O -boy 2-שבוע 3

Roei152

Well-known member
מנהל
O -boy 2-שבוע 3 חנוכה מלא שמחות עבר עלינו החל מהבר מצווה של בן , עובר דרך ההכרזה הרשמית של תום ועלמה כזוג , ומסתכם במסיבת תחפושות מצופה שמקדימה את פורים ..

Roei152

Well-known member
מנהל
פרק 32-מסיבת תחפושות

איך סיוון תתמודד עם הנשיקה של זוהר ומייקל , ואיך היא תחשוף אותה לג'וני?
פרק ראשון בו עלמה תתמודד עם כך שהיא עדין בן לצד זה שהיא בת הזוג של תום. ומשני הצדדים שלה מצופה להיות.. איך היא תתמודד?

עלמה כלבה... כי היא אלזה, מה לא ברור?
כן, מה מפתיע שגפן ברקאי רודף בלונדיניות? העלילה מאוד מסתבכת.
&nbsp
למה היא מדברת באנגלית לפעמים? מה הקטע של לי בירן? מה?!
&nbsp
כבשת הרש... אני לא חושב שהיא הבינה את המשמעות. יופי, את זה תגיש לה גם כשתהיו מבוגרים ומזדקנים. בפוראבר.
&nbsp
למה הדמויות חייבות לדבר קצת באנגלית?! למה?! היא הייתה חברה של איימי ברור. אחד מהם?
&nbsp
ג'וני, יש איימי חדשה שמתכננת לפגוע בך! לא הבנתי מי הכניס אותה. מה מיוחד בבחורה שמשלבת אנגלית במילים שלה? כן, כי אתן לא מכירות בכלל... נאה, נאה למראה.
&nbsp
כן, זהר, זה משהו מאוד מוזר. למה להכיר בחורה שעבדה איתך חמש שנים באותה סדרה?!
&nbsp
כן, ערב אחד עלמה פשוט תתחפש... אה.
&nbsp
לחרוש עם מתי, אולי?
&nbsp
לקח לי זמן להבין שזה בן. לא, זה לא מועדון החנונים פה, אלא אם אליאנה חושבת שכן, ואלא אם אתה מתגעגע לנווה. אז עלמה, אם בא לך לדבר עם נועה שחר שתסביר לך איך עושים את זה...
&nbsp
הן ישברו את הקרח איתה, זה בטוח. כן, ממש לא תחפושת נדושה. יופי, נועה שחר.
&nbsp
למה הוא התחפש לנקניקייה?! למה?! כן, רואים שזה נקניקיה וזה מאוד מגעיל. כשאת נפגשת עם מי שהייתה חברה שלך שנים! שנים!!!!!!!!!! ואתן מציגות את עצמכן. כן, כמה זמן את והוא לא נפגשתם, ממש, כאילו רק אתמול אתם הצלתם את המחנה וירדתם על רונה. לא, אותה את דווקא לא מכירה. אלזה! אלזה! טיפש, תום.
&nbsp
מייקל הפך לוולדמורט? ג'וני, די לדבר אנגלית! די! בטח לא במבטא הלאנדוני!
&nbsp
לא היה כזה דבר מאז הקריוקי בחממה. אגב, למה הקריוקי כתב "תמרורים" כששרים "טמבורין"? ולמה אנחנו מדברים על לירדים? איפה בן?
&nbsp
ודניאל גד לא מכיר את השיר מגריז. אולי שהאלה מהשיר שלנו יסבירו לו.
&nbsp
כן כן, בטלפון. בלונדינית פנויה, פנו דרך לגפן ברקאי. אבל אתה לא אח של שירה שהיא סוג של משפחה של שירן? "הסירה" זאת לא הסדרה של עומר חזן?
&nbsp
בפעם האחרונה שהם התקרבו הם יצאו קצת.
&nbsp
נועה שחר מחכה לשיחה.
&nbsp
לא רואים שבן הפך לנמוך?
&nbsp
כפי שאמרה ההיא ממלכות, היה צריך לקרוא לסדרה הרמיוני גריינג'ר. היא עושה את הכול. כן, מלא כנות. כמו איימי. ג'יני! ג'יני, יא חתיכת אידיוט! זה קרוב לשם שלך!
&nbsp
כי אתן מגאליס!!!!!!!! למה אנשים חייבים לתת משפט שכמעט חושף את התכנית שלהם?
&nbsp
כמו תמיד, אמת או חובה. או אמת או אלזה? יש לה קיבה חלשה, לעלמה. תודה, אסי, לא חשבתי שאי פעם ג'וני יהיה יותר מעצבן ממך. איזה חיקוי? הוא צריך עוד לעבוד על הקול. כנות, כרגיל. תום יכול להעיד על כך. זה כל כך שקוף, וכל כך מעצבן, ולמה תמיד נחשף שהיא משקרת בפוליגרף או באמת או חובה?! ואם היא הייתה בוחרת חובה?! אה, אלוטל. מייקל פשוט רודף בלונדיניות. והסרטון הזה היה מאוד מטריד... כן, עם מייקל. כאילו, אני מנחש.

