ntv via 2

m8m8

New member
ntv via 2

החבילה הרוסית NTV VIA 2 new ID: 01A400 on using unknown key08 ECM command on channel Test (ServiceID: 50E0) at 22:04:19 80702700900301A408E2032D931EEA10779F184C76A47AE6939BB0ACDB762064F00892BE3D562FA78BBE 80 -> table_id 7027 -> ECM length 39 bytes 00 -> ?? 9003 -> Nano 90 (SOID) length 3 bytes 01A408 -> Service Operator Unknown Service Operator using Key 08 0000000000000000

hammer27

New member
שאלה לי אליך:))))

שלום אדוני, מהמסרים שלך אני הבנתי שאתה חובב קליטת הערוצי הלווין בשפה הרוסית... נראה לי שאני גם אהיה:))) אבל אני רק מתחיל, בינתיין אני רק בוחר מה לקנות...בכל מקרה, אילו ערוצים וחבילות בשפה הרוסית ניתן לקלוט בארץ, עדיף ערוצים הסרטים האם ניתן לקלוט חבילת הNTV+ בארץ ואפ כן איזה לווין מהי גודל הצלחת:) כמו כן, האם ניתן לקלוט RTR RUSSIA וORT RUSSIA תודה מראש על תשובתך... אגב, איזו גודל צלחת אופסטית ממונעת אתה ממליץ לרכוש כדי לראות ערוצי רוסיה פולין ואוקראינה, וכמובן גם חבילות בתשלום אבל זה עם הזמן

m8m8

New member
w4 - 36 e

הלוין W4-36 E צריך קוטר אנטנה 4.5 M לפחות האלומה מופנת לכוין רוסיה בילבד חברת NTV PLUS החלה להחליף את כרטיסי המנוים שלה ל כרטיס PC 2.6 הכרטיס היותר חכם מאשר ל SCT שמיתמשים כיום ב V2 תוך חודש יופסק V1 על בלוין W4-36 E יש שפע של ערוצים רוסים 2-לגבי HOT BIRD הם בקרוב יחליפו את שיטת ההצפנה ל V2 גם כרטיס כזה עולה 150 $ ברוסיה שווה לקנות ערוצים ואוקרניה ניתן לקלוט באמתאות SIRUS 2 -5 E חבילה עם 5 ערוצי סרטים לגבי חבילה פולנית CYFRA ו POLSAT משדרים ב HOT BIRD 13 E CYFRA משדרת ב S2 CRYPTOWORK POLSAT משדרת ב NAGRAVISION מגירסה ROM 7 בי

אני בצלחת 2.7 לא מיקצועי קולט

כמעט טוב את התדרים ב12437H 12360H .בלוין יוטלסאט 4W בשעות הלילה.

שאלה לי אלך מר 27 .המר

אתה מפגין ידע בערוצי לוויין, בציוד טכני . בשיטות הצפנה . ושואל שאלות. תגיד אתה לא צוחק על החברה ??. הרי אתה יודע הכל . אז מה אתה שואל ??

hammer27

New member
גובה למחמאה

שלום טכנאי קרמר היקר, אני במקצועי טכנאי שיניים, אני עושה תותבות וכתרים:) לראשונה התחלתי להתעניין בצלחות לויין לפני כשלוש שבועות בערך כאשר התנתקתי מיס.. לפני בערך 5 שנים אני עבדתי תקופה קצרה בהתקנת צלחות לווין לאינטרנט לוויני.. אין לי הרבה ידע בזה וכל הידע שרכשתי הוא מהאינטרנט ומחברים בעבודה..שקצת קשים בהסבר, אז אולי אני מפגין ידע כי אני לומד מהר, העניין הוא שזה תאורטי, המעשי יבוא כשאני אתקין את הצלחת ואכוון אותה, ולמה אני שואל שאלות? כי אני רוצה לדעת יותר ויותר, ותודה לכך לאנשים הנחמדים שעונים לי לשאלות...תודה לכולם...ובקשה לי אליך טכנאי קרמר היקר, אם אתה מרגיש אתה רוצה לספר לי משהו טכני בעניין הקליטה הדיגיטלית והתקנתה, אני אשמח לשמוע

אתה יכול ליראות ערוצים מרוסיה

גם בלוינים ב80E וב 89.8E.רק שבלוינים אלה בתחום בסיבנד שלהם אתה צריך LNB סירקולר לא לינאר . או שתשים פולרטור.כנראה שקולטים אותם מצלחת מגודל 1.8 מטר לא פחות.

hammer27

New member
תגובה לגודל הצלחת

כשמדברים על גודל הצלחת, מתכוונים כנראה לPRIME FOCUSE ולא לOFFSET אם אתה אומר שצריך לפחות 1.8 מ´. ואם הצלחת שלי היא אופסט 160:170 מ´? זה כבר לא מספיק? זה מוזר, אבל לא מצאתי בשוק צלחת אופסט בגודל 1.80. אולי מיישהו יעזור לי וישלח אותי למשווק של צלחות אופסט 1.80 ממונעות תודה

זה תלוי

בגודל עד1.8 אני מתכוון לאופסט מעל זה פריים. כי בצלחת אופסט עד גודל 1.9 מטר איכות הקליטה טובה לעומת פריים כי הLNB קולט את רוב הצלחת בצורה שלמה ובפריים זה בצורה מחולקת כי הLNB באמצע. אבל מגודל 1.9 בגלל שהצלחת גדולה אז הLNB לא קולט טוב את רוב הצלחת.אז זה כבר לא משנה בגודל מ1.9 מטר מה סוג הצלחת. אז אם אני אומר 1.8 מטר אני מתכוון לאופסט 1.8 .באופסט 1.65 מטר אני לא יודע אם תיקלוט את כל הערוצים בלוינים ב80E וב89.8E בלי פריזים. מה שכן צלחת רשת מתאימה לC בנד לא לKU בנד.

hammer27

New member
BAND

מה יש גם סוגים שונים של סיבנד? מה זה פולירטור, מה תפקידו ומה הוא עושה? סליחה על בורות ותודה על תשובתך

על שאלה אחת אני לא אוכל לענות לך

השאלה העיקרית =איך מכוונים צלחת -כי אני לא רוצה ליפגוע בפרנסתם של מתקיני הצלחת. לשאלתך יש שני LNB של סי בנד =אחד הנפוץ 3.4- 4.2.או 3.7 -4.2 יש גם LNB PLL.של סי בנד.יותר יקר אבל מייצב את הקליטה יותר טוב. ויש של הודו.4.5-4.8 .יש את התחום הזה בלוין ב83E וזה מיועד למי שגר קרוב להודו.מדובר בטווחי גיגה. מה שקובע בLNB את צורת הקיטוב זה הפיד.כל פיד הוא בצורת לינאר כאשר שמים בו משהו שאני לא יכול לומר מה הוא כדי לא ליפגוע בפרנסת מתקיני הצלחת.אז הקוטביות של הLNB משתנה לסירקולר מלא . הפולרטור זה סוג של פיד שמשנה דרך המקלט לווין דרך הSKEW שבמקלט.את הקוטביות של הLNB.מלינאר לסירקולר מלא כלומר גםLH וגםRH.

למעלה