:-O

:-O../images/Emo124.gif

זוכרים שגיא הודיע על צילומי קליפ חדש? ובכן, השיר שיצולם הוא... |תופים בבקשה|
"הבזק"!
[כמחווה לגיא כמובן] אבל עוד לא הגעתי לקטע המעניין! אתם יכולים להופיע בקליפ! כן כן, מה שקראתם. הקליפ יצולם ביום חמישי הזה, 30.12, בבארבי כפ"ס בשעה 13:30. כל שעליכם לעשות זה להגיע לשם
[מה הסיכוי שנצליח לחטוף את תומר מהצבא ולהכניס אותו לקליפ?
] המשך יום נעים

איף

New member
דיייייי

איזה שוס עולמי! מישהו מתכנן ללכת? אני לא חושבת שאני אלך....יש לי קאמרפוביה(המצאתי מחלה...חח)
חוץ מזה שאני כנראה אעבוד בשעות האלו. אבל באמת שוס עולמי!

עאלק!!!!!!!!!!!!!!!אני לא מאמינה...

אתם רציניים?????????????ברור שאני הולכת!!!!!!!!!!!!!!!אני גם מסיימת ב12:30 בימי חמישי......

דיי פוף...

למה דווקא ביום חמישי אני לומדת עד 2 וחצי
ולמה יש לי דווקא ביום שישי מבחן
גרררר... אני אנסה לשכנע את אמא

tamar brandy

New member
לא נכוןןן../images/Emo12.gif ../images/Emo163.gif|בוב|

סופר מאגניבבבבבבבבב!!!! הלוואי הייתי יכולה להגיע
אני מסיימת ב13:30 ואין לי גם אפשרות להגיע לשם <הודות לאחותי שעשתה תאונה עם האוטו=\>

Naveee

New member
...שאלה...

אני מסיימת ב-2...אבל אולי אני יוכל לצאת שעה אחרונה כי אין לי משהו חשוב...אבל הבעיה היא שאני עובדת מ-5!
עד מתי הצילומים...?!?! ((האם ההשתתפות בתשלום...?)) כי לא כתוב כלום באתר של בארבי...

הבזק

New member
...תשובה...

הצילומים יהיו לפחות שעה-שעתיים, ההשתתפות היא חינם

Naveee

New member
תודה

אני מקווה שאני אוכל לבוא...זה תלוי אם יהיה מי שיביא אותי ואם אני יהיה בבית כבר ב-4 וחצי...

שני מס 1

New member
כמה שאלות... =)

אפשר יהיה להגיע טיפה באיחור? כל אחד יכול לבוא? כמה זמן זה ייקח? ואם אפשר לקבל עוד פחות או יותר פרטים בבקשה... זה נורא חשוב לי... מקווה שתענו לי... אוהבת שני

הבזק

New member
כמה תשובות...

אפשר יהיה להגיע טיפה באיחור כל אחד יכול לבוא יקח לפחות שעה-שעה וחצי תלוי בכולם איזה עוד פרטים את צריכה? אמממ... בארבי כ"ס נמצא ברח' יוחנן הסנדלר 8 הכניסה חופשית ללא תשלום לבמאי קוראים ליאור מולכו (מי שאחראי על הקליפים המדהימים של עידן רייכל, שוטי הנבואה ועוד) יהיה מגניב..

שני מס 1

New member
תודה גיא! ../images/Emo6.gif../images/Emo25.gif

ואני כבר מתה שמחר יגיע... =) ןמעניין אותי גם לראות איך ליאור מולכו נראה?...

בוֹטן

New member
אין לי כל כך...

עם מי לבוא, וזה ממש מבאס. מישהו מגיע לשם ברכבת?

למעלה