O.k אז עכשיו...

carolin

New member
O.k אז עכשיו...

אז עכשיו קלטתי שאני יכולה לכתוב בעברית... אני חיה כבר שנה בבודפשט הונגריה וכמו כולם שמחתי לראות פורום כמו זה נפתח. אז בהצלחה למורן(סליחה על האיחור המזעזע). carolin..

סנינית

New member
אוף מתי??

מתי אני אוכל להכנס לפורום בלי בעיה לפתוח בבוקר את הנוף המדהים של ניו-יורק או כל מקום בעולם רק לא בארץ שלנו!! נתי

carolin

New member
אולי....

אני חושבת שהכל תלוי בך!!!! את פשוט צריכה להחליט ואז...זה קורה!!! carolin

carolin

New member
טוב אז...

בודפשט היא עיר עתיקה ומעניינת יש המון לראות,העניין המצחיק פה הוא שכלל האוכלוסיה ההונגרית מונה 10 מיליון כאשר 2מיליון חיים בבודפשט מה שגורם לפיצוץ אוכלוסין. העיר מאוד גדולה ואני מודה שהרבה עוד לא ראיתי. כמו בכל מקום יש פה המון ישראלים בעיקר סטודנטים שלומדים רפואה. יחסית לארץ המחיה פה זולה ולכן התייר הישראלי ירגיש חופשי לקנות ולהנות בלי לדאוג יותר מדי למצב הכיס. אבל החיים של המקומיים הם ,איך לומר ,בכי רע.בשבילם,לפחות רובם,נאלצים לחיות בצימצום,אבל המצב נעשה טוב מיום ליום. אז...שווה לקפוץ לפה לא ממש רחוק זול ומעניין,כשאתם כבר פה תרימו טלפון,יהיה נחמד לדבר עברית .

MARMELAD

New member
תגידי... גם את סטוד´ לרפואה ?

כי יש לי חברה טובה שם שסיימה שנת הכנה ומתחילה בקרוב שנה ראשונה..!

carolin

New member
לא....

אני לא סטודנטית. באתי אחרי הלב,והתאהבתי באנשים ובמקום. אני מקווה ללמוד פה אבל זה יקח עוד קצת זמן
carolin

הי קרולין ../images/Emo6.gif

ברוכה הבאה לפורום הכי אין.... אני גרה באל-איי יש לי חבר אמריקאי אבל הוא נולד בבודפשט כך שיש לי אהבה מיוחדת כלפי המקום בקיץ אנחנו נגיע לביקור אולי ניפגש...

carolin

New member
מתוקה... ../images/Emo6.gif

הקיץ פה עומד להיגמר כל רגע!!!!!!
או שאת מדברת על הקיץ הבא?

dada1

New member
how can you write hebrew? ../images/Emo12.gif ../images/Emo35.gif ../images/Emo53.gif

I´m trying for years please help me

DJNYC

New member
כשאת כותבת הודעה

ליד כפתור [סמיילים וסימנים לנושא] יש כפתור [עברית] תנסי אותו..

למעלה