nush1 - תמונה של העגלה לא איכותית במיוחד בהתחשב בשעה...
O osnatyD New member 13/5/03 #9 אחת התמונות היותר מדהימות שראיתי ילדה יפה ותמונה מדהימה ביחד שילוב מנצח, לא? אסנת
N nush1 New member 13/5/03 #11 יפית היא מקסימה!! היה שווה לחכות איזה חיוך מקסים ותודה על התמונה של העגלה (היא לא נפתחת לי פה בעבודה אז אני אנסה בבית)
יפית היא מקסימה!! היה שווה לחכות איזה חיוך מקסים ותודה על התמונה של העגלה (היא לא נפתחת לי פה בעבודה אז אני אנסה בבית)
מ מאורית New member 13/5/03 #12 שני החמודה - איזה שם יפה ../images/Emo8.gif אני עדיין זוכרת כמה עגלות בדקת עד שקנית את זו.את מרוצה ממנה?
שני החמודה - איזה שם יפה ../images/Emo8.gif אני עדיין זוכרת כמה עגלות בדקת עד שקנית את זו.את מרוצה ממנה?
ב ב ה י ר New member 13/5/03 #14 תודה על המחמאות../images/Emo9.gif לשאלתך מאורית, אני מאוד מרוצה מהעגלה .... איך היה בהונגריה?
מ מאורית New member 13/5/03 #18 כיף- אבל היה די קשה להסתובב עם שניקוש . שמתי אותה במנשא וככה הסתובבנו במטרו ובכל העיר. בעלי עבר את בחינות הדוקטורט ב"הצטיינות יתרה"(מותר להשוויץ, לא?) ושנינו "זכינו" במשקל עודף כתוצאה מהמאפים שאכלנו שם. שניקוש מאוד נהנתה - תמונות בהמשך
כיף- אבל היה די קשה להסתובב עם שניקוש . שמתי אותה במנשא וככה הסתובבנו במטרו ובכל העיר. בעלי עבר את בחינות הדוקטורט ב"הצטיינות יתרה"(מותר להשוויץ, לא?) ושנינו "זכינו" במשקל עודף כתוצאה מהמאפים שאכלנו שם. שניקוש מאוד נהנתה - תמונות בהמשך
ק קרן^ New member 13/5/03 #17 ../images/Emo32.gif אתמול נעלמתי ולא חזרתי כי נכנסתי למיטה של רועי כדי שיירדם ונרדמתי בעצמי קמתי כולי כואבת מהמיטה הקטנה שלו, בשעה 2! ררר
../images/Emo32.gif אתמול נעלמתי ולא חזרתי כי נכנסתי למיטה של רועי כדי שיירדם ונרדמתי בעצמי קמתי כולי כואבת מהמיטה הקטנה שלו, בשעה 2! ררר