in?

למעלה