עלמה כלבה... כי היא אלזה, מה לא ברור?
כן, מה מפתיע שגפן ברקאי רודף בלונדיניות? העלילה מאוד מסתבכת.

למה היא מדברת באנגלית לפעמים? מה הקטע של לי בירן? מה?!

כבשת הרש... אני לא חושב שהיא הבינה את המשמעות. יופי, את זה תגיש לה גם כשתהיו מבוגרים ומזדקנים. בפוראבר.

למה הדמויות חייבות לדבר קצת באנגלית?! למה?! היא הייתה חברה של איימי ברור. אחד מהם?

ג'וני, יש איימי חדשה שמתכננת לפגוע בך! לא הבנתי מי הכניס אותה. מה מיוחד בבחורה שמשלבת אנגלית במילים שלה? כן, כי אתן לא מכירות בכלל... נאה, נאה למראה.

כן, זהר, זה משהו מאוד מוזר. למה להכיר בחורה שעבדה איתך חמש שנים באותה סדרה?!

כן, ערב אחד עלמה פשוט תתחפש... אה.

לחרוש עם מתי, אולי?

לקח לי זמן להבין שזה בן. לא, זה לא מועדון החנונים פה, אלא אם אליאנה חושבת שכן, ואלא אם אתה מתגעגע לנווה. אז עלמה, אם בא לך לדבר עם נועה שחר שתסביר לך איך עושים את זה...

הן ישברו את הקרח איתה, זה בטוח. כן, ממש לא תחפושת נדושה. יופי, נועה שחר.

למה הוא התחפש לנקניקייה?! למה?! כן, רואים שזה נקניקיה וזה מאוד מגעיל. כשאת נפגשת עם מי שהייתה חברה שלך שנים! שנים!!!!!!!!!! ואתן מציגות את עצמכן. כן, כמה זמן את והוא לא נפגשתם, ממש, כאילו רק אתמול אתם הצלתם את המחנה וירדתם על רונה. לא, אותה את דווקא לא מכירה. אלזה! אלזה! טיפש, תום.

מייקל הפך לוולדמורט? ג'וני, די לדבר אנגלית! די! בטח לא במבטא הלאנדוני!

לא היה כזה דבר מאז הקריוקי בחממה. אגב, למה הקריוקי כתב "תמרורים" כששרים "טמבורין"? ולמה אנחנו מדברים על לירדים? איפה בן?

ודניאל גד לא מכיר את השיר מגריז. אולי שהאלה מהשיר שלנו יסבירו לו.

כן כן, בטלפון. בלונדינית פנויה, פנו דרך לגפן ברקאי. אבל אתה לא אח של שירה שהיא סוג של משפחה של שירן? "הסירה" זאת לא הסדרה של עומר חזן?

בפעם האחרונה שהם התקרבו הם יצאו קצת.

נועה שחר מחכה לשיחה.

לא רואים שבן הפך לנמוך?

כפי שאמרה ההיא ממלכות, היה צריך לקרוא לסדרה הרמיוני גריינג'ר. היא עושה את הכול. כן, מלא כנות. כמו איימי. ג'יני! ג'יני, יא חתיכת אידיוט! זה קרוב לשם שלך!

כי אתן מגאליס!!!!!!!! למה אנשים חייבים לתת משפט שכמעט חושף את התכנית שלהם?

כמו תמיד, אמת או חובה. או אמת או אלזה? יש לה קיבה חלשה, לעלמה. תודה, אסי, לא חשבתי שאי פעם ג'וני יהיה יותר מעצבן ממך. איזה חיקוי? הוא צריך עוד לעבוד על הקול. כנות, כרגיל. תום יכול להעיד על כך. זה כל כך שקוף, וכל כך מעצבן, ולמה תמיד נחשף שהיא משקרת בפוליגרף או באמת או חובה?! ואם היא הייתה בוחרת חובה?! אה, אלוטל. מייקל פשוט רודף בלונדיניות. והסרטון הזה היה מאוד מטריד... כן, עם מייקל. כאילו, אני מנחש.