ntldr is missing

unb®eakable

New member
ntldr is missing../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

hp pavillon6000 הודעה מעצבנת שבדרך כלל אומרת שהקובץ NTLDR נמחק. יכול להיות שגם כאן זו הבעיה העניין הוא שאין לי גישה לכונן בכלל. הכנסתי דיסק של ERD נכנסתי למערכת אבל אני לא מצליח להגיע לכונן הכשיח הוא כאילו לא נמצא. נסיתי אותו הדבר גם עם דיסק ubonto גם אותו דבר. הכונן היחידי שאני מוצא זה ה CD כונן sata.... החשש שלי שכונן נהרס באיזה שהיא דרך. יכול להיות?

יאיר B

New member
אובונטו לא מזהה את הכונן - כלומר כשאתה

מפעיל את אשף ההתקנה שלו הוא כותב שאין כונן? או שאתה מגיע לחלוקה למחיצות ואז יש בעיה? יכול להיות שהכונן התנתק פיזית? משהו שמצאתי ברשת על הבעיה שלך: http://www.computerhope.com/issues/ch000465.h

unb®eakable

New member
אני מגיע למחיצות ואז הבעיה

נראה לי שהוכנן לא נפגע בגלל שאני מצליח לראות אותו עכשיו דרך דיסק ההתקנה של ויסטה זה עניין של כונן SATA לדעתי אם אני יכנס לאתר של HP ויורד דרייבר ל DV6000 זה יעזור?

יאיר B

New member
ויסטה אמורה לזהות SATA באופן אוטומטי.

הבעיה עם SATA היא ב-XP. אתה יכול לחפש דרייבר באתר של HP, אבל אני לא יודע אם תמצא.

unb®eakable

New member
טוב אז יש התקדמות קטנה

כשאני מכניס דיסק של ויסטה הוא מזהה את הכוננים בהתקנה. מה שאומר שזה כנראה עניין של DRIVER איך אני ניגש לכונן עכשיו על מנת להעתיק לו את הקובץ החסר...

יאיר B

New member
דרייבר לכונן באובונטו?!

מוזר. אני מציע שתשאל בפורום חלונות או תוכנה וחומרה - זה יותר התחום שלהם (העיסוק עם קבצי חלונות).

למעלה