Roei152

Well-known member
מנהל
מה הקשר ההיא ממלכות ?
כן גם אני חשבתי על זה שבת הזוג של הארי היא בכלל ג'יני, אבל מה לעשות שכל פעם שרוצים להתבדח על הארי בהקשר הרומנטי , הרמיוני יותר בולטת .. מי זאת ג'יני וויזלי ? האם הינו מתבדחים על הסדרה הזאת היינו מרחיבים יותר ..
&nbsp

הארי עם ג'יני בכלל, הרמיוני עם רון וזאת ממלכות היא מומחית הארי פוטר. אולי אתה מכיר אותה, ליהי שמה?

Roei152

Well-known member
מנהל
ברור ברור
בודאי שידעתי , פשוט הגדרתי את זה שהרמיוני בגלל שהיא יותר ראשית מג'יני..
, אז יותר מקובל שיחשבו שהארי איתה , אבל זאת מחשבה מוטעית ..
&nbsp

רועי, איפה אתה חי? כולם יודעים שזה הרמיוני ורון
ידעו את זה מאז שזה התחיל, גם סתם אנשים.
&nbsp
אם אתה מוצא אנשים שלא מכירים את הארי פוטר. קצת קשה למצוא.

Roei152

Well-known member
מנהל
חי על כדור הארץ .. ברור לי שזה הרמינני ורון והארי וג'יני
הנה , אורי למשל , בבדיחה שלו היום הוא קרא לזוהר הרמיוני גרינג'ר .. , אתה הדגשת אאת זה שבת הזוג של הארי היא ג'יני , ואני פשוט אמרתי שהרמיוני זה שם יותר מקובל שחושבים על הבת זוג של הארי .. נכון שזו טעות מבחינה עלילתית , אבל מה לעשות שהרמיוני יותר ראשית מג'יני ? ף אגב נדמה לי שגיורא גם התבדח על זה מתישהו בשמיניה או באי ...
..
הנה למשל בסדרה אחרת בסגנון שקראתי , פרסי ג'קסון , גם שם יש משולש של בחור גיבור ושני חברים הכי טובים , למרות שיש מישהי רביעית שמעררת את פרסי מבחינה רומנטית , בסוף הוא יוצא עם הגיבורה שלצידו , אנבת' ..

פסוקה של אלוטל
"ותלך אלוטל אל סיוון הקיננית, ותאמר לה דבר גאליס אלייך. ותלך סיוון אל זהר ותפרידה מיהונתן, ויופתע יהונתן, ויאמר הלא איימי את?"

Roei152

Well-known member
מנהל
אם כבר בן חממה
חכי חכי הוא עוד יבוא..
&nbsp

שיר m

Well-known member
באמת?

עוד דמות מטומטמת של עומר דרור בסדרת ילדים? כמה נחמד

Roei152

Well-known member
מנהל
פרק טוב
היו הרבה בדיחות הוט בפרק הזה .. , אם זה עדיין היה משודר ביס , לא היו מבינים .. פרק מעולה .
עלמה מנסה לתמרן מהרצון של תום שרוצה שגם בן וגם היא יבואו , הצחיק אותי..
אולטל לא הייתה הרבה הפרק , אגב יוסי הרבה פרקים לא כתבת פסוק זה מכוון?

שיר m

Well-known member
נמאס לי
הכל חוזר על עצמו.
&nbsp
ונמאס לי כבר מהזוגיות האלימה הזאת של ג'וני וזוהר.

למעלה