O-boy-המשך שבוע 4

panda0zombie

New member
באמת מדהימים תום ועלמה
פלאשבק חמודה לדעתי.. לא יותר מזה. או בוי זה רמה אחרת

Roei152

Well-known member
מנהל
O-boy-המשך שבוע 4 פרידה מערוץ הילדים..
מה יקרה למקדש אלוטל ?
האם בשמונה ימים יס יצליחו לגבור על ערוץ הילדים ולכבוש את מקדש אלוטל ?

Roei152

Well-known member
מנהל
פרק 18-איך אפשר שלא להתאהב בך?

סיפור האהבה של תום ועלמה , האם באמת נגמר בעזרתה האדיבה של גפן שאילצה את שני הצדדים של עלמה להפגש??
צפייה מהנה!!!

Roei152

Well-known member
מנהל
אז כמובן
תום ועלמה רוצים לשכוח אחד מהשנייה... תום עובר בבר של סנדי שהיא אומרת "שום דבר מעניין לא יכול לקרות היום.." ולוקחת את הבנות וזוהר ליום כיף במקום בו היא הייתה נוהגת לבלות עם אבא שלהן. .. בדיוק כמו שאבא של דיבר איתו על הנושא וחיזק את זה דרך זה שסיפר לו את סיפור ההיכרות שלו \עם אימו שזהה לסיפור שלו עם עלמה (מישהי רציניית ואז אימא שלו באה ומסחררת את עולמו של אביו )
פתאום פנ'צר אחד וברור ששניהם יפגשו וישכחו מכל מה שהרגישו .. ועכשיו גם נשיקה שזה ממש מחייב ...
&nbsp

אלוטל ישועתי, כי לך נאה לשבח
כן, גפן. הם מהממים ביחד.
&nbsp
איזה מזל שלא הרבצת לה. לא כי אסור להרביץ לבנות, פשוט היא הייתה הורגת אותך... מה מרתון?! זה איזה 60 שעות! אה, לא, בן, יש לעוד כמה אנשים תא קולי. פשוט הם לא יודעים מה להגיד בהודעות. נכון, מר דניאל גורן?
&nbsp
לג'וי יצא קצת דינה בהתפרצות שלה.
&nbsp
היי! גברת סנדי, אל תגידי שתתעסקי עם אלוטל! וגם, אני מרגיש שאנחנו במסלול התנגשות...
&nbsp
אסי עשה לתום אווירון. תקראו את זה שוב. אחלה קאבר. נמאס לי כבר לכתוב את זה...
&nbsp
שימו לב שמי שהציעו רדיו היו ג'והר... אגב, לא קשה בכלל לגמור פה תואר (לא, לא חשוב שסיימתי תואר). "אלוטל רודפת, קשה. וגפן מתחמנת, קשה. יונה שוב צועקת, קשה. ועדן מתכננת. אלזה במים, קשה. חזרות כל יומיים, קשה. הבר בחוב עדיין, קשה. והרייטינג של קקון בשמיים. אבל אין לנו זכות להתלונן בכלל, הכל טפו חמסה וברוך אלוטל כי..."
&nbsp
מסכנה עלמה. שוב הכניסיני. כמו בדני הוליווד.
&nbsp
לעזאזל עם כל המים הרותחים והקללות במרוקאית. גיא פינס. מקור יותר טוב ממג'דרה. וכן, חברים, זהר משקרת. בעניין עלמה. מג'דרה לא עובדת! ולא עוד טקס! הספיק לי מטקס גירוש השדים של רני על תמרה... חמש דקות של בולשיט וזה לא עובד... סתם דת שקרית לעומת אלוטל.
&nbsp
העיקר להעלות לאינסטגרם.
&nbsp
די עם טקסי גירוש שדים שלא עובדים! זה לא עובד! אבל קיבלנו את שתי הנשיקות שרצינו בשתי הסדרות.
&nbsp
בגלל שאלוטל נמצאת בשליחות מלאכית סודית ולא נראית, כתבתי לה מזמור:
&nbsp
"ימי האלוטל,
אלוטל מלכתנו,
סוכנת מעולה,
ששולטת עלינו,
&nbsp
לילה ויום
יבכה מייקל, מסכן,
אבא שלו פושע,
אז הוא מתבכיין.
&nbsp
הללו! ושירו!
ואיפה היא נמצאת? לא נשאל!
כי יש ניסים, וגם יש נפלאות,
בזכות מלכתנו אלוטל!
כי יש ניסים, וגם יש נפלאות,
בזכות מלכתנו אלוטל!"

