nycny

• פותח הנושא nycny
  • פורסם בתאריך

nycny

New member
מעבר דירה ../images/Emo82.gif

הי עינת. אני גרה בדירה שכורה ונחמדה באיזור שאני אוהבת אבל נחשב למסוכן. הבעייה שלי היא עם בעל הביית שמעצבן אותי נורא.מצד אחד לא מתאים לי להתקל כל הזמן (ולשלם ל..) בבעל הבית שמרמה אותי ומצד שני אין לי כוח לפרוצדורה ההסטרית והיקרה של העברת דירה. מה את אומרת? להשאר? לעבור? לחכות? לעשות משהו אחר? שם פרטי - 9-3-1 שם משפחה - 2-1-1-7-1-5 תאריך הלידה שלי - 25-10-1970 תודות גדולות

nycny

New member
הבהרה ../images/Emo92.gif

דבר ראשון - תודה על התשובה המהירה דבר שני - ניסיתי להקפיץ ולא הצלחתי אז אני כותבת כהודעה חדשה ומקווה שזה בסדר וברור ועכשיו.... רשמת שלא היית שמחה לראות אותי עושה שינויים מרחיקי לכת ב2003. האמת היא שקצת נלחצתי - תכננתי להתעשר, להתחתן ולעבור לבית חלומותי בחו"ל ומובן שבחלומות הכל קורה מחר........... אכפת לך לתת לי קצת פירוט על ה"אזהרה" הזו? מדובר בכל השנה או בחלק? יש משה ספציפי שאני צריכה לעשות או להמנע? תודות

עינת

New member
nycny

אם את שוקלת מעבר דירה ,עכשיו הוא הזמן כיוון שבשנת 2003 לא הייתי רוצה לראות אותך עושה שינויים מרחיקי לכת. מעבר לכך לבדיקה של שאר האופציות וברור המצב לאשורו אני זקוקה לעוד אמצעים שאינם בידי בפורום. בהצלחה.

nycny

New member
הבהרה../images/Emo92.gif

דבר ראשון - תודה על התשובה המהירה ועכשיו.... רשמת שלא היית שמחה לראות אותי עושה שינויים מרחיקי לכת ב2003. האמת היא שקצת נלחצתי - תכננתי להתעשר, להתחתן ולעבור לבית חלומותי בחו"ל ומובן שבחלומות הכל קורה מחר........... אכפת לך לתת לי קצת פירוט על ה"אזהרה" הזו? מדובר בכל השנה או בחלק? יש משה ספציפי שאני צריכה לעשות או להמנע? תודות

עינת

New member
../images/Emo6.gif

לא להלחץ יקירה.אם את רוצה לעבור דירה זה השנה כיוון שנת 2003 תהה עבורך שנה שבה לא מומלץ לשנות כלום,אלה להרגע,לבדוק למה הגעת עד הלום ולצבור כוחות להמשך.המנעי משינויים בשנה זו והיי קשובה לבריאות הגופנית והנפשית.

nycny

New member
מה העניין, עינת?

שאלתי שאלה ובתשובה רשמת שלא היית רוצה לראות אותי עושה שום שינוי מיוחד ב2003 (ציטוט לא מדוייק). כשבקשתי הסבר על המשפט הזה (שהוא מדאיג, לכל הדיעות, התחמקת. אז נכון שאת חותמת שפע ואור אבל איפה הרגישות? לא ביקשתי ניתוח אופי יומי - רק הגבתי בבהלה, מוצדקת מאוד, לעניות דעתי, למשפט כ"כ גדול וכ"כ החלטי. משהו בהתכוונות לא נראה לי והייתי מאוד שמחה לקבל את תגובתך.

עינת

New member
מדוע את מחפשת דברים מאחורי המילים?

ביקשת הבהרה וקיבלת אותה - כששמתי אייקון צוחק זה היה צריך להבהיר לך עוד לפני כן שאת נלחצת לחינם.ויותר מכך הסברתי לך במילים פשוטות, ואעתיק את ההבהרה כלשונה : "לא להלחץ יקירה.אם את רוצה לעבור דירה זה השנה כיוון שנת 2003 תהה עבורך שנה שבה לא מומלץ לשנות כלום,אלה להרגע,לבדוק למה הגעת עד הלום ולצבור כוחות להמשך.המנעי משינויים בשנה זו והיי קשובה לבריאות הגופנית והנפשית." מה יותר ברור מכך שזו תהיה שנה בה מומלץ להרגע? לא,העולם לא יפול ולא יקרה כלום רק שאת תזדקקי לפסק זמן ומנוחה זה הכל. ואגב יכולתי לבחור להעלב מאוד מתגובתך : "משהו בהתכוונות לא נראה לי " אך כיוון שכל מה שאני עושה בא מאהבה ולאנשים מסויימים קשה לקבל שמישהו נותן להם יעוץ מקצועי ללא תמורה , אני מקבלת גם את כעסך באהבה.

למעלה