Roei152

Well-known member
מנהל
אמן ואמן
כל פעם שג'ווי היא בגרסה הנשית , מרגישים דינה נבון , כמו שאצל תום מרגישים דורי , אצל ג'וני מרגישים יפתח , זוהר לא מרגישה דני , כי היא מאוד קלילה , דני היתה כבדה...
לגבי התא קולי , מוזר לי שבן ועלמה מתשמשים באותו טלפון , אלא אם כן אפשר להכניס שני מספרים לאותו טלפון , או לכוון את התא קולי של עלמה לאברי , זוהר , סנדי , ולכוון תא קולי של בן לאלוטל , תום וכו

panda0zombie

New member
פרק הזוי
גפן הורסת.. מרתון של משחקי הכס? מאיפה הם ימצאו את הזמן?
שעשע אותי לראות אותו מרביץ לבן
אחלה של חברים. ג'וני מבין כשבן גונב לך את הבחורה.
"יום שני יום חלש מה כבר יכול לקרות היום?" אמרה סנדי ולא ידעה שאו בוי אוכלים לה המבורגרים ועושים הופעה פרטית. תמיד צריך להיות מקום בבטן לצ'יפס
שוב פעם מג'דרה? תום זה לא מכונת כביסה
איך אפשר שלא להכיר את פילאטיס? הסדרה הכי מצליחה, בטח יש גם 2 סרטים והופעות
העיקר שכל הכוכבים והיקום מאשרים את ג'והר. כן היא משקרת לך כל היום. למרות שטכנית זהר לא משקרת. היא פשוט מסתירה את האמת
איזה מבאסת מג'דרה . אנשים שהגורל שלהם זה לא להיפגש עם האחת.. מדכא משהו
עלמה ותום מכירים שבועיים? הזמן עובר מהר
יש גם כישופים עכשיו.. בחיי קטע הזוי עם הכישופים הזה. הלחיץ אותי לרגע
בן לא קיים.. היה נחמד אם מג'דרה הייתה קולטת משהו על עלמה כשהיא ניסתה לראות את בן
רגע לא צריך בכלל לקבוע פגישה מראש עם מג'דרה?

עלמה בהתמוטטות עצבים.. תאשימי את סנדי בכשל הטכני הזה. מגיע לעלמה להתפרק. החיים שלה בטוח לא תותים
יום בנות וכיף בים. איזה חמודה זהר במכונית
והנה הוידוי הראשון של עלמה על תום.. עלמה מאוהבת בתומי בוי
קאבר יפה של הכניסני תחת כנפך
היום אפשר למצוא כל דבר בגוגל. אפילו כישופי זכרון

אז פנצ'ר, אין קליטה, אסי באינסטגרם ובינתיים הגורל עושה את שלו
עלמה ותום סוף סוף

שיר m

Well-known member
הזוי זאת המילה
אבל הזוי בקטע טוב:)
&nbsp
נראה לך שאובוי צריכים לקבוע פגישה מראש?

&nbsp
זוהר חמודה תמיד:)

שיר m

Well-known member
אוקיי...
פרק טוב...!
עם הכישופים האלה כבר חשבתי שזהו, הרסו את הסדרה, אבל הסוף כיפר על זה...:)
&nbsp
חמודים מאוד. מאוד.
&nbsp
(זה הגיוני שג'וי היא הגיבורה הראשית והיא גם בן וגם בת ועדיין אני רוצה לראות אותה יותר?!)

bgnv20

New member
או בוי
מה נרא לכם שהמגדת התכוונה שהיא אמרה לג'וני שזוהר משקרת לו ?

Roei152

Well-known member
מנהל
האלוטל הסכימה לתת מקולה!!!!
רגע של התגלות נפשית ... יאו איך שהיא שרה !!!!
היא גם זוכה לגלות שהיא עדין מאוהבת בנרי .... בכל זאת אהבה כזאת לא מוצאים Jחבל שהם רבים ..
ואם מדברים אהבה מסובכת , תום ועלמה.. כמובן שהנשיקה היתה חלק מההתפרצות רגעית הרגעים האלו שבהם הלב שולט , על המוח .. וזה בשביל שהצופים יוכלו להשביע את רעבונם לראות נשיקה של ה-זוג... ועלמה היא הראשונה שמתאוששת
לא מבין ? גפן השמיעה בכוונה את הקלטת כדי שעלמה תעלה ו"תשמע" את תום אומר דברי אהבה לגפן ? ו"תסכים" לצאת עם בן?
&nbsp

panda0zombie

New member
יכול להיות
בינתיים לא ידוע האם גפן עשתה את זה בכוונה וידעה שעלמה תצותת להם. למרות שלדעתי זה מאוד סביר להניח. רק איך היא ידעה שעלמה תעלה? גפן פשוט הניחה שעלמה תעקוב אחרי תום?

Roei152

Well-known member
מנהל
ההמשך של השיחה מאוד ברור
גפן תגיד לתום " אתה רואה שהבטחת לי , שאני היחידה בחייך?" תום יתחמק... עלמה לא תספיק לשמוע את ההתחמקות , כי היא תברח בבכי

panda0zombie

New member
כן
רק מעניין שגפן פשוט הניחה שעלמה תעלה אחריו... אם היא באמת עשתה את זה בכוונה

Roei152

Well-known member
מנהל
יש לי אצת ההוכחה!!!!
לפני שתום נכנס לחדר שלו , גפן הסתכלה מעבר לחלון כבודקת שמי שרצתה עלה ,
היא תכננה את הכל .. מבלי לדעת על ההתקדמות במערכת היחסים של תום והאחת שלו ...
כל כמה שגפן הייתה מתוקה בפרקים הראושנים , היא הפכה לבי'צית ששומרת עליו...
&nbsp

אני חושב שאתה קצת מגזים
כמו שחשבו שליהי אחראית למה שקרה לבנרו...
&nbsp
וכן, גפן ביץ'. מה ציפית? היא מתוקה.

למעלה